Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors sausā, Rakela klubam bargs sods par fanu uzvedību

Agris Suveizda

Šteinbors sausā, Rakela klubam bargs sods par fanu uzvedību
Pāvels Šteinbors
Foto: Norbert Barczyk/PressFocus

Latvijas futbola izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors neielaida nevienus vārtus un palīdzēja Zabžes "Gornik" Polijas Ekstraklasē uzvarēt Belhatuvas GKS (2:0). Savukārt zaudējumu piedzīvoja Maksima Uvarenko Sofijas CSKA, bet Denisa Rakela "Cracovia" saņēma sodu par fanu izraisītajām nekārtībām.

Pēc sešu spēļu pauzes beidzot sausā nostāvēja Pāvels Šteinbors, kurš palīdzēja Zabžes "Gornik" savā laukumā ar 2:0 uzvarēt priekšpēdējā vietā esošo Belhatuvas GKS. "Gornik" tā bija tikai otrā uzvara pēdējo 12 Ekstraklases maču laikā, un pēc sezonas atsākšanās Zabže deviņu spēļu laikā svinējusi divas uzvaras, sešreiz cīnījusies neizšķirti un piedzīvojusi vienu zaudējumu.

Tabulā Zabžes "Gornik" ar 40 punktiem 28 spēlēs ieņem sesto vietu, par pieciem punktiem atpaliekot no trešajā pozīcijā esošās Igora Tarasova Bjalistokas "Jagiellonia" un par diviem punktiem apsteidzot devītajā vietā esošo Gdaņskas "Lechia". Atgādinām, ka pēc 30. kārtas jeb otrā apļa beigām 16 komandas tiks sadalītas divos astotniekos un izspēlēs vēl vienu apli.

Tikmēr Denisa Rakela pārstāvētā "Cracovia" saņēmusi bargu sodu par fanu uzvedību sestdien piedzīvotajā zaudējumā pret Vladimira Kameša Ščecinas "Pogon" (0:1). Neilgi pirms pamatlaika beigām spēle līdzjutēju mesto petaržu dēļ tika apturēta uz aptuveni astoņām minūtēm.

Disciplinārā komisija lēma, ka "Cracovia" nākamā mājas spēle pret Belhatuvas GKS būs jāaizvada aiz slēgtām durvīm, "Cracovia" fani nedrīkstēs doties uz nākamo izbraukuma spēli Ščecinā un klubam būs jāšķiras no 7,5 tūkstošiem eiro. "Cracovia" ar 31 punktu 28 spēlēs ieņem 14. vietu.

Bulgārijā nedienas turpinās Sofijas CSKA, kas bez Maksima Uvarenko atzina Sofijas "Lokomotiv" pārākumu (0:1) un noslīdēja jau uz trešo vietu. CSKA pēc ziemas pārtraukuma joprojām nav guvusi nevienus vārtus – divi bezvārtu neizšķirti un pieci zaudējumi (kopējā bilance 0:10). CSKA ar 46 punktiem 26 mačos no "Lokomotiv" atpaliek par vienu punktu, bet vēl astoņi punkti ir līdz līderei "Ludogorets".

Izmantotie resursi:
Komisja Ligi Ekstraklasy SA surowo ukarała...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja