Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš gūst vārtus ceturtajā KHL spēlē pēc kārtas

Rolands Eliņš

Daugaviņš gūst vārtus ceturtajā KHL spēlē pēc kārtas
Kaspars Daugaviņš. Foto: Spartak.ru

Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš turpināja rezultatīvi spēlēt Kontinentālajā hokeja līgā, izceļoties ar vārtu guvumu pret Minskas „Dinamo”, tiesa, viņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas „Spartak” cieta negaidītu zaudējumu ar 3:4.

VIDEO: Daugaviņš iemet ceturtajā spēlē pēc kārtas

Kaspars Daugaviņš nospēlēja 17:06 minūtes, kurās nopelnīja savu 32. punktu šosezon. Tagad viņam 46 spēlēs 12+20. Daugaviņš ļoti rezultatīvi spēlējis tieši janvāra vidū – šī viņam ir ceturtā spēle pēc kārtas ar gūtiem vārtiem un piektā spēle ar vismaz vienu punktu. Šajās piecās spēlēs Daugaviņš guvis septiņus punktus.

Daugaviņam šodien arī četri metieni pa vārtiem. Savukārt Mārtiņš Karsums nospēlēja 12:38 minūtes, kuru laikā mača protokolā izcēlās ar vienu spēka paņēmienu.

Daugaviņš vārtus guva mača 53. minūtē, kad tika realizēts vairākums. Vārtu guvums gan bija pretuzbrukumā, nevis pozicionālā spēlē – uzreiz pēc ieslidošanas zonā Daugaviņš saņēma piespēli iemetiena punktā un ar pirmo pieskārienu spēcīgi nogādāja ripu vārtu tuvējā stūrī.

Tobrīd rezultāts tapa 3:4, un atlikušajā laikā Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai „Spartak” komandai neizdevās atspēlēties. Minskas komandai līdz ar to izdevās pārtraukt savu zaudējumu sēriju un par diviem punktiem atrauties no Rietumu konferences pēdējās vietas Rīgas „Dinamo”.

Tikmēr Jānim Kalniņam zaudējums „Jokerit” sastāvā, ar 1:5 piekāpjoties „Barys”. Vienu ripu „Barys” iemeta tukšos vārtos un paspēja Kalniņa statistiku pabojāt sešas sekundes pirms pamatlaika beigām, latviešu vārtsargam kopumā atvairot 20 no 24 pretinieku metieniem.

Miks Indrašis aizvadīja savu otro spēli pēc atgriešanās no traumas un piedalījās Maskavas „Dynamo” spēlē, kurā ar 0:2 tika zaudēts pret Kazaņas „Ak Bars”. Indrašis nospēlēja 17 minūtes, kurās izdarīja divus metienus pa vārtiem.

Savukārt Boba Hārtlija vadītā Omskas „Avangard” viesos ar 2:1 apspēlēja „Vityaz”, uzvarot pēcspēles metienos.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRez.KomandasRez.
Kunlun-Amur4:2Sibir-Traktor5:2
Salavat-Yulaev5:2Torpedo-Lokomotiv3:1
Neftekhimik-Avtomobolist1:2 PMDinamo Min – Spartak4:3
CSKA-SKA3:2Dynamo M-Ak Bars0:2
Jokerit-Barys1:5Vityaz-Avangard1:2 PM
Dinamo R – Sochi

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2020-01-21 22:03, pirms 4 gadiem
Žēl, ka Rīgas Dinamo nevar gūt vārtus tik bieži pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2020-01-21 23:50, pirms 4 gadiem
Jā , pēdējās spēlēs Kasparam vairāk gūti vārti kā visai DR komandai kopā