Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Porziņģim 16 punkti un muļķīgs pārkāpums mača izskaņā

Egils Broks
Egils Broks
Nacionālajā basketbola asociācijā Porziņģis saņēma sešas piezīmes, turklāt sestais pārkāpums ļāva „Jazz” ar trim soda metieniem izraut neizšķirtu divas sekundes pirms pamatlaika beigām, taču „Knicks” tomēr uzvarēja papildlaikā ar 118:111.
Kristaps Porziņģis devās sākumsastāvā 44. „Knicks” spēlē pēc kārtas un nospēlēja 29 minūtes. „Jazz” aizsardzība neļāva viņam veikt brīvus metienus, taču Porziņģis tāpat savāca 16 punktus (1p. 6/6, 2p. 2/4, 3p. 2/5). Latvijas basketbolists savāca arī piecas atlēkušās bumbas, izdarīja divas piespēles un trīsreiz bloķēja pretinieku metienu. Viņš pieļāva vienu kļūdu un otro reizi karjerā sešu piezīmju dēļ maču noslēdza priekšlaicīgi, turklāt Porziņģa sestā piezīme ļāva „Jazz” izraut papildlaiku. Porziņģim šonakt +/- rādītājs mīnus četri, kas bija otrs sliktākais komandā.
Vērtējums: +4

  -2 [+] [-]

, 2016-01-21 13:12, pirms 8 gadiem
Nav ieskaitīti vairāki aizmestie metieni garām

  -3 [+] [-]

, 2016-01-21 13:30, pirms 8 gadiem
varēja beigās stāvēt uz 3, izstiept rokas un ļaut, lai met. baigi lēca līdzi katrai kustībai.

  +4 [+] [-]

, 2016-01-21 13:44, pirms 8 gadiem
migelitto rakstīja: varēja beigās stāvēt uz 3, izstiept rokas un ļaut, lai met. baigi lēca līdzi katrai kustībai.
Iedomājos skatu, ka Porzis ar izstieptām rokām stāv 3m nostāk no Haywarda, Haywardam gūti 3punkti, visi domā wtf just happened... Nē, nav tik vienkārši.

  +9 [+] [-]

, 2016-01-21 13:53, pirms 8 gadiem
migelitto rakstīja: varēja beigās stāvēt uz 3, izstiept rokas un ļaut, lai met. baigi lēca līdzi katrai kustībai.
Viņam ir 20 gadi, pirmā sezona NBA, pieredze nāk ar laiku. Normāla spēle KP. Pāris tiesnešu svilpes tādas, maigi izsakoties, apšaubāmas.

  +5 [+] [-]

, 2016-01-21 13:53, pirms 8 gadiem
Fišers jau ir pieradis pie rookie mistakes .. no stress.. labi ka Antons izšāva.. Lopezs ar sāk palikt agresivāks..

     [+] [-]

, 2016-01-21 14:09, pirms 8 gadiem
Iepriekšējā spēlē Knicks līdzīgā situācijā izvēlējās atļaut mest 3p metienu, kā dēļ bija jāspēlē vēl 2.pagarinājums. Teorētiski nekādas starpības. Bet jā, muļķīga kļūda, vajadzēja vai nu ļaut mest vai arī sist sodu pirms metiena.

  +5 [+] [-]

, 2016-01-21 14:12, pirms 8 gadiem
Pirmkārt jau es nesaprotu, kas tās par muļķībām, kas bija arī iepriekšējā spēlē pret Filadelfiju, ka galotnē ir +3 un nesit sodu, bet ļauj mest trīspunktnieku! Kad iepriekšējā spēlē, gan šajā reāli paveicās, ka spēle šādi netika zaudēta. Cik es zinu un ir redzēts, tad Eiropā šādā situācijā galvenais noteikums no treneru puses ir, lai netiek ļauts izmest trīspunktnieku.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-21 15:13, pirms 8 gadiem
bļlleģggg var vienreiz Latvijas lielākais sporta portāls ielikt video normālā kvalitātē ???!! Nu šis ir pilnīgs pazors, kolhozs!

