Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Riberī pēc 12 sezonām "Bayern" dodas uz Itāliju un pievienojas "Fiorentina"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Riberī pēc 12 sezonām "Bayern" dodas uz Itāliju un pievienojas "Fiorentina"
Franks Riberī. Foto: EPA/Scanpix

36 gadus vecais franču futbolists Franks Riberī, kurš ilgas sezonas pavadīja Vācijas čempiones Minhenes "Bayern" rindās, bet šovasar bija brīvais aģents, pievienojies Itālijas klubam "Fiorentina".

Malējais uzbrucējs Riberī uz Bavārijas vienību pārcēlās 2007. gadā, un turpinājumā viņš kopā ar Arjenu Robenu veidoja duetu, kas spēja biedēt jebkuru pretinieku aizsardzību. Šajā laikā "Bayern" deviņas reizes uzvarēja Vācijas čempionātā un ieguva sešus valsts kausus, bet 2013. gadā izdevās triumfēt arī Čempionu līgā, kam sekoja uzvaras UEFA Superkausā un FIFA Pasaules klubu kausā.

"Bayern" rindās pavadītajos 12 gados Riberī izcīnīja trofejas, bet šovasar viņam beidzās līgums. Ja Robens izlēma beigt karjeru, tad francūzis meklēja jaunu komandu, un šodien viņš oficiāli pievienojies Itālijas vienībai "Fiorentina". Pirms Bundeslīgas Riberī bija spēlējis dzimtenē un vienu sezonu pavadījis Stambulas "Galatasaray" rindās.

Pagājušajā sezonā "Fiorentina" 38 spēlēs izcīnīja tikai astoņas uzvaras un sakrāja 41 punktu, ierindojoties 16. vietā. "Empoli", kas atstāja Itālijas spēcīgāko līgu, atpalika tikai par trīs punktiem. "Fiorentina" uzbrukumā šosezon spēlēs arī tādi futbolisti kā Kevins Prinss Boatengs un Federiko Kjesa, kurš pēdējo divu gadu laikā aizvadījis 13 mačus Itālijas izlasē.

Kad parādījās informācija, ka Riberī varētu doties uz Itāliju, viņa un "Fiorentina" sadarbības kontekstā tika pieminēts divu gadu līgums ar četru miljonu eiro algu sezonā.

Izmantotie resursi:
ViolaChannel - RIBERY E’ NOSTRO!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-21 17:05, pirms 5 gadiem
Cerams, kad Marseļā, Franks arī uzspēlēs

     [+] [-]

, 2019-08-21 17:56, pirms 5 gadiem
Ģimene esot gribējusi padzīvot Itālijā, domāju arī Kjesam būs interesanti uzspēlēt ar šādu partneri, diezgan jaudīgs uzbrukums solās būt.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-21 18:44, pirms 5 gadiem
kasagrande rakstīja: Ģimene esot gribējusi padzīvot Itālijā, domāju arī Kjesam būs interesanti uzspēlēt ar šādu partneri, diezgan jaudīgs uzbrukums solās būt.
Ja ja pensionaru uzbrukums, kads te ir atpalicis iedomajoties ka sie speletaji ir savos labakajos gados!!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-08-21 20:30, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Ja ja pensionaru uzbrukums, kads te ir atpalicis iedomajoties ka sie speletaji ir savos labakajos gados!!!!
Kjesa 21 gads, Simeone 24 gadi, Benassi 24 gadi, Sottils 20 gadi, Boatengs 32 gadi. Vienkārši graujoši pensionāri, vai ne?! Riberī, protams, vairs nav jaunulis, taču savus divus gadus pilnīgi droši kvalitatīvi atstrādās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-08-21 21:13, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Ja ja pensionaru uzbrukums, kads te ir atpalicis iedomajoties ka sie speletaji ir savos labakajos gados!!!!
Riberī ir zaudējis ātrumu, taču bumbu apstrādāt māk joprojām, uz skila arī var izbraukt cauri vēl