Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers auksts iemetienu punktā, "Penguins" paliek sausā Toronto

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Bļugers auksts iemetienu punktā, "Penguins" paliek sausā Toronto
Teodors Bļugers. Foto: Frank Franklin II/AP/Scanpix

Trīs uzvaru sērija pārtrūka uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) Metropolitēna divīzijas līdervienībai Pitsburgas "Penguins", kas izbraukumā ar 0:4 kapitulēja Toronto "Maple Leafs" priekšā.

Latvietis šonakt spēlēja "Penguins" trešajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Patriku Hornkvistu un Brendonu Tanevu, laukumā pavadot 16:27 minūtes (no tām 2:46 minūtes bija mazākumā). Bļugers šajā laikā atzīmējās ar 17% (1/6) uzvarētiem iemetieniem, vienu metienu pa vārtiem, kā arī vienu kļūdu.

Jāatzīmē, ka šajā sezonā komandas savā starpā divreiz bija tikušās Pitsburgā, 17. novembrī "Penguins" vienībai esot pārākai ar 6:1, bet pirms pāris dienām pingvīniem iegūstot piecu vārtu pārsvaru un uzvarot ar 5:2.

Pēc bezvārtu neizšķirta pirmajā periodā ļoti svarīga izrādījās otrā trešdaļa. Tajā "Maple Leafs" sešu minūšu ietvaros guva trīs vārtus - Metu Mareju pitsburgiešu vārtos pārspēja Džeiks Mazins, vairākumā precīzs bija Viljams Nīlanders, bet odziņu uz kūkas ar vārtiem ātrajā pretuzbrukumā uzlika Kasperi Kapanens - 3:0. Vēlāk Kapanens izkāvās ar viesu hokejistu Džaredu Makkenu.

Gaidīto sapurinājumu "Penguins" komandai šis kautiņš gan nedeva, viesiem aizvadot ļoti neizteiksmīgu pēdējo periodu, kur "Maple Leafs" metienu skaita ziņā dominēja ar 10:2, Zakam Haimenam uzstādot spēles gala rezultātu - 4:0. Sauso spēli ar atvairītiem 24 pretinieku raidījumiem nokārtoja dāņu vārtsargs Frederiks Andersens.

"Penguins" ar 59 spēlēs iekrātiem 80 punktiem saglabā pirmo vietu Metropolitēna divīzijā un ir trešā Austrumu konferences kopvērtējumā. Savukārt "Maple Leafs" ar 72 punktiem 62 mačos Austrumos joprojām ir devītā.

Nākamo maču Pitsburga aizvadīs 22. februāra vakarā, kad uzņems Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

  -1 [+] [-]

, 2020-02-21 09:45, pirms 4 gadiem
Speles video apskats : https://m.youtube.com/user/Rauliits

     [+] [-]

, 2020-02-21 11:15, pirms 4 gadiem
HUUU, es jau domāju, ka šamais tajā iemetienu punktā atstiepis ķedeles (t.i. slideles).

     [+] [-]

, 2020-02-21 11:16, pirms 4 gadiem
Rauliits rakstīja: Speles video apskats : https://m.youtube.com/user/Rauliits
auns bļin .. domā kādam vajag tavus 360pikseļu pārpublicētos video ? nobanot šitādus

     [+] [-]

, 2020-02-21 12:51, pirms 4 gadiem
Tedi bišku nomocīja ar tiem mazākumiem.. pačotīgi, protams, bet uz tā rēķina kaut kur drusku pietrūka..