Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovska "Bruk-Bet Termalica" otrā neveiksme pēc kārtas, Šabala rezervē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gutkovska "Bruk-Bet Termalica" otrā neveiksme pēc kārtas, Šabala rezervē
Vladislavs Gutkovskis. Foto: termalica.brukbet.com

Polijas 1. līgas līderes godu pazaudējusi uzbrucēja Vladislava Gutkovska Ņecečas "Bruk-Bet Termalica", kas šovakar ar 1:2 mājās piekāpās Meļecas "Stal" komandai, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

"Bruk-Bet Termalica" Polijas 1. līgas sezonu uzsāka ļoti veiksmīgi - tika uzvarētas pirmās trīs spēles, kā arī papildus sešiem gūtajiem vārtiem savos netika ielaista neviena bumba. Savukārt iepriekšējā kārtā sezonas sākumā iegūtais ritms tika sašūpots, komandai ar 0:1 piekāpjoties Hojnices "Chojniczanka" vienībai, lai gan mača gaitā pilnībā dominēja tieši Gutkovska pārstāvētā komanda.

Latvijas izlases futbolists šovakar laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "Stal" abus vārtus spēja gūt divu minūšu intervālā - 38. minūtē izcēlās Bartošs Novāks, kamēr jau vienā no nākamajiem uzbrukumiem rezultatīvs bija Mateušs Maks. "Bruk-Bet Termalica" goda vārtus guva 72. minūtē, viesu vārtsargu pārspējot rumānim Florinam Purečem (1:2).

Paralēlajā mačā uz Legnicas "Miedź" rezervistu soliņa palika cits uzbrucējs Valērijs Šabala, kurš noskatījās kā komanda ar 3:0 izbraukumā sakauj "Chojniczanka". "Miedź" labā vārtus guva Kšištofs Daņiļēvičs, igaunis Henriks Ojamā un horvāts Roko Mislovs.

Pēc aizvadītām piecām spēlēm "Miedź" iekrājusi desmit, kamēr "Bruk-Bet Termalica" - deviņus punktus, kas komandām dod attiecīgi trešo un piekto pozīciju. "Miedź" nākamajā mačā tiksies ar "Stal", kamēr Gutkovskis un "Bruk-Bet Termalica" ceļos uz Ziemeļpoliju, lai eksaminētu Suvalku "Wigry".