Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" izbraukumā zaudē dienas agrajā mačā

Rolands Eliņš

"Rīga" izbraukumā zaudē dienas agrajā mačā
Pauls Svars. Foto: hkr.lv

LETA. Latvijas komanda "Rīga" ceturtdien cieta zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā.

"Rīgas" hokejisti izbraukumā ar 2:4 (0:1, 0:2, 2:1) piekāpās Usurijskas "Taifun" komandai.

Viesi pēc diviem periodiem bija iedzinējos ar 0:3, bet trešās trešdaļas pirmajā sešās minūtēs Patriks Zabusovs un Pauls Svars pretinieku pārsvaru samazināja līdz minimumam. Četras minūtes pirms pamatlaika beigām rīdzinieki ielaida ceturtos vārtus un cieta zaudējumu ar 2:4.

Jau ziņots, ka trešdien pirmajā savstarpējā spēlē "Rīga" ar 3:8 atzina Usurijskas "Taifun" pārākumu.

Latvijas komandai nedēļas nogalē gaidāmas divas cīņas viesos pret Habarovskas "Amurskije Tigri".

Ar 58 spēlēs izcīnītiem 44 punktiem "Rīga" ieņem 13.vietu Rietumu konferencē, kur "Taifun" ar 40 punktiem 60 cīņās ir divas pozīcijas zemāk.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits un Normunds Sējējs.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

MHL regulārajā čempionātā šosezon katrai komandai jāaizvada 64 mači.

Izmantotie resursi:
LETA