Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents: "Jutu, ka varēju spēlēt vēl 20 minūtes"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Durents: "Jutu, ka varēju spēlēt vēl 20 minūtes"
Kevins Durents. Foto:USA Sports Today/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu Bruklinas "Nets" piedzīvoja zaudējumu otrajā papildlaikā pret Klīvlendas "Cavaliers" ar rezultātu 135:147. Komandas sastāvā atgriezās Kairijs Ērvings, tomēr Bruklinas līderu trio nespēja pārspēt fantastiskā Sekstona sniegumu, kurš Klīvlendas labā guva 42 punktus.

"Divi papildlaiki manā atgriešanās spēlē? Ir jāmīl NBA basketbols. Smaidīju, kad Kolinss Sekstons realizēja savus metienus," par maču izteicās Kairijs Ērvings. Bruklinas līderim šī bija pirmā spēle kopš septītā janvāra. Viņa prombūtnes laikā komandai pievienojās viens no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem Džeimss Hārdens. "Mums vēl būs lieliskas spēles. Esmu sajūsmināts par to, kas mūs sagaida," turpināja Ērvings.

Savukārt Kevins Durents, kurš guva 38 punktus, sacīja, ka bija gatavs spēlēt vēl 20 minūtes. Viņam šī bija pirmā 50 minūšu spēle kopš 2019. gada. Savukārt par līderu trio sniegumu "Nets" galvenais treneris izteicās, ka steigai nav pamata, ir nepieciešams laiks, lai Durents, Ērvings un Hārdens uzlabotu sadarbību. Visi trīs kopā guva 96 punktus.

Rezultatīvākais šajā spēlē gan bija Sekstons, kurš izcēlās ar 42 punktiem (20 no tiem papildlaikā), palīdzot Klīvlendai izcīnīt uzvaru. Bruklina ar deviņām uzvarām un septiņiem zaudējumiem ieņem piekto vietu Austrumos, savukārt Klīvlenda atrodas uzreiz aiz tās – sestajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...
https://clutchpoints.com/nets-news-...