Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: "Dinamo" derbijā pēcspēles metienos uzvar Minskas "Dinamo"

Krišs Driķis
Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē piedzīvojusi Rīgas ''Dinamo'', kas savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Minskas ''Dinamo''. Taču lielisku sniegumu turpina demonstrēt spriganais uzbrucējs Miķelis Rēdlihs -, pateicoties šodien gūtajiem diviem punktiem, viņš kļuvis par līgas rezultatīvāko hokejistu.

Izmantots LTV7 videomateriāls
LTV Sports
Vērtējums: +2

  -3 [+] [-]

, 2011-09-21 22:07, pirms 13 gadiem
mūsējie švaki met bullīšus, vaig dod Sašam un Podziņam mest.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 22:28, pirms 13 gadiem
bļāviens, ko jūs d.ršat, pirms bullīšu sērijas visi spiedza, lai tik Saška nemet, tagad, kad nemeta, visi atkal pļūtī,ka tas un šis ir idiots un DR zaudēja, jo viņš nemeta

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 22:30, pirms 13 gadiem
kaamiiii rakstīja: bļāviens, ko jūs d.ršat, pirms bullīšu sērijas visi spiedza, lai tik Saška nemet, tagad, kad nemeta, visi atkal pļūtī,ka tas un šis ir idiots un DR zaudēja, jo viņš nemeta
piekrītu! Paši ''lielie eksperti'' nezinat, kā nu izdomāt kā būtu labāk!!
Slēpts komentārs: KirmansLipovs

  +1 [+] [-]

, 2011-09-21 23:25, pirms 13 gadiem
Nu kāpēc video nevarēja ielikt arī to momenti, kad papildlaikā 6sek, līdz spēles beigām ripa bija vārtos, bet netika skaitīta?

Tiem kas bija arēnā, kā pieņemsim es, būtu ļoti interesanti noskatīties to momentu!

  +2 [+] [-]

, 2011-09-22 00:01, pirms 13 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: Lai dziļāka spēles analīze paliek nopietnākiem ekspertiem.
Es tikai gribēju norādīt uz diviem punktiem.

1) Saša (bet patiesībā Rautakallio). Divas lietas, ko Saša šajā spēlē izdarīja pareizi - lika pretiniekam pret sevi veikt noraidījumus;

2) un nepiedalījās bullīšu mešanā.

Par visu citu laukumā izdarīto viņš IT Kā būtu jāpatriec no komandas ar mietu, jo nav tagad laika domāt par pagātnes sasniegumiem (kuru priekšā noņemu cepuri).

Lai gan patiesībā visa vaina jāuzņemas Rautakallio (visu laiku liku lielas cerības uz šo treneri, bet šajā spēlē, vēlreiz uzsveru - šajā spēlē, tieši viņš noraka komandu).

Kāpēc?

Lūk! Kurš treneris pie pilna saprāta un sajēgas (ja tiešam viņš vada komandu nevis Sējējs vai kāds cits) pirmajā "dūres trieciena" maiņā, kas guva četrus punktus iepriekšējā spēlē un nodrošināja rezultātu (Holts nebija glābējs ne pirmdien, ne šodien, kā vienmēr un nekad nebūs - viņš ir sliktākais vārtsargs, kas spēlējis atjaunotajā RD) veic izmaiņas? Turklāt, redzot ka spēle iet no rokas šai maiņai, nē, bet jāieliek viens pilnīgi nevarīgs pensionārs pēc savainojuma, kurš nav iespēlējies un vispār, kuram jau vajadzēja beigt karjeru pēc ieprieksējas sezonas. Viss bija lieliski, bet Rautakallio atkal šo ieliek, un visi uzbrukumi noslāpst kā Saša dabū ripu. Tad viņš stāv uz vietas un blisina acis, lai gan visu laiku vajag būt kustībā, tad viņš ielien stūrī (vairākumā) un zaudē gandrīz pus minūti. Tad pēc ideālas Miķela piespēles nevar laicīgi (neapstādinot un neapstrādājot ripu) trāpīt vārtos. Man nav jāatgādina, cik kopumā bija tādas situācijas.
Turklāt. Viņš - "bullīšu" karalis - nav iemetis jau vismaz 10 bullīšus pēc kārtas, labi, ka šoreiz nemeta. Sliktāk nebūtu, bet labāk ar diezvai. JOPROJāM NESAPROTU, KāPēC NEļAUJ MEST MIķELIM. Pagājušajā sezonā viņš savas retās iespējasn izmantoja 100%.