  +3 [+] [-]

, 2016-01-21 15:58, pirms 8 gadiem
1. es nesaprotu - kāpēc Karamele, ja redzēja, ka netiek līdzi sedzējam, neuzsita sodu.
2. kāpēc vajadzēja mainīties pie blokiem.
3. Heivords perfekti izmānīja, perfekti!
4. jā, Kristaps pārāk viegli iekrita uz metienu, jo ar garo roku palīdzību viņš metienu ļoti labi nosedza arī bez lēkšanās. Taču nevar arī pārmest, ka gāja maksimāli tuvu, jo Heivordam derēja tikai metiens t.i. garāmgājiens Jazz nederēja, jo tie būtu tikai 2p.

  +3 [+] [-]

, 2016-01-21 16:05, pirms 8 gadiem
gercis89 rakstīja: Pirmkārt jau es nesaprotu, kas tās par muļķībām, kas bija arī iepriekšējā spēlē pret Filadelfiju, ka galotnē ir +3 un nesit sodu, bet ļauj mest trīspunktnieku! Kad iepriekšējā spēlē, gan šajā reāli paveicās, ka spēle šādi netika zaudēta. Cik es zinu un ir redzēts, tad Eiropā šādā situācijā galvenais noteikums no treneru puses ir, lai netiek ļauts izmest trīspunktnieku.
Situācijā pie +3, tā ir trenera izvēle sist sodu pirms metiena vai censties nosegt 3p metienu. NBA treneri parasti izvēlas 2.variantu, kamēr Eiropā visbiežāk treneri izvēlas sist sodu. Var zaudēt kā vienā tā otrā gadījumā, tā ka tas vairāk ir gaumes jautājums, ko tādā situācijā darīt. Man personīgi labāks arī šķiet variants ar sodu sišanu.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-21 16:21, pirms 8 gadiem
gercis89 rakstīja: Pirmkārt jau es nesaprotu, kas tās par muļķībām, kas bija arī iepriekšējā spēlē pret Filadelfiju, ka galotnē ir +3 un nesit sodu, bet ļauj mest trīspunktnieku! Kad iepriekšējā spēlē, gan šajā reāli paveicās, ka spēle šādi netika zaudēta. Cik es zinu un ir redzēts, tad Eiropā šādā situācijā galvenais noteikums no treneru puses ir, lai netiek ļauts izmest trīspunktnieku.
Izvēle nav tik viennozīmīga un ne visi piekopj šo taktiku. Piemēram, VEFs zelta sezona ar Rowlandu tieši tā pasēja Valencia cīņā par 1/4 finālu eirokausā. Butauts lika sist sodu pie +3. Spānis abus iemeta. Uzreiz uzsita sodu pret Rowlandu, Rowlands vienu aizmeta garām, un spānis izvilka pagarinājumu. pagarinājumā zāģis.

     [+] [-]

, 2016-01-21 21:10, pirms 8 gadiem
nopirktais suns rakstīja: bļlleģggg var vienreiz Latvijas lielākais sporta portāls ielikt video normālā kvalitātē ???!! Nu šis ir pilnīgs pazors, kolhozs!
Porziņģis: Pagarinājumā sēdēt uz soliņa ir...

     [+] [-]

, 2016-01-22 13:58, pirms 8 gadiem
raiversons rakstīja: Situācijā pie +3, tā ir trenera izvēle sist sodu pirms metiena vai censties nosegt 3p metienu. NBA treneri parasti izvēlas 2.variantu, kamēr Eiropā visbiežāk treneri izvēlas sist sodu. Var zaudēt kā vienā tā otrā gadījumā, tā ka tas vairāk ir gaumes jautājums, ko tādā situācijā darīt. Man personīgi labāks arī šķiet variants ar sodu sišanu.
Nu jā, protams, tas ir izvēles jautājums, bet es domāju, ka viennozīmīgi labāka taktika ir ar soda metieniem. Saprotams, ka situācijā, ja basketbolists normāli māk iemest soda metienus (kas būtu tikai normāli). Ar Armandu Šķēli sastāvā šāda taktika varbūt nav tā labākā
Bet kā piemēru minot to pašu spēli pret Filadelfiju, viennozīmīgi galotnē bija jāsit sods, ņemot vērā, ka paši NYK ir labākie soda metienu izpildītāji līgā, bet pretinieki tanī spēlē katastrofāli meta soda metienus (ar 52% precizitāti tikai).