Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lejasmeieram astoņi punkti un otrais zaudējums Zviedrijas pusfinālsērijā

Agris Suveizda

Lejasmeieram astoņi punkti un otrais zaudējums Zviedrijas pusfinālsērijā
Dāvis Lejasmeiers
Foto: Sodertalje Kings

Otro zaudējumu Zviedrijas pusfinālsērijā piedzīvoja Sēderteljes "Kings", kas lielāko otrā puslaika daļu bija nelielā iedzinēju lomā un vēlreiz izbraukumā piekāpās Noršēpingas "Dolphins" (66:72).

Dāvis Lejasmeiers laukumā pavadīja 36 minūtes un 17 sekundes, kas bija ilgākais laiks komandā, guva astoņus punktus (2p. 1/3, 3p. 2/2), izcīnīja divas atlēkušās bumbas un pieļāva vienu kļūdu. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 2-1 "Dolphins" labā, un pusfinālsērija ceturtajā mačā atgriezīsies Sēderteljē.

Regulārajā sezonā "Kings" ar 23 uzvarām un deviņiem zaudējumiem ieņēma trešo ietu, kamēr "Dolphins" ar identisku bilanci ieguva otro pozīciju. Ceturtdaļfinālā smagāk klājās "Kings", kas "Jamtland" pārspēja vien piecos mačos (3-2), kamēr "Dolphins" ar "Nassjo" tika galā trīs spēlēs (3-0).

Pusfinālsērijas pirmajā spēlē "Dolphins" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 80:74, bet "Kings" mājās revanšējās pagarinājumā – 74:72. Sērijas ceturtā spēle paredzēta parīt.

Izmantotie resursi:
Matcher - Svenska Basketbollförbundet