BET ((c) Ivars Godmanis) Visu to panāca Rautakallio. Hokejists ņiživijs jau neteiks trenerim, kurš šo liek pirmajā maiņā: "Ai, nelieciet mani, es neesmu pelnījis" (droši vien tāpat kā Sejējam neatteica pirms sezonas, jo ģimene jābaro).

Tomēr, kur skatās Rautakallio. Viņš ir atbraucis trenēt komandu, vai saņemt algu un mētāt muļķi, vai tikt atlaistam?????????????
Kurš treneris, (tāds kurš nav psihiatriski narkoloģiskās klīnikas uzskaitē) pēc tāda mača kā CSKA mainīs pirmo trijnieku, ieliekot tur pēc traumas knapi atkopušos spēlētāju, kurš jau tā ir šogad pārpratums šāda tipa komandā, turklāt vēl pirmajā maiņā - kad viņam nav bijuši nopietni treniņi nedz laiks iespēlēties. Būtu viņu 3.maiņā ielikuši, kamēr tiek uz pekām, bet nē - ieliek pirmās maiņas melnā darba darītāju Lundmarku, kura stihija un talants ir uzbrukums.

Rezultāts?

1) Pirmā maiņa vienādos sastavos pilnībā noslāpēta.
2) Lundmarks - nezinu vai aiz niknuma, ka viņu ielikuši maiņā, kurai jāaizsargājas vai neatrodot (nav savā elementā) vietu sev (un domās kasot pakausi, ko viņš tik sliktu izdarija spēlē pret CSKA, ka viņu pa divām maiņām pazemina) pieļauj kļūdas un pelna nevajadzīgu noraidījumu.

Un noslēgumā. Nu visi, kam nav rožainas brilles uz acīm saprot, ka Holts ir sliktākais Dinamo vārtsargs vēsturē izgājienos viens pret viens. Tai pat laikā vinam tiek uzticēts sargāt vārtus "bullīšos". Ta, Jučers, Gudļevskis, Auziņš, Kalniņš un Naumovs (un pat Irbe bez treniņa) nostāvētu labāk.

Tur jau tas galvenais sašutums par Peku un viņa spēles izpratni / plānu - viņš pieļauj savā darbā neskaitāmas kļūdas, galvenokārt nemācēdams veidot maiņas un uzticēties tiem kam vajag vajadzīgā brīdī, tomēr tās noveļ uz komandu, un nekad pats neatdzīst.

Un pēdējais par Peku. Var jau būt, ka man, kas ir bijis tikai hokeja skatītājs, pec tam tikai neievērojams amatieris (jau piecus gadus neesmu spēlējis), nav saprotams Pekas "master-plan", bet pēc šīs spēles es vēlētos viņa vietā redzēt kaut Berju (Leonīdu Beresņevu), vai kaut vai Gintu Bi., vai kādu no citiem mūsu, tiešām labajiem treneriem, kas šobrīd var nodarboties tikai ar mazajiem (nevis tie ne-treneri, kuri trenē jauniešus - Tambijevs vecākais, Cipruss (vēl gan pāragri spriest), tomēr pat grāmatā "Latvijas Hokeja Pavasaris 2006" ir apakšnodaļas, kas veltīta tieši tam kāpēc Cipruss negrib un nebūs treneris, un tagad vēl Kerčs - izskatās, ka pie mums vēl sliktāk kā savulaik (80-tajos) Krievijā).
Nezainu, neuzskatu sevi par speciālistu un varēja redzēt, ka pats Rautakallio ir nikns pēc spēles (pec jautājuma par Ankipānu (vai tas bija Māris no LETA, vai tieši pirms viņa) vinš pateica "I don't give a shit" kā kāds ko un kur spēlējis, bet, ja sataisa sdus, tad, lai iet bekot), tas ir jauki, taču viņš nekad neatzīst savu vainu, kas tieši šoreiz BIJA VIņA, jo viņs jau nolika spēlētājus tajās maiņās, kurās tie bija un praktiski to nemainīja.

