Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Jūrmala" un "Daugavpils" pārtrauc zaudējumu sēriju nospēlējot neizšķirti

Egīls Balodis
Egīls Balodis
21. augusta SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas spēlē Jūrmalas pilsētas stadionā, FC “Jūrmala” uzņēma BFC “Daugavpils”. Abas komandas atrodas Virslīgas turnīra tabulas lejasdaļā, līdz ar to laukumā bija gaidāma līdzvērtīga cīņa par uzvaru un punktiem. 1. puslaikā komandas izveidoja tikai dažus bīstamus momentus, no kuriem viens noslēdzās ar Klimaševiča vārtu guvumu. Gan jūrmalniekiem, gan daugavpiliešiem bija iespēja vēl pirmajā puslaikā rezultātu mainīt, taču tas nenotika. 2. puslaikā komandas rādīja jau interesantāku spēli un izveidoja daudz vairāk vārtu gūšanas momentu, no kuriem gan tikai viens, jūrmalnieka Diakvnišvili izpildījumā, noslēdzās ar vārtu guvumu. Slapjais laukums un bumba negaidīti dāvāja futbolistiem vēl vairākas vārtu gūšanas iespējas, taču vārtus neviena no komandām neguva un spēle beidzās ar rezultātu 1:1. Pēc šī neizšķirta “Jūrmala” atpaliek no “Metta/LU” par 4 punktiem, savukārt BFC “Daugavpils” palielināja savu pārsvaru pār to pašu “Metta/LU” līdz 5 punktiem.
Vērtējums: +3

  +1 [+] [-]

, 2014-08-22 00:03, pirms 10 gadiem
Neslikts un līdzvērtīgs mačs. Jūrmalas sniegums ir ievērojami uzlabojies, bet ar to pēc "zaudētiem 2 punktiem" ļoti iespējams var būt par maz, lai noturētos Virslīgā. Ja nu vienīgais izdodas paklupināt kādu no favorītiem. Pret Skonto tas jau gandrīz izdevās.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-22 10:29, pirms 10 gadiem
Kas BFC ir ar vārtsargiem...pēc dažām ļoti veiksmīgām spēlēm sanāk tik muļķīgas kļūdas.

     [+] [-]

, 2014-08-22 14:50, pirms 10 gadiem
Kāpēc protokolā vārti ierakstīti Kārkliņam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja