Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vīmss pirms Bagatska atbraukšanas: "Nav svarīgi, kāds treneris atbrauks, ja spēlētāji nevēlēsies mainīt situāciju"

Andrejs Siliņš

Vīmss pirms Bagatska atbraukšanas: "Nav svarīgi, kāds treneris atbrauks, ja spēlētāji nevēlēsies mainīt situāciju"
Sonijs Vīmss
Foto: euroleague.net

Jaunās Ainara Bagatska komandas Telavivas "Maccabi" zvaigzne Sonijs Vīmss izteicies, ka problēma šobrīd ir spēlētājos, nevis trenerī, un pašiem spēlētājiem visupirms jāvēlas mainīt izveidojušos situāciju un jāsāk spēlēt kā vienotam mehānismam.

"Neesam spēlējuši kā komanda. Nav svarīgi, kāds treneris atbrauks, ja nespēsim izveidot komandu, kurā cīnīsimies viens par otru. Neviens treneris to nevarēs mainīt, ja paši nevēlēsimies to mainīt," pēc uzvaras Izraēlas kausa izcīņā sacīja Vīmss. "Melotu, ja teiktu, ka treniņos visi atdodas par 110%. Esmu sarūgtināts, jo pagaidām nespēlējam atbilstoši savam potenciālam. Ja visi vienojamies kopīgam mērķim, mēs esam [Eirolīgas] "Final Four" komanda."

"Jūs redzat, kā mēs spēlējam, īpaši Izraēlas līgā - spēlēs, kas mums būtu jāuzvar bez problēmām, mēs smagi cīnāmies, lai uzvarētu. Mums nebūtu jāsāk priecāties par uzvaru kausa izcīņas mačā, esmu satraucies par nākamo spēli pret CSKA un pēc tam pret "Darussafaka". Šī ir smaga sezona. CSKA būs smags pretinieks, un tā būs neglīta spēle, ja vien nesanāksim visi kopā, lai spēlētu komandas basketbolu."

"Maccabi" pagaidām Eirolīgā pēc 12 kārtām ieņem desmito pozīciju ar piecām uzvarām un septiņiem zaudējumiem. Savukārt Izraēlas čempionātā astoņas uzvaras desmit mačos dod pirmo vietu tabulā. Pirms uzvaras kausa spēlē Telavivas komanda bija piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas - trīs Eirolīgā un vienu vietējā čempionātā.

Sagaidāms, ka Ainars Bagatskis par "Maccabi" galveno treneri sāks strādāt pēc 23. decembrī paredzētās spēles Eirolīgā starp "Darussafaka" un "Maccabi".

Vīmss, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja CSKA un vienu arī Kauņas "Žalgirī", šogad pēc neveiksmīga mēģinājuma atgriezties Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atkal parakstīja līgumu Eiropā. Vīmss ar "Maccabi" vienojās par divu gadu līgumu, kas pēc neoficiālas informācijas ļaus basketbolistam nopelnīt trīs miljonus dolāru. Šosezon 198 centimetrus garais Vīmss vidēji 28 minūtēs guvis 13 punktus, atdevis 4,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 3,4 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Sportando

  +6 [+] [-]

, 2016-12-20 12:25, pirms 7 gadiem
Bagijs visu savedīs kārtībā. Ja kurš sevi visu neatdos spēlēs un treniņos, vienkārši nespēlēs. Esmu pārliecināts kā Ainaram viss izdosies. Veiksmi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-12-20 13:39, pirms 7 gadiem
prieks, ka Bagija karjera attīstītās uz labo pusi!

  +3 [+] [-]

, 2016-12-20 16:00, pirms 7 gadiem
Nav ko zīlēt, bet piedāvājums vien jau liecina par zelta rokas reitingu. Lai izdodas!

     [+] [-]

, 2016-12-21 01:23, pirms 7 gadiem
kols00 rakstīja: prieks, ka Bagija karjera attīstītās uz labo pusi!
Nu nav šis variants tik viennozīmīgs.