Protams pēc viena zaudejuma, turklāt vēl emocijas tieši pēc tā (man), tas viss varbūt pārāk sakāpināti, taču uzskatu, ka šoreiz pilnīgi visa atbildība bija jāuzņemas trenertim, un ja vēl divas šādas spēles septembrī, tad šis ir jātriec ratā. Nē, es negribu Jūli atpakaļ un vispār neatdzīstu čehu / slovāku skolu (varbūt Vujteks, bet arī šaubos), bet Rautakallio ir jāiemācās paškritika un jāmācās VADīT RD, citādi viņš mums nav vajadzīgs, jo zaudejums Atlantam un Minskai ir tikai vienīgi uz vina sirdsapziņas (otrais arī uz Holta).
daudz kam piekr'tiu, bet ko tu pats vari?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-22 00:32, pirms 13 gadiem
slime rakstīja: daudz kam piekr'tiu, bet ko tu pats vari?
Lai gan pats esmu spēlējis amatieru hokeju, bet neuzkatu to neparko nopietnu.
Bet es varu ļoti daudz, gan ne hokejā, diemžēl (nu nebija un tagad 34.dzīves gadā neparādīsies)...
Tomēr tavs jautājums nav korekts. Tu taču nejautātu savam santehniķim, kādēļ viņš nav lidotājs un nevadija ''Lokomativ" lidmašīnu...

     [+] [-]

, 2011-09-22 00:34, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: vecis neslikti tulkoja Skrastiņa intervijas, likās interesanti un lielu vezumu pavilka ar to.

bet tā, var redzēt, ka alus pa galvu sit, par sievu aizmirsis, bērniem ar, darbā gan jau rīt darba biedriem stāstīs to pašu, ieteiktu,- iet Kirmanim gulēt un nesatraukties tik daudz, jo stress tak mūsdienās ļoti giftīgs. ko pats saki par šo, manis rakstīto?

labi,ka paņēma vismaz 1pts, labāk nekā neko, bet savās mājās, līdzjutēju priekšā, līdzjutēju priekšā,kuri skatījās LTV7- bija jāuzvar! nebija acīmredzot motivācijas.
Es tev jau atbildēju ieprieksējā diskusijā. Varbūt vēl neesi izlasījis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-22 01:40, pirms 13 gadiem
OlegsZnaroks rakstīja: velviens duraks uzradies ...
Es neatbildēšu ar rupjību. Atļaušos tik pajautāt - cik gadus jūs esat spēlējuši hokeju profesionāli vai amatieru līmenī (kā es)?

  -2 [+] [-]

, 2011-09-22 02:04, pirms 13 gadiem
Latvijas televizija reali suukaa, nevar paradit normalus atkartojumus!
Kaa vispaar var radit hokeja speli bez virsvartu kameras. Muld te kautko par salidzinashanu KHL ar NHL, ta no sakuma iemacieties speli normali paradit. Cepjos jo domaju ka pirmais gols tika iestumts pec svilpes!

  -1 [+] [-]

, 2011-09-22 02:12, pirms 13 gadiem
pekka šajā spēlē daudz kļūdījās. Sprukts bija vājš šodien. ņiživijs arī. nesaprotu kāpēc pēc traumas viņu ielika pirmajā maiņā un lundmarku aizsūtīja uz 3. reāli visu spēles ātrumu izjauca. slikti. jācer ka viņš nāks pie prāta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-22 11:29, pirms 13 gadiem
Genadijs rakstīja: mūsējie švaki met bullīšus, vaig dod Sašam un Podziņam mest.
Nesen vel visi blava ka Sasa novecojis un jadod iespeja citiem tagad neraudi!

