Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Šteinbors dzimšanas dienā nosargā vārtus neieņemtus, komanda ielaužas trijniekā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šteinbors dzimšanas dienā nosargā vārtus neieņemtus, komanda ielaužas trijniekā
Pāvels Šteinbors. Foto: LFF

Polijas futbola Ekstraklases 4. kārtas spēlē pie otrā panākuma sezonā tikusi Latvijas valstsvienības vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Bjalistokas "Jagiellonia", kas izbraukumā ar 1:0 apspēlēja Glivices "Piast".

Pāvels Šteinbors šovakar sagādāja sev lielisku dāvanu savā 35. dzimšanas dienā. Latvijas izlases kapteinis ''Jagiellonia'' rindās atvairīja visus četrus viņa sargāto vārtu rāmī izpildītos sitienus un izceļoties arī ar diviem iespaidīgiem atvairījumiem. Vispirms Šteinbors lēcienā izvilka spēcīgi zem vārtu pārliktņa lidojošu bumbu, bet ar atkārtotu pretinieka sitienu no aptuveni diviem metriem vārtsargs tika galā, būdams guļus uz muguras un vārtos lidojošu bumbu aizķerot ar kāju. Citā epizodē gan latvietis bija tuvu tam, lai pēc rupjas kļūdas zaudētu bumbu pie saviem vārtiem, cenšoties piespēlēt partnerim, taču Šteinboram izdevās ātri noreaģēt un bīstamo situāciju novērst.

Mača pirmajā puslaikā laukumā ritēja līdzvērtīga cīņa, komandām gan nespējot izveidot daudzus vārtu gūšanas momentus. 37. minūtē Macejs Makuševskis gan pārspēja "Piast" vārtsargu, tomēr pēc momenta videoatkārtojuma noskatīšanās tiesnesim nācās viesu vārtu guvumu anulēt pārkāpuma dēļ. Pēc pārtraukuma no gan "Jagiellonia" vienībai bumbu pretinieku cietoksnī izdevās dabūt legāli, trešo maču pēc kārtas izceļoties spāņu uzbrucējam Hesusam Imasam - 1:0. Šteinboru un visu ''Jagiellonia'' komandu pēc izcīnītās uzvaras apsveica arī Bjalistokas pilsētas galva.

"Jagiellonia" ar izcīnītiem astoņiem punktiem četrās spēlēs pacēlās uz trešo pozīciju Polijas čempionāta kopvērtējumā. Par punktu vairāk ir Vladislava Gutkovska pārstāvētajai ''Rakow'', bet pirmo vietu ieņem ''Gornik'', ko savulaik pārstāvēja Šteinbors. Nākamo maču Bjalistokas ''Jagiellonia'' komanda aizvadīs 26. septembrī, kad uzņems Ļubļinas "Zaglebie".

Latvijas izlases kapteinis Šteinbors iepriekšējās četras sezonas pārstāvēja Gdiņas "Arka" klubu, kas pagājušajā sezonā pazaudēja vietu Ekstraklasē. Šosezon Latvijas izlases futbolists Ekstraklasē visus mačus aizvadījis "no zvana līdz zvanam".

  +1 [+] [-]

, 2020-09-21 22:17, pirms 4 gadiem
Apsveicu un daudz laimes!

     [+] [-]

, 2020-09-21 23:45, pirms 4 gadiem
Noskatoties visus momentus, tiešām veiksme stāvējusi klāt jo kādi 3 stabi/pārlikņi un vēl 88 minūtē to no zemes sanāca atsist netīšām/veiksmīgi.
Veiksmi stāv pie stiprajiem