Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deiviss: "Kobe tādus metienus meta visu laiku"

Emils Ozerinskis

Deiviss: "Kobe tādus metienus meta visu laiku"
Entonijs Deiviss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences fināla otrajā spēlē Entonijs Deiviss realizēja uzvaru nesošo metienu pēc kura spēka uzbrucējs devās svinēt ar komandas biedriem, veicot izsaucienu "Kobe!". Amerikas medijos Deivisa uzvaras grozs jau nodēvēts par Mambas metienu.

Rietumu konferences fināla otrās spēles uzvaras metiena autors Entonijs Deiviss komentēja spēles pēdējo metienu: "Kobe tādus metienus realizēja visu laiku, gan regulārajā sezonā, gan izslēgšanas spēlēs, gan finālos. Tas [Deivisa uzvaras metiens] bija īpašs brīdis man un maniem komandas biedriem. Teicu Lebronam, ka Losandželosā pirms sezonas pārtraukšanas, spēlē pret Bruklinas "Nets" no tās pašas pozīcijas, bet nedaudz citas izspēles, tādu pašu metienu aizmetu garām. Viņš teica, ka mēdz dzīvosim vai mirsim ar šo metienu. Tiku pie tādas pašas iespējas šovakar. Tas bija īpašs brīdis man un īpašs brīdis komandai, cenšoties pārņemt 2-0 vadību pret "Nuggets", kuri nepadodas un cīnās visas 48 minūtes. Krekls, kas šodien bija mugurā, padara to visu vēl īpašāku."

"Lakers" zvaigzne Lebrons Džeims pēc spēles runāja par komandas biedra Deivisa iedrošināšanu: "Tas nebija par metiena trāpīšanu, tas bija par ticību izpildīt šādu metienu un sadzīvot ar rezultātu. Domāju par spēli pirms Covid-19 apturēja sezonu, kad mājās pret Bruklinu viņam bija līdzīgs metiens no kreisās malas, tieši priekšā pretinieku soliņam. Viņš netrāpīja un bija apbēdināts. Teicu, klausies, ja esi brīvs tev jāmet. Tajā spēlē devos caurgājienā un atdevu viņam piespēli, netrāpija. Tas ir par ticību saviem spēkiem. Šovakar bija Deivsa mirklis."

Losandželosas komandas galvenais treneris Frenks Vogels: "Protams, metienam bija milzīga nozīme, jo tagad esam sērijas vadībā ar 2-0. Mums ir sadarbība, kad tādā situācijā varam izspēlēt bumbu Lebronam uz apspēlēšanu. [Ražons] Rondo pienāca man klāt un iečukstēja ausī vai vēlos, lai viņš izmet autu, teicu "Pie velna, jā!" Rondo lieliski nolasīja situāciju. Entonijs [Deiviss] labi izskrēja uz brīvo malu. Liels metiens no lielu brīžu spēlētāja."

"Vēlamies iemiesot to, par ko Kobe Braients pastāvēja. Gribam godināt viņa piemiņu. Saprotams, ka ir spēles kurās jutīsim to vairāk, īpaši kad mugurās ir šis melnais formastērps. Šis bija metiens, kuru Kobe Braients būtu trāpijis. Šim esot sezonas svarīgākajam metienam un Deivisam raidot bumbu tīris cauri tīkliņam, priekš manis tas bija Mambas metiens," uzsvēra "Lakers" galvenais treneris.

     [+] [-]

, 2020-09-21 22:06, pirms 4 gadiem
Nav pārāk glaimojoši Braeintam, ņemot vērā, ka bija tīrs nostaigāts. Par mirušiem sliktu parasti nerunā.

     [+] [-]

, 2020-09-22 08:29, pirms 4 gadiem
scorpio rakstīja: Nav pārāk glaimojoši Braeintam, ņemot vērā, ka bija tīrs nostaigāts. Par mirušiem sliktu parasti nerunā.
Prātiņš pilns?