     [+] [-]

, 2011-09-22 11:48, pirms 13 gadiem
Kautkas nav ar to virsrakstu

     [+] [-]

, 2011-09-22 14:10, pirms 13 gadiem
KirmansLipovs rakstīja: Lai dziļāka spēles analīze paliek nopietnākiem ekspertiem.
Es tikai gribēju norādīt uz diviem punktiem.

1) Saša (bet patiesībā Rautakallio). Divas lietas, ko Saša šajā spēlē izdarīja pareizi - lika pretiniekam pret sevi veikt noraidījumus;

2) un nepiedalījās bullīšu mešanā.

Par visu citu laukumā izdarīto viņš IT Kā būtu jāpatriec no komandas ar mietu, jo nav tagad laika domāt par pagātnes sasniegumiem (kuru priekšā noņemu cepuri).

Lai gan patiesībā visa vaina jāuzņemas Rautakallio (visu laiku liku lielas cerības uz šo treneri, bet šajā spēlē, vēlreiz uzsveru - šajā spēlē, tieši viņš noraka komandu).

Kāpēc?

Lūk! Kurš treneris pie pilna saprāta un sajēgas (ja tiešam viņš vada komandu nevis Sējējs vai kāds cits) pirmajā "dūres trieciena" maiņā, kas guva četrus punktus iepriekšējā spēlē un nodrošināja rezultātu (Holts nebija glābējs ne pirmdien, ne šodien, kā vienmēr un nekad nebūs - viņš ir sliktākais vārtsargs, kas spēlējis atjaunotajā RD) veic izmaiņas? Turklāt, redzot ka spēle iet no rokas šai maiņai, nē, bet jāieliek viens pilnīgi nevarīgs pensionārs pēc savainojuma, kurš nav iespēlējies un vispār, kuram jau vajadzēja beigt karjeru pēc ieprieksējas sezonas. Viss bija lieliski, bet Rautakallio atkal šo ieliek, un visi uzbrukumi noslāpst kā Saša dabū ripu. Tad viņš stāv uz vietas un blisina acis, lai gan visu laiku vajag būt kustībā, tad viņš ielien stūrī (vairākumā) un zaudē gandrīz pus minūti. Tad pēc ideālas Miķela piespēles nevar laicīgi (neapstādinot un neapstrādājot ripu) trāpīt vārtos. Man nav jāatgādina, cik kopumā bija tādas situācijas.
Turklāt. Viņš - "bullīšu" karalis - nav iemetis jau vismaz 10 bullīšus pēc kārtas, labi, ka šoreiz nemeta. Sliktāk nebūtu, bet labāk ar diezvai. JOPROJāM NESAPROTU, KāPēC NEļAUJ MEST MIķELIM. Pagājušajā sezonā viņš savas retās iespējasn izmantoja 100%.

BET ((c) Ivars Godmanis) Visu to panāca Rautakallio. Hokejists ņiživijs jau neteiks trenerim, kurš šo liek pirmajā maiņā: "Ai, nelieciet mani, es neesmu pelnījis" (droši vien tāpat kā Sejējam neatteica pirms sezonas, jo ģimene jābaro).

Tomēr, kur skatās Rautakallio. Viņš ir atbraucis trenēt komandu, vai saņemt algu un mētāt muļķi, vai tikt atlaistam?????????????
Kurš treneris, (tāds kurš nav psihiatriski narkoloģiskās klīnikas uzskaitē) pēc tāda mača kā CSKA mainīs pirmo trijnieku, ieliekot tur pēc traumas knapi atkopušos spēlētāju, kurš jau tā ir šogad pārpratums šāda tipa komandā, turklāt vēl pirmajā maiņā - kad viņam nav bijuši nopietni treniņi nedz laiks iespēlēties. Būtu viņu 3.maiņā ielikuši, kamēr tiek uz pekām, bet nē - ieliek pirmās maiņas melnā darba darītāju Lundmarku, kura stihija un talants ir uzbrukums.

