Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" bijušais prezidents kritizē Sarri: "Komandas spēle upurēta solista Ronaldu labā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Juventus" bijušais prezidents kritizē Sarri: "Komandas spēle upurēta solista Ronaldu labā"
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas čempione Turīnas "Juventus" nule piedzīvoja zaudējumu Itālijas kausa finālā pret "Napoli", un tās bijušais prezidents Džovanni Kobolli-Džigli veltījis skarbus vārdus, norādot, ka Maurīcio Sarri vadītajai vienībai nepiemīt nekāda identitāte.

"Pirms trim mēnešiem bija labs sniegums pret "Inter", taču tas arī viss. Gan pret "Milan", gan pret "Napoli" bija liels pārsvars bumbas kontrolē, taču maz sitienu pa vārtiem," izteicās Džovanni Kobolli-Džigli. Itālijas A sērijas kopvērtējumā Turīnas "Juventus" pieder viena punkta pārsvars.

"Maurīcio Sarri – patiešām viņu apbrīnoju kā cilvēku, taču ne kā treneri. Finālu pret "Napoli" zaudējām, jo pretinieki labāk izpildīja pendeles. Manuprāt, zaudējām, jo nebijām pietiekami noskaņojušies mačam."

"Nav pieņemami, ka "Juventus" nepiemīt nekāda identitāte. Piesaistot Krištianu Ronaldu, komandas spēle tika upurēta solista vārdā. Masimiljāno Allegri izdevās to apvienot, bet Sarri tas nav pa spēkam," pauda Turīnas kluba bijušais prezidents.

"Ir nepieciešams īpašs treneris, lai tiktu galā ar liela kalibra zvaigznēm, un Sarri pret "Napoli" nespēja tikt galā ar Ronaldu. Ja viņš spēs aizvest komandu līdz A serijas titulam, un arī Čempionu līgā sekos triumfs, tad viņš var palikt amatā. Pretējā gadījumā labākais lēmums būtu šķirties kā draugiem jau tagad."

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/154...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-21 19:07, pirms 4 gadiem
Ronaldu mati kā miskastes maiss

  -2 [+] [-]

, 2020-06-21 20:31, pirms 4 gadiem
Kāds vēl ČL fināls? Izlidos pret Lionu. Seria A paņems Lazio!

     [+] [-]

, 2020-06-21 22:04, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Kāds vēl ČL fināls? Izlidos pret Lionu. Seria A paņems Lazio!
Ko gribētu, lai Inter ielozē ČL 1/4 finālu izlozē?