Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusa turpina punktu sēriju, Girgensona klubam sakāve ar 1:6

Rolands Eliņš

Kolumbusa turpina punktu sēriju, Girgensona klubam sakāve ar 1:6
Zemgus Girgensons pēc "Flyers" gūtajiem vārtiem. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā lielu zaudējumu cieta Bufalo „Sabres”, ar 1:6 izbraukumā piekāpjoties Filadelfijas „Flyers”, bet Kolumbusas „Blue Jackets” ar 3:2 papildlaikā apspēlēja Losandželosas „Kings”, vismaz pie punkta tiekot sestajā spēlē pēc kārtas. Elvis Merzļikins palika rezervē.

Kolumbusas „Blue Jackets” vārtos soms Jonass Korpisalo atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem un palīdzēja komandai izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas un ceturto iepriekšējās sešās spēlēs. Šajā periodā Kolumbusa abus zaudējumus cieta papildlaikā un kopā savākusi desmit punktus, kamēr pirms tam 29 spēlēs bija 26 punkti. Šobrīd Kolumbusa ieņem 13. vietu Austrumu konferencē.

Elvis Merzļikins trešajā spēlē pēc kārtas palika rezervē.

„Blue Jackets” gan bija tuvu zaudējumu, jo gandrīz visu trešo periodu atradās iedzinējos ar 1:2. Neizšķirtu izdevās panākt pusotru minūti pirms pamatlaika beigām, kad, spēlējot ar tukšiem vārtiem, pa vārtiem uzmestās ripas virzienu veiksmīgi pielaboja Būns Dženers. Savukārt papildlaikā Kolumbusas uzvaru nokārtoja Pjērs Liks Dibuā, iemetot savus 12. vārtus šosezon.

Kolumbusas rindās pa diviem punktiem guva Gustavs Nīkvists (0+2) un jaunais aizsargs Zeks Verenskis (1+1), kuram šī bija otrā spēle pēc pāris nedēļu izlaišanas traumas dēļ.

Neveiksmīgu spēli tikmēr aizvadīja Zemgus Girgensona pārstāvētā komanda. Bufalo „Sabres” jau pirmajās 32 minūtēs ielaida sešus vārtus Filadelfijā, turklāt trīs no tiem mazākumā, un pašai neizdevās gūt nevienus. Rezultāts 0:6 saglabājās līdz trešā perioda vidum, kad Viktors Ūlofsons iemeta goda vārtus „Sabres” sastāvā. Zviedru jaunajam uzbrucējam tie bija sezonas 15. vārti.

Girgensons nospēlēja 17:59 minūtes, palika ar neitrālu lietderības koeficientu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un vienreiz bloķēja pretinieku metienu. Viņš mazākumā spēlēja 3:30 minūtes, kas bija otrs lielākais rādītājs komandā.

Bufalo šo maču bija spiesta aizvadīt bez sava līdera Džeka Aikela, kurš iepriekš bija guvis vismaz vienu punktu 17 spēlēs pēc kārtas, bet traumas dēļ šoreiz palika malā. Tāpat mača gaitā traumu guva zviedru centra uzbrucējs Jūhans Lāšons, atstājot Bufalo ar tikai desmit uzbrucējiem.

Filadelfijai divus vārtus guva Džeimss van Rīmsdaiks, bet trīs rezultatīvas piespēles nopelnīja Treviss Konečnijs.
Uzvarēt izdevās Otavas „Senators” vienībai, kuras sistēmā ir Rūdolfs Balcers. Otava savā laukumā ar 5:4 pieveica „Predators”. Lai arī trešajā periodā neizdevās noturēt trīs vārtu pārsvaru, uzvaras vārtus papildlaikā guva Antonī Duklērs. Viņam tie bija 20. vārti šosezon.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

1 2 37 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 07:21, pirms 4 gadiem
Vārtus nevar iemest!
Iemet parasti golu vai ripu!

     [+] [-]

, 2019-12-20 07:24, pirms 4 gadiem
Elvis sāk noputēt uz benķa! Soms viņu ir izkonkurējis!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 07:38, pirms 4 gadiem
Nu nekas, Elvim iespējas bija. Ja jau viņš tik kruts tad visam vajadzēja notikt. Ja nenotika značit līmenis nav tik augsts lai būtu pirmais vārtsargs nhl un tur nav ko nevienu vainot

     [+] [-]

, 2019-12-20 08:33, pirms 4 gadiem
Laikam jau jāsaka, ka Korpisalo būs nolauzis Elvi, un nu jau vairs īstu konkurenci uz pirmā vārtusarga pozīciju Elvis vairs nespēj sastādīt. Tagad būtu ļoti svarīgi viņam vismaz sezonas otru pusi, sev atvēlētajā laikā, labi parādīt, lai ir kādas iespējas uz kaut vai to pašu divvirziena līguma iegūšanu no kādas komandas.
Neko sliktu par Elvi negribu teikt, bet varu saderēt, ka viņš nav tas džeks, kas šajā situācijā līksmo ar komandu, kad spēle ir uzvarēta, un viņš nav vārtos, bet gan gaida, kad Korpisalo paklups.

