Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2923, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionu sastāva kapteinis Baklunds nepalīdzēs Zviedrijas izlasei

Agris Suveizda

Pasaules čempionu sastāva kapteinis Baklunds nepalīdzēs Zviedrijas izlasei
Mīkaels Baklunds. Foto: imago/Bildbyran/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārās sezonas Rietumu konferences čempione Kalgari "Flames" Stenlija kausa izcīņu sāka ar pārliecinošu uzvaru savā laukumā ar rezultātu 4:0, taču nākamajās četrās spēlēs atzina Kolorādo "Avalanche" pārākumu un izstājās jau pirmajā kārtā. Otrās maiņas centrs Mīkaels Baklunds pavēstījis, ka uz pasaules čempionātu Slovākijā nedosies.

"Tā kā pašlaik Kalgari gaidām pirmo bērniņu, uz pasaules čempionātu nedošos," sarunā ar SVT Sport atklāja 30 gadus vecais uzbrucējs. Baklunds ir spēlējis piecos pasaules čempionātos, 43 spēles sakrājot 27 (13+14) punktus un izcīnot vienu zelta, vienu sudraba un divas bronzas medaļas. Zelts tika izcīnīts pirms gada, kad Baklunds bija izlases kapteinis un desmit spēlēs nopelnīja deviņus (2+9) punktus.

Nacionālās hokeja līgas regulārajā sezonā Baklunds 77 spēlēs sakrāja 47 (21+26) punktus, 52 soda minūtes un pozitīvu lietderību +34, bet Stenlija kausā viņam piecās spēlēs trīs (1+2) punkti, astoņas soda minūtes un negatīva lietderība -5. Regulārajā sezonā Baklunds bija sestais rezultatīvākais komandā, bet visvairāk punktu "Flames" rindās bija Džonijam Gudro (36+63).

Zviedrijai, kas spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju, pagaidām piekrišanu devuši 13 NHL spēlētāji. Starp viņiem ir divi vārtsargi Henriks Lundkvists un Jākobs Markstrems, četri aizsargi Ēriks Gustafsons, Ādams Lāšons, Roberts Hegs un Olivers Ēkmans-Lāšons, kā arī septiņi uzbrucēji – Elīass Petešons, Markuss Krīgers, Oskars Lindblūms, brāļi Ādrians un Mario Kempes, Jespers Brats un Luī Ēriksons. Valstsvienībai tikmēr atteikuši Viktors Hēdmans, Rasmuss Dalīns, Antons Strolmans, Rikards Rakells, Jākobs Silverberjs, Hampuss Lindholms, Jūhans Lāšons un Mika Zibanedžads.

Izmantotie resursi:
https://www.svt.se/sport/ishockey/a...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-21 17:11, pirms 5 gadiem
Rikards Raells 😂😂😂

     [+] [-]

, 2019-04-21 18:53, pirms 5 gadiem
desmit spēlēs nopelnīja deviņus (2+9) punktus. Tad cik īsti viņš nopelnija? 🤦‍♂️
Bļ# lasot tos uzvārdus, acis asiņot sāk, Svīzda savā elementā 🤦‍♂️