Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tabanovs: "Tā bija kārtējā katastrofa"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Tabanovs: "Tā bija kārtējā katastrofa"
Ivans Tabanovs, "Daugavas" treneris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Ļoti neapmierināts par nenoturēto uzvaru pret "Liepājas Metalurgu" (1:1) pēcspēles preses konferencē bijis Daugavpils "Daugavas" galvenais treneris Ivans Tabanovs, kurš šo iznākumu nodēvējis par katastrofu.

"Liepājas Metalurga" futbolisti, spītējot Pāvela Doroševa un Genādija Soloņicina savainojumiem, ceturtajā kompensācijas laika minūtē prata izraut neizšķirtu pret "Daugavas" futbolistiem. Komandas treneris Viktors Dobrecovs bija apmierināts ar komandas raksturu, tomēr pauda arī neizpratni par snieguma pasliktināšanos pēc Soloņicina savainojuma:

"Spēli iesākām labi, bet man nezināmu iemeslu dēļ pēc Soloņicina traumas zaudējām spēles grožus. Notika viena spēlētāja maiņa un pajuka visa spēle, kaut arī taktiski neko nemainījām. "Daugava" kontrolēja spēli, situāciju laukumā. Veiksme bija mūsu pusē, jo divas reizes bumbu izsitām no vārtu līnijas. Izrāvām punktu 93. minūtē, ko laikam var salīdzināt ar uzvaru. Ja mums paveicās, bijām to pelnījuši. Cīnījāmies, parādījām raksturu. Ar tādām spēlēm varam tikai augt.

Pāvelam Doroševam bija problēmas jau pēc iepriekšējām spēlēm. Sadursmēs viņš bija traumējis plecu. Šoreiz viņš vīrišķīgi piecēlās un noslēdza spēli. Gribējām viņu nomainīt, bet maiņu vairs nebija. Gribējām vārtos likt Jurģi Kalnu. Savā starpā jau jokojāmies, ka Liepājā viņš nospēlējis visās pozīcijās, atskaitot vārtsarga. Nesanāca viņam šoreiz nostāvēt vārtos. Pāvels tomēr spēli turpināja un pie rezultāta 1:1 izvilka bīstamu sitienu.

Robertam Savaļniekam ir muskuļa savainojums. Gaidīsim, kad viņš atgriezīsies."

Pilnībā sagrauts uz pēcspēles preses konferenci ieradās "Daugavas" galvenais treneris Ivans Tabanovs: "Pat nezinu, ko pateikt. Tā ir kārtējā katastrofa. Aizvadījām labu spēli, izveidojām ļoti daudz vārtu gūšanas momentus. 6:0 vai 7:0 vietā atkal nospēlējam neizšķirti. Pretinieki izdarīja tikai vienu sitienu vārtu rāmī un pēdējās sekundēs izrāva punktu. Man grūti komentēt...

Ar lielām pūlēm gūstam vārtus, bet tik viegli ielaižam un zaudējam svarīgus punktus, kuri nākotnē noderētu. Ļoti sāpīgi, ka zaudējām divus punktus. Puiši visu darīja pareizi, atskaitot šo pēdējo epizodi. Uzbrukumā tikai vienreiz puslīdz precīzi trāpījām, bet pārējās situācijās sitām virsū vārtsargam vai pāri vārtiem. Sāpīgi, ka atkal zaudējām punktus, kaut gan tā ir tikai ceturtā kārta. Pēc iespējas ātrāk jārāpjas ārā no šīs bedres un jāsāk vākt punktus.

Vai šī bija komandas kvalitatīvākā spēle sezonā? Iespējams, ka labākā, bet labāk būtu spēlēt sliktāk, bet tomēr uzvarēt. Dominējām visos komponentos, bet neuzvarējām."

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 01:34, pirms 11 gadiem
Gluži vienīgais liepājnieku trāpījums rāmī tas nebija, vēl vienu reizi tas pats Hmizs trāpīja no lielākas distances ar tādu pavārgu sitienu --, bet tas gan tiešām viss. Sitienu un trāpījumu ziņā daugavpiliešiem patiešām bija ļoti liels pārsvars. Taču atcerēsimies pirmo spēli Daugavpilī, tajā krietns pārsvars (gan ne gluži tik liels) sitienos bija Rīgas Daugavai, taču arī tas nedeva uzvaru. Tā kā zināmā mērā: dots pret dotu.

  +3 [+] [-]

, 2013-04-22 07:55, pirms 11 gadiem
D-pils mani pievīla

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 08:23, pirms 11 gadiem
6:0 gribēja?

