Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Kolinsa bezcerīgi zaudē Indianvelsas čempionēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Kolinsa bezcerīgi zaudē Indianvelsas čempionēm
Daniela Kolinsa un Aļona Ostapenko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar amerikānieti Danielu Kolinsu Maiami "Premier Mandatory" dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā ar 3:6, 0:6 graujoši zaudēja Beļģijas un Baltkrievijas duetam Elīze Mertensa/Arina Sabaļenka.

Mertensa un Sabaļenka pagājušajā nedēļā pārsteidzoši uzvarēja tādas pašas kategorijas turnīrā Indianvelsā, kur ceļā uz titulu pieveica četras Top 15 komandas, ieskaitot ranga līderes Barboru Krejčikovu un Kateržinu Sinjakovu, kuras finālā sagrautas ar 6:3, 6:2.

Ostapenko pirmoreiz spēlēja kopā ar Kolinsu, kuru pirms gada ar 7:6(1), 6:3 uzvarēja Maiami vienspēļu turnīra pusfinālā.

Dubultspēļu ranga 53. vietā esošajai Ostapenko Maiami dubultspēļu turnīrā punkti nebija jāaizstāv, jo viņa arī pērn zaudēja 1. kārtā, kad kopā ar Anastasiju Sevastovu piekāpās māsām Čanām (1:6, 4:6).

Sevastova šoreiz spēlēs ar savu pastāvīgo pārinieci kopš pagājušā gada vasaras, krievieti Anastasiju Pavļučenkovu. Viņas pirmajā mačā sestdien tiksies ar Krievijas un Nīderlandes pāri Veronika Kudermetova/Demi Shūrsa.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-21 22:45, pirms 5 gadiem
Ostapenko atkal smuka bilde!