Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

FK "Ventspils" futbolisti pirms spēles ar "Skonto" dodas pie bērniem

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

FK "Ventspils" futbolisti pirms spēles ar "Skonto" dodas pie bērniem
"Selgas" bērni
Foto: fkventspils.lv

Gatavojoties atbildīgajai spēlei, ceturtdien, 20. septembrī Jurģa Pučinska vadītā komanda ne tikai trenējās, bet arī saņēma un dāvāja patīkamas emocijas, pavadot brīnišķīgu laiku, ciemojoties bērnu namā "Selga", - informē Ventspils kluba mājas lapa.

Tas vienmēr ir ļoti saviļņojoši - dāvāt prieku, vēl jo vairāk - dāvāt to bērniem. Bērni ar lielu labpatiku piemērīja dzelten-zilās šalles, cepurītes, iepazinās ar citu kluba atribūtiku. Īpašu dvēseles prieku bērniem sagādāja bumba ar futbolistu autogrāfiem.

Par sevišķu dāvanu kļuva dzelteni zilo dāvātais vingrošanas statīvs, uz kura tagad varēs vingrināties un krāt spēkus. Statīvs, protams, dzelten-zils! Vārdu sakot, brīnišķīgi pavadīts laiks. Pats galvenais, ka bērniem bija priecīgi, jautri, silti un labi.

Bērnu nama "Selga" vadītājas Mārītes Liepnieces komentārs:

- Liels paldies FK "Ventspils", ka atbrauca pie mums ciemos. Mēs bijām ļoti priecīgi satikties, visiem ļoti patikās. Bērniem ļoti nepieciešami šādi labvēlīgi un interesanti kontakti. Šodien viņi bija ļoti patīkami pārsteigti, viņiem bija ļoti interesanti iepazīties ar futbolistiem. Tagad droši vien arī futbolu sāksim spēlēt. (Smaida). Līdzjutēju "Ventspils" futbolistiem noteikti kļuva vairāk, vecākie bērni teica, ka noteikti ies sestdien uz stadionu atbalstīt mūsu komandu! Ļoti ceru, ka mūsu draudzība turpināsies, ka mēs arī turpmāk satiksimies un draudzēsimies.

FK "Ventspils" galvenā trenera Jurģa Pučinska komentārs:

- Ļoti labs, vērtīgs un patīkams pasākums. Ļoti brīnišķīgi, ka varam dāvāt bērniem priecīgas emocijas. Viņiem dega acis, visiem gribējās sarunāties, iepazīties, spēlēt - to vērot bija ļoti patīkami. Nešaubos, ka vērtīgi tas bija arī futbolistiem. Vienmēr svarīgi atcerēties, ka dzīvē ir īpaši svarīgas lietas, ka ir tādi, kam grūti, un kam, ja ir iespējas, vajag palīdzēt. Nešaubos, ka šādas tikšanās nes tikai pozitīvo. Paldies visiem, kas palīdzēja organizēt šādu tikšanos. Ceru, ka arī turpmāk mēs tisimies un dāvāsim viens otram patīkamas emocijas!

Izmantotie resursi :
Mihails Koroļovs, FK "Ventspils" preses atašejs
FK Ventspils

  +3 [+] [-]

, 2012-09-21 13:55, pirms 12 gadiem
Ļoti patīkami skatīties

  +2 [+] [-]

, 2012-09-21 14:42, pirms 12 gadiem
prieks par ventspilniekiem gan basketbolaa,gan futbolaa sitaadus pasaakumus taisa

  +2 [+] [-]

, 2012-09-21 21:33, pirms 12 gadiem
Malači.Idejas autoram derētu pateikt lielum lielo paldies,jo pie mums diemžēl šādas akcijas notiek ļoti reti.Taipus okeānam tā ir parasta lieta.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-22 16:07, pirms 12 gadiem
Vairāk vajag šādu pasākumu. Latvijas izlasei jau ir laba tradīcija apciemot bērnus pirms spēlēm, tagad to pašu dara arī FK Ventspils. Domāju, ka šādas akcijas nāktu par labu visiem Virslīgas klubiem, jo var ne tikai gūt pozitīvas emocijas, jaunus draugus, bet arī piesaistīt atbalstītājus klubiem un popularizēt futbolu. Kā saka - bērni ir mūsu nākotne.