  +1 [+] [-]

, 2013-04-22 09:16, pirms 11 gadiem
Jāsāk piekrist Andrim-5 D-pils spēlē Toto,reizē ar LM

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 10:04, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Jāsāk piekrist Andrim-5 D-pils spēlē Toto,reizē ar LM
D-pils varētu spēlēt,bet tad tiesnesim to jaatrāda savās darbībās!Treimanis tiesāja labi(neitrāli),tiesa kartiņas par rupjību gan vajadzēja pacilāt,it sevišķi par genas savainojumu!Kā dobriks teica ka pēc viņa nomaiņas ari spēle pajuka!
LM šosezon spēlēs futbolu nevis TOTO,un tas arī kādam nepatiks,tāpēc par tiesnešiem LM mačos runāsim visai bieži!2011,2012 gados maz pieminēju tiesnešus LM mačos,nebija iemesla,tiesa kritizēju pašu komandu!Kāpēc TT nepalika LM,kāpēc grebis nenāca uz LM?Padomā un tur būs atbilde! ............

  +3 [+] [-]

, 2013-04-22 10:10, pirms 11 gadiem
Daugavai D šogad čempi neizcīnīt!5 punkti pret tiešajiem konkurentiem kāsti(FKV,LM),jeb mača beigās nomesti,tas ir pārāk daudz, šajā īsajā čempionātā(spēļu skaita ziņā)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 10:18, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Kāpēc negāja? Hmm...varbūt tāpēc ka LM budžets tika samazināts un nebija finansiāli iespējams turēt komandā Grebi un TT
Tie džeki nav tās naudas vērti ,lai viņus turētu.
Iespējams LM paveras iespēja šogad spēlēt TOTO un nopelnīt kādu naudiņu .
Tie kuri barojās no TOTO spēlītes, alga nesatrauktu!Vēl jo vairāk D(R) arī lielu algu nesolīja!Lai štelles iet no rokas klubam gan ir jābūt pieklājīgam,D(R) tāds ir,pagaidām šie D(R) ir paēduši,gaidam kad tad šie arī futbolu sāks spēlēt!

     [+] [-]

, 2013-04-22 10:26, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Iespējams LM paveras iespēja šogad spēlēt TOTO un nopelnīt kādu naudiņu .
Tak viņiem katru gadu ir tāda iespēja,kā nekā TOTO līga!Bet komandā ir daudz jaunieši kuri domās par karjeru, nevis vecumdienām!(bieži 50% uz laukuma ,U-19,U-21 vecuma čaļi spēlē vienlaicīgi)

  -1 [+] [-]

, 2013-04-22 10:29, pirms 11 gadiem
50%,laba stavka priekš p...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-22 13:20, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Tabānovs iet Pučinska pēdās, sakot, ka bija baigi labāki.
tikai nepaveicās.
es redzu citu, ka bumbu līdz soda laukumam DAU d var aivilkt bet tālāk nekas prātīgs.
Neviensm nev ne ātruma, ne sitiena, ne veiklības, izņemot mūsu Zizu
2012 gadā šis izmauca(nofinišēja) uz mestām spēlēm....JUR,GUL kā arī LM pret DD savējais nespēlēja(Afanasjevs),beigās tik uznāca!Tā kā punkteļi vēl bija priekšā tad bez problemām čempi dabūja,šosezon nekur šos nelaidis!
Tur Tev taisnība ka Tabanovs iet Pučinska pēdās!Paškritikai jābūt,iepriekšējā mačā pēc uzvaras LM pār FKV dobriks vairāk meklēja kritiku savas komandas darbībās,nekā Pučinskis !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 15:56, pirms 11 gadiem
Ervīns Rommels rakstīja: Nemuldi, pērn D Daugava vinnēja titulu jo spēlēja vienlīdz stabili pret zemo plauktu komandām, kamēr titulētākais trio taisīja ničas un kāsa Mettai 4:1 !
Es runāju par čempja noslēguma posmu!
Pačko pats izmuldējās ka ir čoms ar TOTOpils Gavrilovu!Tāpēc jau tāds 6-1 bija 1 riņķī starp JUR-DD(uztaisīja trenera nomešanu),+Gulbene arī savējā TOTOpils Daugavai(pēdējā riņķī garantēti 6p.)!+LM Afanasjeva nespēlēšana,un tie punktiņi bija iekrāti,par to jau es arī rakstīju!Komandu vairs nebija iespējas piebremzēt,kaut tas tika tiesnešu darīts arī pret GUL D.pilī!
Bet vēlreiz izlasi manu komentu,šķiet tev nav šis tas aizgājis līdz smadzenēm!

  +2 [+] [-]

, 2013-04-22 16:52, pirms 11 gadiem
Var jau skaitīt izdevības un cik reizes apspēlēja pretnieku! BET pēc spēles nezin kāpēc ir jāskatās uz REZULTĀTU dēli,nezin kas to ir izdomājis!