Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Treimanis sestdien tiesās Spānijas un Norvēģijas spēli

Andrejs Siliņš

Treimanis sestdien tiesās Spānijas un Norvēģijas spēli
Aleksandrs Lakazets un Andris Treimanis. Foto: Reuters / Scanpix

Latvijas labākais futbola tiesnesis Andris Treimanis un viņa tiesnešu komanda sestdien nozīmēti apkalpot 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēli Valensijā starp Spānijas un Norvēģijas izlasēm.

Sestdien "Euro 2020" kvalifikāciju sāks trīskārtējā Eiropas čempione Spānija, kas tiksies ar tikai vienu reizi (2000. gadā) finālturnīrā spēlējušo Norvēģiju. Pēc UEFA rīkojuma šo spēli tiesās Latvijas tiesnešu brigāde - galvenais tiesnesis Andris Treimanis, tiesneši Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjonņikovs un ceturtais tiesnesis Aleksandrs Golubevs.

Treimaņa brigāde pēdējā laikā regulāri tiek nozīmēta apkalpot nozīmīgākos pasaules klubu turnīru mačus UEFA Čempionu līgā un Eiropas līgā. Pirms nedēļas Treimanis un kolēģi tiesāja izšķirošo Eiropas līgas astotdaļfināla spēli starp "Arsenal" un "Rennes" (3:0).

Spānijas un Norvēģijas spēle būs pēdējā F grupas pirmās kārtas cīņa - pirms tam spēkus samēros Malta un Fēru salas, kā arī Zviedrija un Rumānija. Spāņi ir galvenie favorītu uz uzvaru grupā, bet zviedriem un norvēģiem, pateicoties sniegumam Nāciju līgā, garantēta vieta vismaz "play-off" cīņās.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/european-quali...

  +3 [+] [-]

, 2019-03-21 15:07, pirms 5 gadiem
Vēlu mūsu tiesnešu brigādei veiksmīgu darbu šai spēlē !

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 15:20, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Vēlu mūsu tiesnešu brigādei veiksmīgu darbu šai spēlē !
Nu protams, dēls paliek dēls!

     [+] [-]

, 2019-03-21 15:57, pirms 5 gadiem
Man viņš nav dēls,bet arī vēlu veiksmi

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 16:13, pirms 5 gadiem
Super! Šī brigāde turpina progresēt, pienāks arī diena, kad varēs tiesāt jau daudz nozīmīgākus mačus