Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF DK sodu lietus - sodīts Pertija, Riherts, Melkumjans un citi

Agris Suveizda

LFF DK sodu lietus - sodīts Pertija, Riherts, Melkumjans un citi
Tamazs Pertija
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas Futbola federācija savā mājaslapā publicēja Disciplinārlietu komisijas 21.augusta lēmumus. Dažādu iemeslu dēļ pie lielākām vai mazākām soda naudām tika pieci SMScredit.lv Virslīgas klubi vai to darbinieki.

Viena no ražīgākajām spēlēm notika "Skonto" stadionā, kur "Skonto" vairākumā spēja salauzt Jūrmalas "Spartaka" pretestību - 3:1. "Iepazīstoties ar spēles inspektora un delegāta ziņojumu, DK konstatēja, ka "Spartaka" līdzjutēju grupa un kluba direktors Spartaks Melkumjans spēles laikā uzvedās nekorekti pret tiesnešu brigādi, kā arī "Spartaka" līdzjutēji provocējuši izteicās attiecībā pret "Skonto" galveno treneri Tamazu Pertiju. Pēc spēles T.Pertija uzvedās nekorekti, atbildot uz provocējošiem izteicieniem, un skaļi lamāja "Spartaka" līdzjutējus."

Izskatījusi pieejamos ziņojumus, DK lēma, ka "Spartakam" būs jāšķiras no 200 latiem par līdzjutēju neētisku uzvedību, bet Pertijam un Spartakam Melkumjanam nāksies šķirties no 100 latiem. Vēl 100 latus "Spartakam" nāksies maksāt, jo tika pārsniegta piecu dzelteno kartīšu robeža. Tikmēr no 50 latiem šķirsies "Mettas"/LU galvenais treneris Andris Riherts, kurš pēc spēles kliedzot esot izteicis neapmierinātību par spēles tiesāšanu un kurš neesot reaģējis uz spēles inspektora aizrādījumiem.

Soda naudas saņēma arī Rīgas "Daugava", kas neesot nodrošinājusi reglamentā paredzēto bumbu padevēju skaitu. Rīgas klubam būs jāmaksā 50 lati, bet divreiz lielāka summa piespriesta "Jelgavai", kuras līdzjutēji, lamājot tiesnešus, esot iejaukušies spēlē. Šīs spēles sakarā "Jelgava" arī iesniedza vēstuli ar lūgumu izskatīt Mindauga Grigarāviča nopelnīto brīdinājumu par simulāciju, kas pārvērtās otrajā dzeltenajā kartītē un noraidījumā. LFF DK gan atzina, ka šis brīdinājums ir bijis pamatots. Grigarāvičs, tāpat kā Romāns Mickevičs ("Spartaks") un Gatis Kalniņš ("Metta"/LU), tika diskvalificēts uz vienu spēli.

Izmantotie resursi:
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +4 [+] [-]

, 2013-08-21 19:02, pirms 11 gadiem
Kopsavilkums: LFF DK šodien izrakstīja sodus uz 800 LVL (1138,30 EUR).

  +2 [+] [-]

, 2013-08-21 19:57, pirms 11 gadiem
Pertija nolamajas tikai uz 100Ls? Domaju ka tads cirks un lamasanas turpinasies ja nebus normali sodi!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-21 20:03, pirms 11 gadiem
varēs kārtīgi saliet!!!

  +2 [+] [-]

, 2013-08-21 21:04, pirms 11 gadiem
Kad diskvalificēs Indriksonu, Mežecki un pārējos LFF darboņus?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-08-21 22:38, pirms 11 gadiem
FCRM rakstīja: Pertija nolamajas tikai uz 100Ls? Domaju ka tads cirks un lamasanas turpinasies ja nebus normali sodi!
lol, padomā ar glavu. 1. Ja spartaka fani nebūtu izprovocējuši Skonto treneri, pertijs nesāktu lamāties uz faniem. Vispirms padomā ar galvu nevis bezjēgā iedirs te savus komentārus.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-21 22:39, pirms 11 gadiem
To cirku jau taisa tiesneši. Cik reizes emsu noskatījies pēc spēles video un katrā video, jebkurš treneris apvaino tiesnešus.

  +2 [+] [-]

, 2013-08-22 04:20, pirms 11 gadiem
A.Regza rakstīja: lol, padomā ar glavu. 1. Ja spartaka fani nebūtu izprovocējuši Skonto treneri, pertijs nesāktu lamāties uz faniem. Vispirms padomā ar galvu nevis bezjēgā iedirs te savus komentārus.
Ja treneri var izprovocet lidzjuteji, tad vins pats vien ir vainigs. A ko tiesnesiem teikt, ja viniem katra spele liek virsu skatitaji, treneris un speletaji?
Nez pec kadiem kriterijiem vini dala lidzjutejus, Jelgavai ir jamaksa sods, bet Mettai vai LM par lidzjutejiem nav.