Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dreimonds Grīns, visticamāk, traumas dēļ nespēlēs pirmajās sezonas spēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dreimonds Grīns, visticamāk, traumas dēļ nespēlēs pirmajās sezonas spēlēs
Dreimonds Grīns. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola līgas (NBA) komandas Goldensteitas ''Warriors'' basketbolists Dreimonds Grīns šīs nedēļas vienā no treniņiem guvis kājas muskuļa savainojumu, kas, visticamāk, liegs sportistam piedalīties abās pirmajās sezonas spēlēs. Otrdienas naktī komanda uzsāks regulāro turnīru ar maču pret Bruklinas ''Nets''.

Goldensteitas ''Warriors'' pirms šīs sezonas uz vēl vienu gadu pazaudēju vienu no komandas līderiem Kleju Tompsonu, kurš treniņā guva Ahilleja cīpslas savainojumu. Jau otrdienas naktī ''Warriors'' aizvadīs sezonas pirmo maču pret Bruklinas ''Nets'', kuras rindās spēlē bijušais ''Warriors'' līderis Kevins Durents.

Visticamāk, sezonas pirmās spēles izlaidīs viens no ''Warriors'' vadošajiem spēlētājiem Dreimonds Grīns, kurš kādā no treniņiem guvis kājas muskuļa savainojumu. Lai arī padziļinātās pārbaudēs nopietna trauma nav konstatēta, kluba galvenais treneris Stīvs Kers uzskata, ka nepieciešams būt piesardzīgiem. ''Dreimonds netrenējās un ir uz jautājuma zīmes spēlēšanai otrdien. Nedēļas sākumā viņš treniņā savainoja kāju. Nākamajā dienā kāja bija uzpampusi un veicām pārbaudes. Lai arī neko nopietnu neatrada, vēlamies būt ļoti piesardzīgi. Jūtamies droši, ka, ja viņš nespēlēs atklāšanas spēlē vai Ziemassvētku dienā, dosies ar mums uz izbraukuma spēlēm,'' klāstīja treneris.

Lai arī spēlētājs varētu būt neapmierināts, taču šobrīd jādomā ilgtermiņa, saka Kers: ''Mums priekšā gara, 72 regulāro spēļu sezona. Zinu, ka viņš nav priecīgs netrenēties šodien un, iespējams, nepiedalīties otrdienas mačā, taču Grīns atveseļosies un būs liels palīgs. Mēs esam gudri, jo priekšā ir daudz spēļu un Dreimonds spēs parādīt savas kvalitātes.''

Visu savu NBA karjeru Grīns pavadījis Goldensteitas ''Warriors'', ar kuru kopā kļuvis par trīskārtējo līgas čempionu. 2019./2020. gada sezonā nospēlētajās 43 spēlēs Grīns izcēlās ar 8 punktiem, 6.2 atlēkušām bumbām un 6.2 rezultatīvām piespēlēm vidēji mačā.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/nba/story/_...

     [+] [-]

, 2020-12-20 14:40, pirms 3 gadiem
Ka tikai zaļais nav pārvērtēts,bez līderiem GSW zāģēja visiem,kamēr Grīns nespēja samest pat 10 pt spēlē caurmērā