Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ronaldu saka tikai vienu: "Man ir pieci ČL tituli, "Atletico" – nulle"

Rolands Eliņš

Ronaldu saka tikai vienu: "Man ir pieci ČL tituli, "Atletico" – nulle"
Krištianu Ronaldu rāda piecinieku Madrides līdzjutēju virzienā. Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakar aizvadītās UEFA Čempionu līgas spēles Madridē, kurā vietējā „Atletico” ar 2:0 pārspēja Turīnas „Juventus”, Itālijas kluba līderim Krištianu Ronaldu pēc spēles medijiem atradās sakāms tikai viens teikums – atgādinājums, cik Čempionu līgas titulus ieguvis viņš un cik tādu ir Madrides „Atletico” vienībai.

Krištianu Ronaldu „Atletico” līdzjutējiem ļoti labi pazīstams no nemaz ne tik senajiem laikiem, kad viņš ilgus gadus pārstāvēja Madrides „Real” vienību, kas arī tika skaļi atgādināts vakardienas spēles laikā. Līdzjutēji Ronaldu virzienā raidīja vairākus apvainojošos un izzobojošos saukļus, uz ko portugāļu uzbrucējs atbildēja ar piecu pirkstu žestu, kas, visticamāk, nozīmēja viņa Čempionu līgas titulu skaitu.

Jebkuras šaubas par savu vēstījumu Ronaldu dzēsa mikszonā, kur viņš intervijas medijiem nesniedza, tā vietā pasakot tikai vienu teikumu: „Man ir pieci Čempionu līgas tituli. „Atletico” – nulle.”

Ronaldu teiktais, lai arī varbūt gluži neattiecās konkrēti uz šodienas spēli un „Juventus” piedzīvotu zaudējumu, ir pilnībā precīzs. Kopā ar „United” viņš Čempionu līgā triumfēja 2008. gadā, kam sekoja četri uzvarēti tituli ar Madrides „Real”, kamēr „Atletico” savā vēsturē trīsreiz tikusi līdz Eiropas spēcīgākā klubu turnīra finālam un visas trīs reizes zaudējusi. Šobrīd gan 2019. gada ČL titulam daudz tuvāk atrodas „Atletico”, kas Turīnā varēs atļauties zaudēt ar vienu vārtu starpību vai pat ar divu vārtu starpību, ja pati iesitīs vismaz vienreiz (proti, 1:3, 2:4 utt.).

Ar interesantu žestu šajā mačā izcēlās arī „Atletico” treneris Djēgo Simeone, kurš pēc savas komandas vārtu guvuma izteiksmīgi pielika rokas pie savas kājstarpes, ar plaukstām nodemonstrējot divus lielus apaļumus. „Es tā darīju jau savā spēlētāja karjerā,” pēc mača teica Simeone. „Un darīju arī šoreiz. Tas nebija tēmēts pretinieku komandas virzienā, bet gan tas bija žests mūsu līdzjutējiem, lai parādītu, kas mēs esam. Jā, tas nav īpaši jauks žests, tam es piekrītu, taču tobrīd es jutu, ka man tas ir jāizdara. Tā bija tik grūta spēle, mums neklājās viegli, bet pēc vārtu guvuma man bija jāparāda tas, ko izjutu. Atvainojos, ja kāds tika aizvainots, bet darīju to no sirds.”

Simeones prieki par vārtu guvumu

Simeone arī atzina, ka sagaida ļoti smagu izbraukuma spēli Turīnā, kurā viņa komandai būs grūts uzdevums. Tāpat „Atletico” treneris nekautrējās slēpti veltīt pārmetumus „Juventus” aizsargam Džodžo Kjelīni par viņa kritienu brīdī, kad „Atletico” raidīja bumbu vārtos un attiecīgi pēc VAR izmantošanas vārtu guvums netika ieskaitīts: „Futbolists ar 1.87m augumu nevar tik viegli krist gar zemi. Ja pēc tāda kontakta nokritis būtu uzbrucējs, nevis aizsargs, pendele nekad netiktu piešķirta. Uzskatu, ka Kjelīni šeit noteikti pietēloja.”

Savukārt „Juventus” galvenais treneris Masimiljāno Alegri neslēpa, ka viņa komanda iekritusi „Atletico” sagatavotajās lamatās: „Otrais puslaiks sanāca neglīts, jo mēs pieļāvām kļūdu, sekojot „Atletico” iecerētajai spēlei. Madrides komandai nav nekādu problēmu ļaut spēlei risināties, kamēr bumbu kontrolē pretinieki. Mēs paši nemaz netikām pie sitiena pa vārtiem, kamēr „Atletico” pēc pārtraukuma bija daudz agresīvāka. Zinājām, ka „Atletico” ir tāda komanda, kas tevi piespiež spēlēt slikti, bet nu šobrīd vairs nav jēgas censties sasmelt izlieto ūdeni. Atbildes spēlē mums būs pāris futbolisti atpakaļ pēc traumām un mums jātic, ka varam atspēlēties.”

