Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tretjaks: "Sveicām Brežņevu, bet pretinieki nesaprata, kāpēc mačā 45 min. pauze"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Tretjaks: "Sveicām Brežņevu, bet pretinieki nesaprata, kāpēc mačā 45 min. pauze"
Vladislavs Tretjaks. Foto: Sergejs Mihejevs, rg.ru

Leģendārais vārtsargs un tagadējais Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks atceras PSRS kādreizējā vadītāja Leonīda Brežņeva mīlestību pret hokeju minētās valsts izlases ziedu laikos.

Vladislavs Tretjaks: "Brežņevam patika hokejs, brauca uz visiem čempionātiem. 1981. gadā spēlējām pret somiem, bet pirms tam Kanādas kausā bijām nopirkuši viņam dāvanas, bet nezinājām, kā viņam tās pasniegt. Decembrī viņam bija dzimšanas diena, mēs [savā laukumā] spēlējām pret somiem, mača gaitā bijām iedzinējos, bet tad atskrēja sporta ministrs - tā, Tretjak un Makarov, skriešus pasniegt dāvanas! mēs skrējām pie viņa uz ložu, bet bija jānoņem ekipējums, sanāca ilgi. Somi nesaprata, kāpēc 45 minūšu pārtraukums."

"Leonīds Brežņevs mani sabučoja - joprojām nemazgāju muti. Ticat? Mēs pasniedzām dāvanas, bet viņš: malači par dāvanām, bet kāpēc zaudējat somiem? Un jautāja, kādā valodā ir mūsu uzvārdi uz krekliem. Sporta ministrs Brežņevam teica, ka pie mums Eirotūrē visam jābūt angļu valodā. Brežņevs atļāva turpināt spēlēt, taču nakts laikā mums visiem tika pārtaisīti krekli, lai viņš redzētu, kādi spēlētāji ir laukumā," informē leģendārais vārtsargs.

Atgādinām, ka IIHF virtuālajā pasaules čempionātā Latvija šodien ceturtdaļfinālā spēkosies ar Kanādu. Pusfinālisti tiks noskaidroti līdzjutēju balsojumā. Turnīra laikā (!) ir mainīti spēles noteikumi - balsojums no IIHF sociālajiem tīkliem pārceļas uz contest.iihf.com/trk/IIHFVirtualWorldsPlayoffsBracket . Šodienas balsošana beigsies plkst. 23.20 (pēc Latvijas laika) - divas stundas pēc pēdējā ceturtdaļfināla sākuma. Grupu mačos par katru spēli varēja balsot tikai divas stundas, taču izslēgšanas mačos balsošana notiek "līdz dienas pēdējās spēles beigām". Tagad nevar nobalsot tikai par Latviju, jāpiereģistrējas un jābalso uzreiz par visu ceturtdaļfinālu iznākumiem.

Izmantotie resursi:
rusplt.ru

  +5 [+] [-]

, 2020-05-21 15:39, pirms 4 gadiem
Brežņevs 81. gadā jau sen vairs nebija pie pilnas sajēgas, bet gan jau ar tagad lielie putinieši nesaprot angļu kreklus.

  +2 [+] [-]

, 2020-05-21 15:59, pirms 4 gadiem
Latvija šobrīd uzvar 75:24

     [+] [-]

, 2020-05-21 16:00, pirms 4 gadiem
Katrs var nobalsot tikai vienu reizi! Divas reizes nomainīju IP, neļāva nobalsot!

     [+] [-]

, 2020-05-21 16:00, pirms 4 gadiem
Varbūt kāds var pačukstēt kā nobalsot otru reizi?

     [+] [-]

, 2020-05-21 16:29, pirms 4 gadiem
Zigmu rakstīja: Varbūt kāds var pačukstēt kā nobalsot otru reizi?
Nevajag mainīt ip adresi, nomaini pārlūku vai tiešām no cita datora/telefona un uz priekšu!!!

Reģistrējies ar e-mail, kaut vai ar neeksistējošu!!!

  +5 [+] [-]

, 2020-05-21 17:54, pirms 4 gadiem
Zigmu rakstīja: Latvija šobrīd uzvar 75:24
beidz spamot rakstus ar to bezjēdzīgo balsošanu

  -2 [+] [-]

, 2020-05-21 18:16, pirms 4 gadiem
zutic rakstīja: Nevajag mainīt ip adresi, nomaini pārlūku vai tiešām no cita datora/telefona un uz priekšu!!!

Reģistrējies ar e-mail, kaut vai ar neeksistējošu!!!
Paldies, tavs padoms nostrādāja

     [+] [-]

, 2020-05-23 09:52, pirms 4 gadiem
Normāls savoku marazms un tā bija visās jomās...

     [+] [-]

, 2020-05-23 19:35, pirms 4 gadiem
Protams, ļoti dīvaini, ka cilvēks lepojas ar to, ka sveicis Brežņevu! Bet nu katram savas dīvainības. Tajā laikā tiešām Brežņevs varēja būt tuvu komai, kad runāja, tad siekalas šļakstījās uz visām pusēm kā tādam pusparalizētam invalīdam!