Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Džounsam un Noieram traumas, Podoļskis atvadīsies no izlases

Reinis Alksnājs
Reinis Alksnājs

Džounsam un Noieram traumas, Podoļskis atvadīsies no izlases
Anglijas izlases treniņš
Foto: AP/Scanpix

Fils Džounss ir pametis Anglijas izlases nometni un atgriezīsies Mančestrā, kur iegūs tālāku medicīnisko aprūpi. Tādējādi aizsargs izlaidīs spēles pret Vāciju un Lietuvu. Tāpat arī Manuels Noiers ir atgriezies mājās un spēles pret Angliju un Azerbaidžānu neaizvadīs.

Par Fila Džounsa traumu nekas daudz nav zināms, tā tika gūta treniņā pirms došanās uz Dortmundi, kur trešdien norisināsies pārbaudes spēle pret Pasaules kausa turētāju Vāciju.

Pirms šīs spēles aizsargs, ar ko aizvietot Džounsu, meklēts netiks, bet paredzams, ka pirms Lietuvas spēles Anglijas izlases galvenais treneris Gerets Soutgeits izvērtēs savas iespējas, jo cits aizsargs Gērijs Kehils tajā spēlē izcietīs diskvalifikāciju.

Tikmēr no Vācijas izlases ikru daļā gūtas traumas dēļ devies prom ir Manuels Noiers. Aizvietot viņu ieradies Kevins Traps, kurš spēlē Parīzes ''Saint-Germain''. Savā pēdējā spēlē ielaida sešus vārtus slavenajā mačā pret '"Barcelona''

Vācijas izlases veterāns Lukašs Podoļskis pret Angliju aizvadīs savu pēdējo spēli pirms oficiāli beigs karjeru izlasē. Tā būs viņa 130. spēle, kas nozīmē, ka viņš beigs kā trešais spēlēm bagātākais, kā arī trešais rezultatīvākais Vācijas izlases vēsturē.

Izmantotie resursi:
Phil Jones withdraws from England squad

  -3 [+] [-]

, 2017-03-21 20:02, pirms 7 gadiem
Noers vareetu visu apriili paārsteet traumu........

  +1 [+] [-]

, 2017-03-21 23:07, pirms 7 gadiem
Ja jau ierakstīja, ka Podoļskis būs 3. bagātākais spelētājs spelēm Vācijas izlases vēsturē, varēja vismaz top3 pielikt klāt vai lielāku topu.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-22 02:58, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: Noers vareetu visu apriili paārsteet traumu........
tas vien,ka noveeli pretiniekiem traumas,jau noraada kaads cilveeks esi

     [+] [-]

, 2017-03-22 13:03, pirms 7 gadiem
31 tikai, bet jau uz pensiju pošās. Švainijam arī tikai 32, bet MU vispār sastāvā netiek un arī dosies uz "penšu'' MLS. Izcili spēlētāji. Uz viņu fona var vien nobrīnīties kādi nezvēri ir Zlatans, Ronaldo, vēl jo vairāk Totti.