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/134...
https://www.football-italia.net/134...

Slēpts komentārs: strops
Slēpts komentārs: neziniitis51

  +6 [+] [-]

, 2019-02-21 11:28, pirms 5 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Nu princesīte bez komandas biedriem būtu tikai ubagmājas sētniece! Un savā būdiņā kausu vietā varētu glabāt kādu ķirbja miziņu!
D@uni! Tāpēc jau futbols ir komandas spēle!

  -2 [+] [-]

, 2019-02-21 11:33, pirms 5 gadiem
selfišais izvarotājs. Kas tiem portugāļiem kaiš ka vienmēr atgādina pagātnes panākumus?
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

     [+] [-]

, 2019-02-21 12:00, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: selfišais izvarotājs. Kas tiem portugāļiem kaiš ka vienmēr atgādina pagātnes panākumus?
Kuriem portugaaliem? Kaa var runaat par naakotnes panaakumiem?
Tu droshi vien staavi pie sievas guultas un staasti cik labi vinai buus
bet izdariit nehrena nevari.

  +5 [+] [-]

, 2019-02-21 12:04, pirms 5 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Nu princesīte bez komandas biedriem būtu tikai ubagmājas sētniece! Un savā būdiņā kausu vietā varētu glabāt kādu ķirbja miziņu!
Diez kapeec tagad tie bijushaas komandas biedri taa nepaliidz citiem uzbruceejiem. Taadi heiteri ka nesaprot ka 120 vaartus CL nevar iesist pateicoties tikai komandas biedriem..Pasham arii jjabuut labam komandas biedram.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-21 12:38, pirms 5 gadiem
gravitons rakstīja: Kuriem portugaaliem? Kaa var runaat par naakotnes panaakumiem?
Tu droshi vien staavi pie sievas guultas un staasti cik labi vinai buus
bet izdariit nehrena nevari.
tas pats Moura vienmēr atgādina cik titulus ir agrāk izcīnijis ,kad šo piemeklē neveiksmes!

     [+] [-]

, 2019-02-21 13:15, pirms 5 gadiem
Tītars. Vēl daudz jāstrādā, lai iekļautos komandā tik pat labi kā "Real". Šoreiz "Atletico" bija galvas tiesu pārāka gan par CR7, gan visu "Juventus", to neatzīt būtu muļķīgi. Ceram uz brīnumu savā laukumā. Nekas nav neiespējams.
Forza Juve!

  +1 [+] [-]

, 2019-02-21 13:34, pirms 5 gadiem
"Tas nebija tēmēts pretinieku komandas virzienā, bet gan tas bija žests mūsu līdzjutējiem, lai parādītu, kas mēs esam." - hmm šis ir jāsaprot kā? Ka Simeone domā, ka viņš un visi pārējie atlēti un to fani ir olas? daikt*? Interesanti.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-21 13:37, pirms 5 gadiem
Un Ronaldo šobrīd nav tie labākie laiki...1gols čl, visa tā jezga ar apsūdzībām, komandai laba iespēja izlidot no čl...nu nav ko diži brīnīties, ka viņš tāds uzvilkts un nobesījies. Arī zvaigznēm un miljonāriem savas problēmas.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-21 13:54, pirms 5 gadiem
Šito žestu Cristīno varētu parādīt pēc spēles ar REAL...

  -2 [+] [-]

, 2019-02-21 15:13, pirms 5 gadiem
Ja jau Ronaldu rāda šitā, tad jau būs jāpaskatās kāds būs koeficients uz Juventus -2.5 handikapu nākamajā spēlē

  -2 [+] [-]

, 2019-02-21 15:39, pirms 5 gadiem
killo2000 rakstīja: "Tas nebija tēmēts pretinieku komandas virzienā, bet gan tas bija žests mūsu līdzjutējiem, lai parādītu, kas mēs esam." - hmm šis ir jāsaprot kā? Ka Simeone domā, ka viņš un visi pārējie atlēti un to fani ir olas? daikt*? Interesanti.
Simeone paraadiija, ka atleetiem un vinju faniem ir milziigas olas. kas absoluuti atbilst patiesiibai.
bet tavai kaarteejo "ne to labaako laiku" mociitajai zvaigznei taadi ir nepaartraukti, nabaga peresu noshantazheeja liidz pakaapei, ka atteicaas no visiem maarketinga labumiem, ka tik dabuutu prom no komandas.