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 08:40, pirms 4 gadiem
Elvis sev dotās iespējas neizmantoja un viss.. Jācer kādreiz Kalniņš mēģinās ielauzties NHL ar vēsu prātu viņam tas pa spēkam!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 08:59, pirms 4 gadiem
Ģinamkas prospekts Koneknī izskatās, ka ir pāraudzis NHL un ĢirtaM būtu tā kā laiks to celt augšā uz īstu vīru hokeju Kolhoza Hokeja Līgā.

  -4 [+] [-]

, 2019-12-20 09:02, pirms 4 gadiem
Pārāk daudz uzvaru Kolumbusai, derētu ielikt vārtos Šveices Murdlikinu, lai ir arī kāds zaudejums

  +3 [+] [-]

, 2019-12-20 09:09, pirms 4 gadiem
Pagājušajā pavasarī viņam bija iespēja sākt iepazīšanos ar Amerikas /Kanādas hokeju spēlējot AHL, bet Elvis paziņoja, ka viņš jau fārmklubā nespēlēs. Lūk tagad ir redzamas sekas

     [+] [-]

, 2019-12-20 09:33, pirms 4 gadiem
jekabs007 rakstīja: Laikam jau jāsaka, ka Korpisalo būs nolauzis Elvi, un nu jau vairs īstu konkurenci uz pirmā vārtusarga pozīciju Elvis vairs nespēj sastādīt. Tagad būtu ļoti svarīgi viņam vismaz sezonas otru pusi, sev atvēlētajā laikā, labi parādīt, lai ir kādas iespējas uz kaut vai to pašu divvirziena līguma iegūšanu no kādas komandas.
Neko sliktu par Elvi negribu teikt, bet varu saderēt, ka viņš nav tas džeks, kas šajā situācijā līksmo ar komandu, kad spēle ir uzvarēta, un viņš nav vārtos, bet gan gaida, kad Korpisalo paklups.
Pat ja visnh nav "tas dzheks", neko nosodaamu tajaa es peroniski nesaskatu Normaala cilveeciska reakcija uz notiekosho Suudiigaak buutu, ja vinsh liekuliotu, kaa to dara lielaakaa dalia muusdienu rietumnieku, tipa, priecaajas par komandas uzvaru un koleegia Korpisalas lielisko speeli

     [+] [-]

, 2019-12-20 10:08, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Elvis sāk noputēt uz benķa! Soms viņu ir izkonkurējis!
neraudi dolbik

     [+] [-]

, 2019-12-20 10:24, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Nu nekas, Elvim iespējas bija. Ja jau viņš tik kruts tad visam vajadzēja notikt. Ja nenotika značit līmenis nav tik augsts lai būtu pirmais vārtsargs nhl un tur nav ko nevienu vainot
drīz arī otrais nebūs....labi, ka latviska aizmugure Elvim...pārdzīvosim par Kivlenieku...

     [+] [-]

, 2019-12-20 10:40, pirms 4 gadiem
hugaboss rakstīja: drīz arī otrais nebūs....labi, ka latviska aizmugure Elvim...pārdzīvosim par Kivlenieku...
Nu, nezinu, 2x par labāko Sveices vārtsargu tāpat neapbalvo...

     [+] [-]

, 2019-12-20 10:41, pirms 4 gadiem
Blondais6 rakstīja: Elvis sev dotās iespējas neizmantoja un viss.. Jācer kādreiz Kalniņš mēģinās ielauzties NHL ar vēsu prātu viņam tas pa spēkam!
Vēl jau būs iespējas, un neaizmirsti, ka Elvis ir vairākus gadus jaunāks par Kalniņu, kuram jau 28...

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 10:48, pirms 4 gadiem
Tampa vs Dalasa bija īsts hokeja saldēdiens ! Radulovs, Kučerovs, Vasiļevskis, Sergačevs, Gurianovs, Khudobins !
Pasi, goli, momenti ! Kaifs kā krievi māca spēlēt z amerikāņiem hokeju ! Ok, Khudobins kazahs, bet tāpat, savienības zēns !

Šonakt vēl labi derbiji -
DAL-FLA
WSH-NJD
TOR-NYR

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 10:51, pirms 4 gadiem
Dzimmiy rakstīja: Elvis sāk noputēt uz benķa! Soms viņu ir izkonkurējis!
Tur nebija konkurences. Soms ir švaks, bet Elvis ir caurums. Tas man nesagādā prieku, es cerēju ka viņam aizies. Vēl jau varbūt būs iespējas, bet neticu nemaz . Nav līmenis.

