Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Stērlings: "Man ir līgums ar "City", bet "Real" ir fantastisks klubs"

Andrejs Siliņš

Stērlings: "Man ir līgums ar "City", bet "Real" ir fantastisks klubs"
Rahīms Stērlings. Foto: Reuters / Scanpix

"Šobrīd esmu "City" un esmu ļoti laimīgs, taču Madrides "Real" ir fantastisks klubs. Kad redzi ["Real"] balto kreklu, tu skaidri zini, par ko iestājas šis klubs," madridiešu klubam komplimentus veltīja Stērlings. "Tai pašā laikā man šobrīd ir spēkā esošs līgums ar "City" un man tas jāciena. Bet "Real" ir fantastisks klubs."

"Uzvarēt Čempionu līgā tik daudz reižu, īpaši pēc kārtas - tas ir ļoti sarežģīti," Anglijas izlases pussargs norāda uz "Real" 13 izcīnītajiem Čempionu līgas tituliem, trim no tiem pēc kārtas. "Nedomāju, ka tā ir Zinedina Zidāna veiksme, tā noteikti ir formula. Dažiem ir uzvarētāju mentalitāte, un viņi uzvar par katru cenu. Tas ir kas tāds, ko Zidāns attīstījis savas lieliskās karjeras laikā kā spēlētājs un turpina to attīstīt tagad kā treneris."

25 gadus vecais jamaikietis karjeru sāka "Liverpool" rindās, bet 2015. gadā viņu par nepilniem 64 miljoniem eiro iegādājās "Manchester City". Šobrīd pēc transfermarkt.com informācijas Stērlinga vērtība sasniegusi jau 160 miljonus eiro. Stērlingam ir spēkā līgums ar Mančestras superklubu līdz 2023. gada vasarai.

"City" un "Real" savā starpā izspēlēs vietu Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Pirmais mačs 26. februārī paredzēts Madridē, bet atbildes spēle Mančestrā ieplānota 17. martā.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2020-02-21 14:08, pirms 4 gadiem
Viss atkarīgs no tā, vai UEFA sankcijas paliks spēkā, vai nē.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-21 15:26, pirms 4 gadiem
Kad kugis grimst, tad zurkas......

     [+] [-]

, 2020-02-21 19:27, pirms 4 gadiem
Sākas. Pirmajās dienās pēc UEFA lēmuma visi zvērēja uzticību, bet līdz vasarai būs ne viena vien līdzīga komplimentu izteikšana tiem klubiem, kuri izrāda interesi pie nosacījuma, ka MC tik tiešām dabūs divu sezonu liegumu.

     [+] [-]

, 2020-02-25 00:21, pirms 4 gadiem
Stērlings jau nu nav tas, kurš ir uzticīgs kādam klubam...pietiek atcerēties, kā aizgāja no Liverpool...šis noteikti nepaliks MC, ja būs diskābelis