Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" piesaka albāņu uzbrucēju, prezidents izvirza augstākos mērķus

Agris Suveizda

"Ventspils" piesaka albāņu uzbrucēju, prezidents izvirza augstākos mērķus
"Ventspils" prezidents Guntis Blumbergs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas spēcīgākais futbola klubs "Ventspils" SMScredit.lv Virslīgas čempionātam pieteicis albāņu uzbrucēju, vēsta Latvijas Futbola federācijas mājaslapa.

Kurzemes kluba pieteikums federācijas mājaslapā ir papildināts ar 21 gadu veco albāņu uzbrucēju Ndue Mujecki. Kaut arī ziemas pāreju periods Latvijā noslēdzās pirms divām nedēļām, Virslīgas reglamenta punkts 5.5.2 paredz iespēju 30 dienu laikā pēc tā beigām pieteikt spēlētāju, kuram ir beidzies līgums vai tas ir lauzts vēl konkrētā Latvijas pāreju perioda laikā. Tādējādi Mujeckis ir kļuvis par pirmo ventspilnieku papildinājumu priekšējā līnijā – atgādinām, ka starpsezonā komandu pameta Daniils Turkovs un Federiko Martiness.

Savukārt "Ventspils" prezidents Guntis Blumbergs kluba mājaaslapā apstiprināja, ka arī šosezon mērķi ir tikai paši augstākie: "Jā, protams. "Ventspils" vienmēr vēlas sasniegt maksimālo rezultātu Latvijas čempionātā un kausā. Čempionu līgā izdarīsim visu, lai startētu pēc iespējas veiksmīgāk. Domāju, ka "Ventspilij" ir visi nosacījumi šo sarežģīto uzdevumu pildīšanai. Tāpat esmu pārliecināts, ka klubā visiem ir šāds uzvaru noskaņojums. Bet, protams, nedrīkst aizmirst, ka futbols ir futbols un tajā var notikt pilnīgi viss."

"Neapšaubāmi," Blumbergs sacīja, ka kluba panākumi ir ļoti svarīgi arī visai pilsētai. "Jau atzīmēju, ka komandas nosaukums ir mūsu pilsētas nosaukums – tas izsaka ļoti daudz. "Ventspils" nes mūsu pilsētas vārdu visā Latvijā. Eirokausu laikā pilsētas vārds izskan starptautiskajā arēnā. Un tas skar ne tikai galveno komandu, bet arī visu kluba piramīdu – bērnu futbolu, kurā gūstam panākumus, organizējam starptautiskus turnīrus u.t.t. FK "Ventspils" ir pilsētas lepnums, kā arī citas mūsu sporta komandas. Ja runā tēlaini, mūsu kopējā pilsētas mozaīkā FK "Ventspils" ir svarīga un spilgta detaļa."

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
LFF: JAUNUMI | LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA

  +4 [+] [-]

, 2014-03-21 18:38, pirms 10 gadiem
Novēlu tikt Eiropas līgas grupu turnīrā.Čempionu līga ir nereāls sapnis visas Baltijas mērogā,Žalgiris šogad Lietuvā ir labi nokomplektēts.

  -4 [+] [-]

, 2014-03-21 18:50, pirms 10 gadiem
Blumbegs kluba direktors?! Tad jau Lembja melnā kase tiek atmazgata

  +3 [+] [-]

, 2014-03-21 18:53, pirms 10 gadiem
Lai mazgā neaiztiec futbolu.

  +4 [+] [-]

, 2014-03-21 19:06, pirms 10 gadiem
riebeklis2000
Blumbegs kluba direktors?! Tad jau Lembja melnā kase tiek atmazgata

Lembergam nav nekāds sakars ar FKV

  -2 [+] [-]

, 2014-03-21 19:20, pirms 10 gadiem
rudis1987 rakstīja: Novēlu tikt Eiropas līgas grupu turnīrā.Čempionu līga ir nereāls sapnis visas Baltijas mērogā,Žalgiris šogad Lietuvā ir labi nokomplektēts.
Žalgiris jau pagājušo sezonu bija ļoti labs, bija cienīgs spelet EL, nedaudz nepaveicās ar pēdējo PO kārtu, kur pretī nāca Redbull...

  +4 [+] [-]

