Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Bruins" turpina uzvaru sēriju; "Stars" izsēj pārsvaru, bet uzvar

Jānis Celmiņš

"Bruins" turpina uzvaru sēriju; "Stars" izsēj pārsvaru, bet uzvar
Tims Tomass
Foto: AP/Scanpix

Uzvaru sēriju līdz piecām pagarinājusi Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempione Bostonas „Bruins” komanda, kas aizvadītajā naktī ar 3:2 pieveica Monreālas „Canadiens” vienību.

Jau piekto uzvaru pēc kārtas aizvadītajā naktī izcīnījusi Bostonas „Bruins” komanda, kas savā laukumā spraigā cīņā apspēlēja Monreālas „Canadiens” – 3:2. Lielisku maču atkal aizvadīja Tims Tomass, kurš šoreiz atvairīja 33 no 35 pretinieku metieniem. Pēdējās 19 spēlēs, kurās „Bruins” komanda guvusi vismaz trīs vārtus tā pratusi svinēt uzvaras un tas viss brīdī, kad komanda nespēlē labākajā sastāvā.

„Bruins” šobrīd kļuvusi par Austrumu konferences līdervienību, par punktu apsteidzot Filadelfijas „Flyers”, kas aizvadītajā naktī viesos, pēcspēles metienu sērijā bija spiesta atzīt Kolorado „Avalanche” pārākumu – 2:3.

Tikmēr Dalasas „Stars” komanda mačā pret Anaheimas „Ducks” hokejistiem spēles gaitā atradās vadībā ar 3:0, pamanījās pārsvaru izsēt (3:3), bet tomēr prata uzvarēt – 5:3. Pa vieniem vārtiem un rezultatīvai piespēlei uzvarētāju rindās guva Brendens Morouvs un Maiks Ribeiro, kamēr „Ducks” rindās tieši tādi paši rādītāji Tēmu Selane un Ļubomiram Višņovskim.

Citās spēlēs Losandželosas „Kings” pēcspēles metienos ar 3:2 izbraukumā pieveica Toronto „Maple Leafs”, Detroitas „Red Wings” ar tādu pat rezultātu pamatlaikā pieveica Edmontonas „Oilers”, bet Vankūveras „Canucks” atstāja sausā Minesotas „Wild”.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-20 09:12, pirms 12 gadiem
phKRIII rakstīja: Nu kur ir lielie 'Wild' fani, jau ceturtais zāģis pēc kārtas, kas notiek ar komandu? iesildās pirms pacels stenliju?
čaļi iestudē pateicības runas

     [+] [-]

, 2011-12-20 09:12, pirms 12 gadiem
Māsas izbojāja visu rītu!

     [+] [-]

, 2011-12-20 09:40, pirms 12 gadiem
Labrit! Bostonas 3 vāri bija konfekte- klasisks take overs un izpēlēts kā pēc notīm, Toronto komandas noslēmuma formula ir pirmā uzbrukuma maiņa un vienkārši fenomināla abu vārtusargu( Raimera un Gustavsona ) spēlē kaut arī šo bulīšos pakāsa LA, bet kaimiņa Grobovska piespēlē bija meistarstiķis! Anaheimas agonija turpinās un izkatas ka visa komanda nav tā kas pēr, šonakt Hillers bija maigi izsakoties <caurums> pēdējie vārti tīri uz viņu!!! Varu pateikt to ka vēl drusku Lavīnu jaunajiem talatiem vajag uzkrāt pieredzi un ja nākotnē viņi nezaudēs šo satāvu ši bus viena no top komandām NHL talatīgi jaunie šeit netrūkst, O,Railija bullīts- konfekte
Oileram jaunie talati nepalīdzēja lai pievarētu Detroitu, jau 7 spēlē viņu sarpā kura noslēdzas par labu Detroitai!!! Detroitas komandas burvība ir tā ka no jebkuras maiņas var gaidīt briesmas pretinieku uzbrukuma zona, viņiem nav izteikta pirmā maiņa kā daudzam komandām kura izvēlk visu spēli un protams uzkatu ka Detroitai joprojam ir vieni no labākajām aizsardzības līnijām līgā! Longo ir atpakaļ- pirmais sausais šosezon! Nav Koivu nav Minesotas?? nez bet pirmie 3 vārti Vancuveras izpildījuma to ko Sedīni dara laikuma ir vienkārši apbrīnojami un bauda acīm!!!