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 10:52, pirms 4 gadiem
https://www.nhl.com/video/t-3115852...
lielgabalšāviens !

     [+] [-]

, 2019-12-20 10:52, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Pat ja visnh nav "tas dzheks", neko nosodaamu tajaa es peroniski nesaskatu Normaala cilveeciska reakcija uz notiekosho Suudiigaak buutu, ja vinsh liekuliotu, kaa to dara lielaakaa dalia muusdienu rietumnieku, tipa, priecaajas par komandas uzvaru un koleegia Korpisalas lielisko speeli
tu par saviem kaimiņiem kababcepējiem tagad?

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 10:59, pirms 4 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=02n...
SKA - CSKA ! klasika ! kāpēc SC par šādām spēlēm neraksta ? tas bija jāredz visai Latvijai !
Slēpts komentārs: Bocmana Ivara papagailis

     [+] [-]

, 2019-12-20 11:40, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Par anglosaksiem un zhiidiem, jo tieshi viniem ir visvairaak raksturiiga liekulioshana un to seergu, diezmeel, no viniem ir paarneemushi arii citi Eiropieshi
lielākie liekuļi ir rusņas krievi. tas tevi nosuks par brāli un tad iedurs dunci. eiropietis pirms pirms apskādēt nosauks par *impi, pieteiks karu un tik tad darbosies

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 11:47, pirms 4 gadiem
Bananāss rakstīja: Ģinamkas prospekts Koneknī izskatās, ka ir pāraudzis NHL un ĢirtaM būtu tā kā laiks to celt augšā uz īstu vīru hokeju Kolhoza Hokeja Līgā.
spirtacentrs saka, ka viņš esot Konečnijs

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 12:17, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: lielākie liekuļi ir rusņas krievi. tas tevi nosuks par brāli un tad iedurs dunci. eiropietis pirms pirms apskādēt nosauks par *impi, pieteiks karu un tik tad darbosies
Tu tikai netirssaukt par brāli kak raz ir kebabcepēju un viņiem līdzīgo krāsaino tautu rakstura iezīme1un ar nazīšiem spēlēties ar..mums pašiem LV viena tāda tauta mājo.pagaidām tik viena..Tev jau nu vajadzētu zināt,tur Tavā galā viņu netrūkst!
a krieveļi nekad nevienu par brāli nesauc..un ar nazīšiem ar nemaz tik izteikti nespēlējas..

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 12:25, pirms 4 gadiem
Bocmana Ivara papagailis rakstīja: Pat ja visnh nav "tas dzheks", neko nosodaamu tajaa es peroniski nesaskatu Normaala cilveeciska reakcija uz notiekosho Suudiigaak buutu, ja vinsh liekuliotu, kaa to dara lielaakaa dalia muusdienu rietumnieku, tipa, priecaajas par komandas uzvaru un koleegia Korpisalas lielisko speeli
pilnīgi piekrītu par rietumnieku divkosībuideāli piemēri ir abi LV izlases treneri no Zamerikas!vārdos elš un pūš par to cik superīgi spēlētāji ir LV!a darbos?ko ta Bobis nevienu letiņu uz Avangardu nav paņēmis?Ko Tedis savulaik uz bufalo aizveda?nevienu!

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 12:43, pirms 4 gadiem
leonids_leo_115875843154099 rakstīja: Tu tikai netirssaukt par brāli kak raz ir kebabcepēju un viņiem līdzīgo krāsaino tautu rakstura iezīme1un ar nazīšiem spēlēties ar..mums pašiem LV viena tāda tauta mājo.pagaidām tik viena..Tev jau nu vajadzētu zināt,tur Tavā galā viņu netrūkst!
a krieveļi nekad nevienu par brāli nesauc..un ar nazīšiem ar nemaz tik izteikti nespēlējas..
pats netirs

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 12:44, pirms 4 gadiem
leonids_leo_115875843154099 rakstīja: pilnīgi piekrītu par rietumnieku divkosībuideāli piemēri ir abi LV izlases treneri no Zamerikas!vārdos elš un pūš par to cik superīgi spēlētāji ir LV!a darbos?ko ta Bobis nevienu letiņu uz Avangardu nav paņēmis?Ko Tedis savulaik uz bufalo aizveda?nevienu!
tu tak tjomam piekritīsi pat tad, ja šis tevi par mjauku nosauks apbrīnojama iztapība!

  +4 [+] [-]

, 2019-12-20 12:51, pirms 4 gadiem
Bet tas ir pipec, Bobs ir vienīgais treneris, pie kura Tu PČ skaties ar prieku 3 gadus pēc kārtas, pārējiem tomēr bijuši labie un sliktie gadi, pie Boba ir patīkama stabilitāte. bet te uzrodas kadri, kas vnk notirš jo šis vēl paralēli nestrādā par darba iekārtošanas biroju Nu kādam cirvim ir jābūt, lai ko tādu no sevis izspiestu? Cik ļoti ir jāienīst sava dzīve un apkārtējā vide, lai šādu murgu dzītu?

