Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs neturpinās spēlēt Polijas klubā "Slask"

Rolands Eliņš

Tarasovs neturpinās spēlēt Polijas klubā "Slask"
Igors Tarasovs, Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Polijas Ekstraklases klubs Vroclavas „Slask” paziņojis, ka netiks pagarināti līgumi ar trim spēlētājiem, to vidū ir arī Latvijas izlases futbolists Igors Tarasovs.

30 gadus vecais aizsargs Igors Tarasovs, kurš var spēlēt arī balsta pussarga pozīcijā, „Slask” sastāvā pavadīja divas sezonas. Daudz vairāk viņš spēlēja iepriekšējā sezonā, regulāri dodoties sākumsastāvā, bet šosezon laukumā izgāja mazāk nekā pusē Ekstraklases spēļu (17 no 37). Šajās divās sezonās Tarasovs „Slask” rindās guva divus vārtus.

„Slask” šī sezona neizdevās veiksmīga, taču maijā tika uzvarēts četros mačos pēc kārtas, nosargājot vietu Ekstraklasē un iegūstot 12. vietu līgā.

Tarasovs Polijā aizvadījis četras no iepriekšējām sezonām. Pa vidu spēlēšanai „Slask” un „Jagiellonia” rindās viņš vienu sezonu aizvadīja arī Turcijas pirmajā līgā.

Tarasovs pēdējos gados ir regulārs Latvijas izlases kandidātu saraksta dalībnieks, viņš devās sākumsastāvā arī pirmajā mačā jaunā trenera Slavišas Stojanoviča vadībā pret Ziemeļmaķedoniju, bet nākamajā mačā pret Poliju jau palika rezervē.

Izmantotie resursi:
WKS Śląsk Wrocław SA

     [+] [-]

, 2019-05-22 13:00, pirms 5 gadiem
Uz Daugavpili !

     [+] [-]

, 2019-05-22 14:36, pirms 5 gadiem
Uz izlasi!

     [+] [-]

, 2019-05-27 00:10, pirms 5 gadiem
Polijā Tarasovs sevi ir pietiekami labi apliecinājis, lai tur arī paliktu. Ņemot vērā to, ka var spēlēt gan kā centra aizsargs, gan centra pussargs, ar savu pieredzi varētu būt noderīgs, piemēram, kādai no Ekstraklases jaunpienācējām. Ja Ekstraklasē palikt neizdotos, tad noteikti sekotu izvēle starp Virslīgu un Polijas 1. līgu, kur Igoru jebkura komanda pieņemtu atplestām rokām.