Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Dārziņam piespēle, "Ak Bars" uzvara; Pujaca ''Sibir'' bullīšos apspēlē čempionus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dārziņam piespēle, "Ak Bars" uzvara; Pujaca ''Sibir'' bullīšos apspēlē čempionus
Lauris Dārziņš (pirmais no kreisās)
Foto: hcsalavat.ru

Pie uzvaras pēcspēles metienu sērijā šodien tikusi Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas komanda Novosibirskas ''Sibir'', kas atspēlēja divu vārtu deficītu un ar 5:4 pārspēja Ufas ''Salavat Yulaev''. Tikmēr pie panākuma pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" komandu tikusi Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" komanda - 2:1, Laurim šajā mačā rezultatīva piespēle.

Pujaca ''Sibir'' bullīšos apspēlē čempionus

Spēles rezultātu jau 2. minūtes izskaņā realizēja zviedru aizsargs Davids Petrašeks, kurš realizēja skaitlisko vairākumu un panāca 1:0 ''Sibir'' labā. Mājinieki vadību saglabāja līdz pat 9. minūtes vidum, kad otros vārtus sezonā guva un neizšķirtu panāca pieredzējušais uzbrucējs Viktors Kozlovs. Otrās trešdaļas ievadā viss notika pēc līdzīga scenārija.

Vispirms jau trešos vārtus sezonā guva somu uzbrucējs Jonass Enlunds, atjaunodams ''Sibir'' vadību. ''Salavat Yulaev'' atbildi parādā nepalika - Igors Mirnovs panāca izlīdzinājumu. Turklāt jau pēc 71 sekundes rezultatīvs bija Pjotrs Ščastļivijs, pirmo reizi spēlē vadībā izvirzot viesus, - 3:2.

Trešajā trešdaļā viņiem piebalsoja čehu uzbrucējs Jakubs Klepišs, kurš pirmos vārtus sezonā guva pēc pērnā gada KHL rezultatīvākā spēlētāja Aleksandra Radulova piespēles. Tomēr ar divu vārtu handikapu čempioniem nebija pietiekami, lai svinētu trešo uzvaru sezonā.

''Sibir'' izlīdzinājumu 4:4 panāca, pateicoties diviem vārtiem 50. minūtē. Pamatlaikā un pagarinājumā uzvarētājs netika noskaidrots, bet pēcspēles metienu sērijā krietni labāk veicās mājiniekiem. Savus mēģinājumus realizēja gan Jori Lehterā, gan Vladimirs Tarasenko, nodrošinot ''Sibir'' trešo uzvaru četrās spēlēs, - 5:4.

Novosibirskas kluba kapteinis Georgijs Pujacs laukumā pavadīja 23 minūtes un deviņas sekundes, kas bija trešais ilgākais laiks komandā. Atvēlētajā laikā viņš šoreiz metienus neizdarīja, bet atzīmējās ar noraidījumu par pretinieka turēšanu ar nūju. Līdzšinējos trīs mačos viņš bija atzīmējies ar rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Dārziņam piespēle, "Ak Bars" uzvara

Tikmēr pie panākuma citā spēlē tikusi Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas "Ak Bars" komanda, kas savā laukumā apspēlēja "Avtomobilist" vienību (2:1), lai gan spēles gaitā mājinieki bija arī zaudētāju lomā. Mača rezultātu jau otrajā minūtē atklāja Deniss Abduļins, izvirzot vadībā viesus. Izlīdzinājumu zvaigžņotā "Ak Bars" komanda prata panākt vien spēles 39. minūtē, kad pēc Laura Dārziņa rezultatīvas piespēles vārtus guva Dmitrijs Kazionovs. Uzvaru Kazaņas komandai izrāva Daniss Zaripovs, kurš Jevgēņiju Lobaņovu otrreiz pārsēja spēles 43. minūtē. Lai gan spēles beigu daļā noraidījumu nopelnīja Larijs, viņa komandas biedri spēja izturēt un guva uzvaru - 2:1.

