Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Zeids: "Valka/Valga" komandā nesaskaņu nav, visi gatavojas pirmajai spēlei

Andrejs Siliņš

Zeids: "Valka/Valga" komandā nesaskaņu nav, visi gatavojas pirmajai spēlei
Kristaps Zeids un "Valkas/Valgas" komanda

"Olybet" Latvijas Basketbola līgā (LBL) startējošās komandas "Valka/Valga" galvenais treneris Kristaps Zeids portālam Sportacentrs.com noliedza, ka komandā sākušās ķildas par lietām, kas saistītas ar finansēm, un norādīja, ka komanda nopietni gatavojas sezonas pirmajai spēlei.

Trešdien portāls "Delfi" publicēja rakstu par kluba nu jau bijušā ģenerālmenedžera Jāņa Tiltiņa it kā piesavināto naudu, kā arī paša Tiltiņa komentāru par notikušo.

"Mums viss kārtībā! Smagi trenējamies jau no 1. augusta un nevaram sagaidīt sezonas sākumu. Neļaujam sīkumiem ietekmēt mūsu lielos mērķus," Zeids šobrīd nevēlējās sīkāk komentēt izskanējušo, vien piebilstot, ka nekādu nesaskaņu spēlētāju starpā neesot un visi esot gatavi pirmajām kaujām jaunajā sezonā.

Pirms tās komanda aizvadījusi divas pārbaudes spēles ar LBL2 vicečempioni "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskolu", izcīnot panākumus. Savukārt pagājušajā nedēļas nogalē norisinājās Valkas/Valgas kausa izcīņa, kurā bez mājiniekiem startēja arī "Turība", "Valmiera Glass/Vidzemes Augstskola" un Marijampoles "Sūduva" (Lietuvas otrā līga). Pēc uzvaras pār "Turību" pusfinālā mājinieki finālā ar 73:84 piekāps "Sūduvas" komandai.

Šī būs trešā sezona pēc kārtas, kurā "Valka/Valga" startēs Latvijas čempionātā. Debijas gadā komanda iekļuva izslēgšanas turnīrā, bet pagājušajā sezonā palika priekšpēdējā. Arī šajā sezonā Valkas un Valgas kopprojektā radītā komanda Latvijas čempionātā aizvadīs divu apļu turnīru.

Līdz ar trenera Kristapa Zeida atnākšanu Valkā arī izveidots internāts jaunajiem basketbolistiem. Šosezon paredzēta Valkas komandas dalība arī LBL2 turnīrā.

"Valka/Valga" savu sezonu atklās 30. septembrī, tiekoties ar "Ventspili".

  -1 [+] [-]

, 2017-09-21 13:23, pirms 7 gadiem
Valka/Valga vienmēr likusies parodija ne komanda, kautkāda komandas imitācija.

  -3 [+] [-]

, 2017-09-21 13:33, pirms 7 gadiem
Priekš kam tāda puskomanda no Valgas ir vajadzīga LBL čempionātā? Tāpat šim projektam nav nākotne.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-21 13:57, pirms 7 gadiem
jbk rakstīja: Priekš kam tāda puskomanda no Valgas ir vajadzīga LBL čempionātā? Tāpat šim projektam nav nākotne.
tieši tā, jo LBL komandas rindā stāv, ņem tik un atkaujies. Ļoti labi, ka tāda komanda ir, jo vismaz kaut kas notiek tajā galā. Varbūt kaut kas sanāks no tā internāta. Pēc tavas loģikas katru gadu varētu VEFs ar Ventspili izraut finālu un viss, jo citām komandām nākotnes nav. Pietam skatoties šī gada sastāvus LBL, gan jau par kaut ko arī var pacīnīties.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-21 14:07, pirms 7 gadiem
jbk rakstīja: Priekš kam tāda puskomanda no Valgas ir vajadzīga LBL čempionātā? Tāpat šim projektam nav nākotne.
Nu norm, dažiem džekiem ir kur toto uzspēlēt.

     [+] [-]

, 2017-09-21 15:03, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Valka/Valga vienmēr likusies parodija ne komanda, kautkāda komandas imitācija.
Mums puse no LBL tā ir, neesam jau Lietuva

     [+] [-]

, 2017-09-21 16:20, pirms 7 gadiem
Vai komanda bez GM, cīnīsies līdz 1 neizmaksātajam avansam ?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-21 16:21, pirms 7 gadiem
Čaļi turas,sāksies spēles,iesim atbalstīt...