     [+] [-]

, 2011-12-20 10:07, pirms 12 gadiem
klau, kāds zin kāda būs jaunā senators uzbrukuma līnija un kurš krīt ārā no sastāva?

     [+] [-]

, 2011-12-20 11:03, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Māsas izbojāja visu rītu!
tas pilnīgi noteikti silda manu sirdi

     [+] [-]

, 2011-12-20 11:41, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Māsas izbojāja visu rītu!
Kamēr man pieleca, ko Tu domā ar māsām

     [+] [-]

, 2011-12-20 13:07, pirms 12 gadiem
kino rakstīja: Māsas izbojāja visu rītu!
Klaterbaks noslinkojis...

Atklāti sakot, nedaudz pabrīnījos, ka Bostonai ar Monreālu tik grūti gājis.Nu labi, varbūt nebija sagaidāms tāds " pārstaigājiens " , kā nupat ar Filadelfiju, bet tomēr.Jā, trešie vārti Beržerona-Maršāna konektings vnk konfekte.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-20 13:38, pirms 12 gadiem
WILDE rakstīja: atvainojos par off topic, bet uzgāju baigo bombu!
Kā raksta krievu saits newsru.com, TSN TV Peters Forsbergs esot stāstījis, ka 2006. gada olimpiādē grupu turnīra pēdējā spēlē Zviedrija apzināti zaudējusi Slovākijai 0:3, lai nebūtu 1/4 finālā jāspēlē ar olimpisko čempioni Kanādu!
Kā zināms, vēlāk zviedri kļuva par olimpiskajiem čempioniem.

http://newsru.com/sport/20dec2011/peter.html
Labāk pastāsti, kā gāja krievu malaģoškai lidmašīnā uz Cīrihi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-20 13:48, pirms 12 gadiem
WILDE rakstīja: vai tad es biju viņu samaļotā?
vai tiešām būtu tā apkodies, ka to neatceros?
Tas, ka zviedri Turīnā to vienu maču atlēja, sen bija zināms.Gadiem par to jau ir runāts. Tad, kad Lidstrēms beigs savu hokejista karjeru, viņi ar Forsbergu varēs nodibināt " atlējēju " klubiņu.Vēl pēc kādiem gadiem tur pievienosies māsas komplektā ar treneri Gustavsonu.


Kas attiecas uz Krievijas hokeja izlasi, tad tur bija drūmas turbulences un spēja augstuma zaudēšana.( plus mīnus Jaroslavļas variants, jāpiesit pie koka !!)
Dažs labs jau esot pat skaitījis tēvreizi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-20 13:58, pirms 12 gadiem
WILDE rakstīja: nu jā, izlasīju par samaļotu un krievu U-18. Paveicās šoreiz.
par to atliešanu daudz runāja, taču tagad Forsbergs pirmais to publiski atzinis.
Между прочим, юниорская сборная по хоккею, добралась до Цюриха с такими приключениями. Пролетая над Мюнхеном, самолет попал в зону турбулентности, и едва-едва сел в аэропорту. В свете сентябрьской трагедии можно представить их состояние.

     [+] [-]

, 2011-12-20 14:11, pirms 12 gadiem
laikam Minesotas eera beigusies

     [+] [-]

, 2011-12-20 14:15, pirms 12 gadiem
Leflērs rakstīja: Tas, ka zviedri Turīnā to vienu maču atlēja, sen bija zināms.Gadiem par to jau ir runāts. Tad, kad Lidstrēms beigs savu hokejista karjeru, viņi ar Forsbergu varēs nodibināt " atlējēju " klubiņu.Vēl pēc kādiem gadiem tur pievienosies māsas komplektā ar treneri Gustavsonu.


Kas attiecas uz Krievijas hokeja izlasi, tad tur bija drūmas turbulences un spēja augstuma zaudēšana.( plus mīnus Jaroslavļas variants, jāpiesit pie koka !!)
Dažs labs jau esot pat skaitījis tēvreizi.
Cik es zinu, kanādieši atlēja amerikāņiem Vankūverā, lai 1/4 spēlētu ar Krieviju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-20 16:17, pirms 12 gadiem
Selanē 9 spēles pēc kārtas ir guvis punktus jau.