Lauris Dārziņš šovakar, lai arī spēli sāka pirmajā maiņā, laukumā pavadīja vien desmit minūtes un trīs sekundes (mazākais spēles laiks komandā), pa pretinieku vārtiem meta reizi un nopelnīja četras soda minūtes.

Jalasvāra hat-trick dāvina Znarokam uzvaru

Visbeidzot uzvaru savā laukumā guvusi Maskavas ''Dynamo'', kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Pateicoties trim Jannes Jalasvāra precīzajiem metieniem jeb hat-trick, ar 6:3 uzvarēts Kazahstānas klubs Astanas ''Barys''. ''Dynamo'' tā bija otrā uzvara savā laukumā pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2011-09-21 17:39, pirms 13 gadiem
Opā...kas tie par brīnumiem?

  +9 [+] [-]

, 2011-09-21 17:40, pirms 13 gadiem
prieks par Žoriku
Slēpts komentārs: Piigoznis

 +18 [+] [-]

, 2011-09-21 17:52, pirms 13 gadiem
Piigoznis rakstīja: Jā bļin, pāris sekundēs ielaiž 2 vārtus un nauda aiziet pa vējam.
Drošākais naudas iegūšanas veids ir darbs,bet ja grib uz haļavu iedzīvoties tad ir jārēķinās,ka var palikt ar tukšām kabatām.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-21 17:52, pirms 13 gadiem
Super, prieks pr Pujacu un Sibir!
Šķiet, ka ne Ersbergs, ne Koļesņiks nv vēl lbākajā formā. Bet metienu attiecība bija 40-23 Sibir lbā!!!
Bet sezons sākumā visādi brīnumi bijuši, visticmāk sakarā ar traģēdiju visi morāli nav atguvušies.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 18:20, pirms 13 gadiem
sibir atkal saak labi sezonu, pagaigjshgad bija lidziigii... berziens.

  -3 [+] [-]

, 2011-09-21 18:27, pirms 13 gadiem
HAOSS rakstīja: Drošākais naudas iegūšanas veids ir darbs,bet ja grib uz haļavu iedzīvoties tad ir jārēķinās,ka var palikt ar tukšām kabatām.
velviens gudrinieks atradies b..
jebkura gadijuma vakar vitjaz, shodien sibir money line.. apsveicu tos, kas trapija

     [+] [-]

, 2011-09-21 20:24, pirms 13 gadiem
prieks par Laura punktiem un ka tik labi iesācis...spēles laiks gan mazākais komandā... bet nu ja jau pie tāda laika katrā spēlē gūs kādu punktu-ļoooti labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2011-09-21 20:36, pirms 13 gadiem
kads zinātājs nevar nokomentēt kāpēc darzinjam nelauj spelet?

  +4 [+] [-]

, 2011-09-21 20:52, pirms 13 gadiem
EmDzhei rakstīja: kads zinātājs nevar nokomentēt kāpēc darzinjam nelauj spelet?
Nezinu vai joprojām, bet vēl pagājušajā nedēļā bija problēmas ar cirksni (tāpat vēl nedēļu iepriekš - smadzeņu trīce). Domāju, ka cirksnis vēl varētu būt aktuāls, bet tagad nav runāts, tāpēc nemācēšu precīzi pateikt!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 20:59, pirms 13 gadiem
NU varbūt trauma bet es ta skatos treneris kautkā uz dārziņu bieži tā paskatās itkā neapmierināts....bet nu kas to lai zin.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-09-21 21:56, pirms 13 gadiem
Baigi dīvaini AK Barsam sanāk - spēlētāji ar vismazāko spēles laiku ir visrezultatīvākie (Lemtjugovs, Dārziņš, Petrovs). Pārējie nevelk tik labi. Zaripovs, Morozovs, Tereščenko, Immonens, Mietinens no šiem atpaliek, un arī pat +/- koef. ziņā.
Ārpus statiem juniors Šavaļejevs, kurš tikai atsēž uz soliņa.
Континентальная Хоккейная Лига - Статистика :...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja