Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Keinam 19. rezultatīvā spēle pēc kārtas un "Blachawks" uzvaras vārti

Rolands Eliņš

Keinam 19. rezultatīvā spēle pēc kārtas un "Blachawks" uzvaras vārti
Čikāgas uzbrucējs Patriks Keins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pārliecinošu uzvaru guva Kolorādo „Avalanche”, savā laukumā ar 7:1 apspēlējot Vinipegas „Jets”, kamēr Bostonas „Bruins” bullīšos ar 3:2 pārspēja Lasvegasas „Golden Knights” un tika pie savas septītās uzvaras pēc kārtas.

Vinipegas „Jets” ar 76 punktiem ieņem pirmo vietu Centrālajā divīzijā, taču šonakt parādīja vāju sniegumu izbraukuma mačā pret „Avalanche”, kas pagaidām atrodas uz „play-off” robežas ar 61 punktu. Kolorādo komanda izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē, pirmo periodu pabeidza ar 2:0, bet līdz 26. minūtei bija panākusi jau 5:1.

„Avalanche” beigās uzvarēja ar 7:1, turklāt dominēja arī izdarīto metienu skaita ziņā (46:27). Pa trīs punktiem šajā uzvarā guva Taisons Džosts un Kārls Sēderberjs, kuriem abiem 1+2. Sēderberjam arī labākais +/- rādītājs komandā, proti, plus četri.

Pie uzvaras tika arī „Avalanche” tuvākā sekotāja Čikāgas „Blackhawks”, kas viesos ar 5:4 papildlaikā pārspēja Detroitu. „Red Wings” trešajā periodā prata atspēlēties no 1:4, taču papildlaikā savus otros vārtus šajā mačā guva Čikāgas līderis Patriks Keins. Keinam tie bija sezonas 38. vārti, turklāt viņš vismaz vienu punktu guvis jau 19 spēlēs pēc kārtas. Tiesa, Keins šoreiz palika bez rezultatīvas piespēles, kas pielika punktu viņa 17 spēļu sērijai (kluba rekords). Keins šosezon 60 spēlēs guvis 92 punktus.

Septīto uzvaru pēc kārtas svinēja Bostonas „Bruins”, bullīšos ar 3:2 pārspējot Lasvegasu, savukārt „Flames” savā laukumā tika galā ar „Islanders” (4:2). Mača gaitā Kalgari nenoturēja 2:0 pārsvaru, taču trešajā periodā iemeta divus vārtus pusminūtes intervālā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2019-02-21 13:52, pirms 5 gadiem
Kaners ka vienmer zvers!!Spele laba tikai aizsardziba bisk klibo,bet vismaz uz isu bridi bija playoff zona,nesen vel bija pedejie!

GG BLACKHAWKS!!!