Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis varētu atgriezties jau piektdien, Hārdevejam jāizlaiž vēl vismaz nedēļa

Andrejs Siliņš

Porziņģis varētu atgriezties jau piektdien, Hārdevejam jāizlaiž vēl vismaz nedēļa
Kristaps Porziņģis un Tims Hārdevejs
Foto: AP / Scanpix

Latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis jau naktī uz piektdienu varētu atgriezties laukumā Ņujorkas "Knicks" vienībā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret Bostonas "Celtics", savukārt Timam Hārdevejam noteikts vēl vismaz nedēļu ilgs piespiedu pārtraukums.

Porziņģis izlaidis jau divas komandas spēles ceļgala sāpju dēļ, taču jau iepriekš tika vēstīts, ka atgriešanās varētu notikt tuvākajā laikā. "NY Post" vēstī, ka Porziņģis, ļoti iespējams, būs atpakaļ laukumā jau piektdienas naktī, kad "Knicks" savā laukumā uzņems Austrumu konferences līderi Bostonas "Celtics".

Savukārt citam komandas starta piecinieka spēlētājam Timam Hārdevejam junioram no jauna veiktas medicīniskās pārbaudes, kurās konstatēts, ka savainotās kreisās kājas stāvoklis uzlabojies. Paredzams, ka drīzumā Hārdevejs atsāks treniņus, taču laukumā doties basketbolists nevarēs vēl vismaz nedēļu.

Tas nozīmē, ka Hārdevejs būs spiests izlaist arī Pirmajos Ziemassvētkos paredzēto spēli pret Filadelfijas "76ers".

Šajā sezonā 25 gadus vecais aizsargs vidēji 34 minūtēs guvis 17,8 punktus, izcīnījis 4,2 atlēkušās bumbas un atdevis 3,3 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
nypost.com

  -2 [+] [-]

, 2017-12-20 11:45, pirms 6 gadiem
Vareja jau nesteigtiem prey Celtics, tapat tur zagjis ar KP vai bez.

     [+] [-]

, 2017-12-20 11:49, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Vareja jau nesteigtiem prey Celtics, tapat tur zagjis ar KP vai bez.
Tas tiesa, varēja pret Bostonu vēl atpūsties un atpūtināt arī Kanteru, lai Noah ar Bīzliju paplosās, varbūt uz izbrīnu vēl paņem!

  +2 [+] [-]

, 2017-12-20 11:58, pirms 6 gadiem
Lai arī NYK pakāsa bez variantiem, nedomāju, ka šitā spēle būs tik bezcerīga, jo KP bija pilnīgi nekāds tajā spēlē, domāju, ka viņš būs cits spēlētājs šajā reizē.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-20 12:34, pirms 6 gadiem
viss galvās, domāju, ka nav jārēķina, kam tur viegli pagrūst, ko obligāti jāuzvar, mājās jau nu točna jāspēlē uz uzvaru visās spēlēs, arī pret Bostonu. Paskatamies pēdējās Celtics spēles, nekas tur dižs nav - zaudējumi Čikāgai, Jūtai, knapas uzvaras pār Denveru, Indiānu

  +2 [+] [-]

, 2017-12-20 13:17, pirms 6 gadiem
Aigaro rakstīja: viss galvās, domāju, ka nav jārēķina, kam tur viegli pagrūst, ko obligāti jāuzvar, mājās jau nu točna jāspēlē uz uzvaru visās spēlēs, arī pret Bostonu. Paskatamies pēdējās Celtics spēles, nekas tur dižs nav - zaudējumi Čikāgai, Jūtai, knapas uzvaras pār Denveru, Indiānu
turklāt pret Indianu beigās diezgan stipri paveicās, ka Bogdanovičs izdomāja taurenīti palaist.

  +3 [+] [-]

, 2017-12-20 13:19, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Vareja jau nesteigtiem prey Celtics, tapat tur zagjis ar KP vai bez.
Kādēļ tik drošs par zāģi? Es pat liktu uz NY uzvaru, jo Celtics būs tikko atlidojuši no Majami un nebūs tie paši svaigākie. Turklāt Ņujorka savā laukumā rāda pārliecinošu sniegumu (vismaz pēc rezultātiem spriežot).