Rezultāts?

1) Pirmā maiņa vienādos sastavos pilnībā noslāpēta.
2) Lundmarks - nezinu vai aiz niknuma, ka viņu ielikuši maiņā, kurai jāaizsargājas vai neatrodot (nav savā elementā) vietu sev (un domās kasot pakausi, ko viņš tik sliktu izdarija spēlē pret CSKA, ka viņu pa divām maiņām pazemina) pieļauj kļūdas un pelna nevajadzīgu noraidījumu.

Un noslēgumā. Nu visi, kam nav rožainas brilles uz acīm saprot, ka Holts ir sliktākais Dinamo vārtsargs vēsturē izgājienos viens pret viens. Tai pat laikā vinam tiek uzticēts sargāt vārtus "bullīšos". Ta, Jučers, Gudļevskis, Auziņš, Kalniņš un Naumovs (un pat Irbe bez treniņa) nostāvētu labāk.

Tur jau tas galvenais sašutums par Peku un viņa spēles izpratni / plānu - viņš pieļauj savā darbā neskaitāmas kļūdas, galvenokārt nemācēdams veidot maiņas un uzticēties tiem kam vajag vajadzīgā brīdī, tomēr tās noveļ uz komandu, un nekad pats neatdzīst.

Un pēdējais par Peku. Var jau būt, ka man, kas ir bijis tikai hokeja skatītājs, pec tam tikai neievērojams amatieris (jau piecus gadus neesmu spēlējis), nav saprotams Pekas "master-plan", bet pēc šīs spēles es vēlētos viņa vietā redzēt kaut Berju (Leonīdu Beresņevu), vai kaut vai Gintu Bi., vai kādu no citiem mūsu, tiešām labajiem treneriem, kas šobrīd var nodarboties tikai ar mazajiem (nevis tie ne-treneri, kuri trenē jauniešus - Tambijevs vecākais, Cipruss (vēl gan pāragri spriest), tomēr pat grāmatā "Latvijas Hokeja Pavasaris 2006" ir apakšnodaļas, kas veltīta tieši tam kāpēc Cipruss negrib un nebūs treneris, un tagad vēl Kerčs - izskatās, ka pie mums vēl sliktāk kā savulaik (80-tajos) Krievijā).
Nezainu, neuzskatu sevi par speciālistu un varēja redzēt, ka pats Rautakallio ir nikns pēc spēles (pec jautājuma par Ankipānu (vai tas bija Māris no LETA, vai tieši pirms viņa) vinš pateica "I don't give a shit" kā kāds ko un kur spēlējis, bet, ja sataisa sdus, tad, lai iet bekot), tas ir jauki, taču viņš nekad neatzīst savu vainu, kas tieši šoreiz BIJA VIņA, jo viņs jau nolika spēlētājus tajās maiņās, kurās tie bija un praktiski to nemainīja.

Protams pēc viena zaudejuma, turklāt vēl emocijas tieši pēc tā (man), tas viss varbūt pārāk sakāpināti, taču uzskatu, ka šoreiz pilnīgi visa atbildība bija jāuzņemas trenertim, un ja vēl divas šādas spēles septembrī, tad šis ir jātriec ratā. Nē, es negribu Jūli atpakaļ un vispār neatdzīstu čehu / slovāku skolu (varbūt Vujteks, bet arī šaubos), bet Rautakallio ir jāiemācās paškritika un jāmācās VADīT RD, citādi viņš mums nav vajadzīgs, jo zaudejums Atlantam un Minskai ir tikai vienīgi uz vina sirdsapziņas (otrais arī uz Holta).
Es domāju , ka tev vajadzētu būt Dinamo trenerim..