, 2014-03-21 20:10, pirms 10 gadiem
Uzbrucējs bija ļoti vajadzīgs komandai,jo palikuši bija jaunais Svārups un traumatiski uzbrucēji Jančuks un Abdultaofiks.Pērn gan Jančuks izvilka visu sezonu,bet Ahmedam pussezona aizgāja ārstējoties.Pussargu līnijā klāt Rečickis,prom Suhanovs un Tarasovs.Sevišķi Igora aiziešana ir jūtama,jo viņš bija viens no nedaudzajiem ,kurš labi spēlēja otrajā stāvā.Aizsardzībā Smirnovs prom,vai spānis Insa spēs viņu aizvietot,tas vēl ir jautājums?Treniņos gan viņš izskatījās labi.Redzēs kā būs oficiālajās spēlēs.Vārtos aiz Uvarenko ,divi jaunie vārtsargi,Raļkevičs un Reinholds.Pērn bija divi līdzvērtīgi vārtsargi.Pussargu līnijā pieteikti daži dublieru spēlētāji.Principā manā skatījumā uz papīra šogad FK Ventspils nedaudz vājāka kā pērn.Varbūt jaunie spēletāji būs progresējuši,kaut gan pamatsastāva jau pērn vistuvāk bija un arī spēlēja Ignatāns.Vai spēlēs Indrāns,Vērdiņš,Tīdenbergs un Mukins?Tas vēl ir jautājums.Domāju ,ka komandā vēl vajadzētu 2-3 pieredzējušākus futbolistus,lai pārvarētu vismaz pirmo un labākā gadījumā vēl otro kārtu čempionlīgā.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-21 21:02, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Uzbrucējs bija ļoti vajadzīgs komandai,jo palikuši bija jaunais Svārups un traumatiski uzbrucēji Jančuks un Abdultaofiks.Pērn gan Jančuks izvilka visu sezonu,bet Ahmedam pussezona aizgāja ārstējoties.Pussargu līnijā klāt Rečickis,prom Suhanovs un Tarasovs.Sevišķi Igora aiziešana ir jūtama,jo viņš bija viens no nedaudzajiem ,kurš labi spēlēja otrajā stāvā.Aizsardzībā Smirnovs prom,vai spānis Insa spēs viņu aizvietot,tas vēl ir jautājums?Treniņos gan viņš izskatījās labi.Redzēs kā būs oficiālajās spēlēs.Vārtos aiz Uvarenko ,divi jaunie vārtsargi,Raļkevičs un Reinholds.Pērn bija divi līdzvērtīgi vārtsargi.Pussargu līnijā pieteikti daži dublieru spēlētāji.Principā manā skatījumā uz papīra šogad FK Ventspils nedaudz vājāka kā pērn.Varbūt jaunie spēletāji būs progresējuši,kaut gan pamatsastāva jau pērn vistuvāk bija un arī spēlēja Ignatāns.Vai spēlēs Indrāns,Vērdiņš,Tīdenbergs un Mukins?Tas vēl ir jautājums.Domāju ,ka komandā vēl vajadzētu 2-3 pieredzējušākus futbolistus,lai pārvarētu vismaz pirmo un labākā gadījumā vēl otro kārtu čempionlīgā.
Vienigais reals zaudejums ir Daniils Turkovs, parejos var aizvietot.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-21 21:35, pirms 10 gadiem
Sammo rakstīja: riebeklis2000
Blumbegs kluba direktors?! Tad jau Lembja melnā kase tiek atmazgata

Lembergam nav nekāds sakars ar FKV
nu tā jau gluži arī nav!!!

  +4 [+] [-]

, 2014-03-21 21:47, pirms 10 gadiem
Nenoliedzami ir tas,ka Lemberga kungam pirmajā vietā ir basketbols.Futbols,tas tā starp citu un arī tikai tāpēc ,ka ir zināmi panākumi.Ja tā nebūtu,tad jau ļoti sen Ventspils OC stadionā būtu mākslīgais apgaismojums un šis ir viens no faktiem ,kur Lemberga solījumi tikai arī paliek solījuma līmenī.Un pie tam vairākārt tas novērots sezonas beigās,kad čempiona tituls rokā.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-21 22:14, pirms 10 gadiem
Mēs visi zinām,ka pēc parādītā snieguma Skonto bija labāki pirms gada...Ventspils vasarā pirms čempionu līgas domājams papildināsies ar skaļiem uzvārdiem,bet virslīgai pietiek ar šādu sastāvu kurš uz papīra ir pat pieticīgāks par Spartaks sastāvu.

     [+] [-]

, 2014-03-21 22:34, pirms 10 gadiem
Sammo rakstīja: riebeklis2000
Blumbegs kluba direktors?! Tad jau Lembja melnā kase tiek atmazgata

Lembergam nav nekāds sakars ar FKV
Nu, ja reiz nezini, kas ir Blumbergs, tad nedirs dārgais draugs!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-21 22:40, pirms 10 gadiem
Par šo uzbrucēju internetā neko nevarēju atrast. Redzēsim, kas par fruktu, varbūt nācis no kādas albāņu jauniešu akadēmijas un tagad bijis bez līguma kā paredz reglamenta papildpieteikumu punkts. Par to, ka FKV ies tikai un vienīgi par pirmo vietu nav šaubu, bet šosezon vismaz uz papīra ir vairākas komandas, kas varētu iekost un padarīt šo ceļu pēc zelta daudz sarežģītāku nekā pērn.

     [+] [-]

, 2014-03-22 22:32, pirms 10 gadiem
Albānis nāk no savas valsts pēc spēka otrās līgas vidusmēra kluba,kur bija 5vārtus14spēlēs iesitis kluba nosaukums ne man ne domāju kādam citam neko neizteiks.