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 12:56, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Bet tas ir pipec, Bobs ir vienīgais treneris, pie kura Tu PČ skaties ar prieku 3 gadus pēc kārtas, pārējiem tomēr bijuši labie un sliktie gadi, pie Boba ir patīkama stabilitāte. bet te uzrodas kadri, kas vnk notirš jo šis vēl paralēli nestrādā par darba iekārtošanas biroju Nu kādam cirvim ir jābūt, lai ko tādu no sevis izspiestu? Cik ļoti ir jāienīst sava dzīve un apkārtējā vide, lai šādu murgu dzītu?
tu vecīt,lasīt iemācies!!es nenotiršu Boba kvalitātes un devumu Lv izlasei!!!bet tā rietumnieku lišķība man riebjas!!!ko tāds nervozs šodien?iekšas trīc,gaidot piektdienas vakara pjanku?

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 12:57, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: tu tak tjomam piekritīsi pat tad, ja šis tevi par mjauku nosauks apbrīnojama iztapība!
tikai un vienigi par rietumnieku lišķību ir runa!!labi zini to,tāpēc atkal jau netirs!

  +2 [+] [-]

, 2019-12-20 13:00, pirms 4 gadiem
leonids_leo_115875843154099 rakstīja: tu vecīt,lasīt iemācies!!es nenotiršu Boba kvalitātes un devumu Lv izlasei!!!bet tā rietumnieku lišķība man riebjas!!!ko tāds nervozs šodien?iekšas trīc,gaidot piektdienas vakara pjanku?
šovakar nav plānot lietot. svētdien. es neesmu nervozs, bet neciešu atkla'tus melus.
Esmu runājis ar cilvēkiem, kuri ar Bobu kontaktē ikdienā un viskas runāts, bet lišķis viņs nav. protams tu zini labāk, jo šams nav kādu uz avangardu paņēmis pļe, vnk izcils domu gājiens

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 13:00, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Bet tas ir pipec, Bobs ir vienīgais treneris, pie kura Tu PČ skaties ar prieku 3 gadus pēc kārtas, pārējiem tomēr bijuši labie un sliktie gadi, pie Boba ir patīkama stabilitāte. bet te uzrodas kadri, kas vnk notirš jo šis vēl paralēli nestrādā par darba iekārtošanas biroju Nu kādam cirvim ir jābūt, lai ko tādu no sevis izspiestu? Cik ļoti ir jāienīst sava dzīve un apkārtējā vide, lai šādu murgu dzītu?
tas ka pagriez manis teikto uz pilnīgu huj.nju,parāda,ka tiešām esi trollisnav pat ko piebilst!

  +2 [+] [-]

, 2019-12-20 13:01, pirms 4 gadiem
leonids_leo_115875843154099 rakstīja: tikai un vienigi par rietumnieku lišķību ir runa!!labi zini to,tāpēc atkal jau netirs!
es jau arī, par to, tu tak rietumu pasaulē dzīvo un lišķējies klāt otram rietumniekam. austrumi tiek slavēti varen attālināti

     [+] [-]

, 2019-12-20 13:02, pirms 4 gadiem
leonids_leo_115875843154099 rakstīja: tas ka pagriez manis teikto uz pilnīgu huj.nju,parāda,ka tiešām esi trollisnav pat ko piebilst!
es pagriezu? tu izlasi savu murgu skaidrā galvē un centies padomāt. nu kaut nedaudz

  -1 [+] [-]

, 2019-12-20 13:06, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Bet tas ir pipec, Bobs ir vienīgais treneris, pie kura Tu PČ skaties ar prieku 3 gadus pēc kārtas, pārējiem tomēr bijuši labie un sliktie gadi, pie Boba ir patīkama stabilitāte. bet te uzrodas kadri, kas vnk notirš jo šis vēl paralēli nestrādā par darba iekārtošanas biroju Nu kādam cirvim ir jābūt, lai ko tādu no sevis izspiestu? Cik ļoti ir jāienīst sava dzīve un apkārtējā vide, lai šādu murgu dzītu?
Kā treneris - ļoti labs, kā darbā iekārotājs - pagaidām so so...

  +2 [+] [-]

, 2019-12-20 13:12, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Kā treneris - ļoti labs, kā darbā iekārotājs - pagaidām so so...
vēl viens

  +1 [+] [-]

, 2019-12-20 13:14, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Kā treneris - ļoti labs, kā darbā iekārotājs - pagaidām so so...
Aldi Āboliņu esot iekārtojis darbā Avangardā
1 2 37 komentāri