Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lehtonens pamet ''Jokerit'' un dodas uz NHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lehtonens pamet ''Jokerit'' un dodas uz NHL
Mikko Lehtonens. Foto: Zuma Press/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Helsinku ''Jokerit'', kuru pārstāv arī latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, pavēstījusi par līguma pārtraukšanu ar 26 gadus veco aizsargu Mikko Lehtonenu, kurš dosies uz Nacionālo hokeja līgu (NHL), pievienojoties Toronto ''Maple Leafs''.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Toronto ''Maple Leafs'' somu aizsargam Mikko Lehtonenam bija dota atļauja pievienoties Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Helsinku ''Jokerit''. Tas noticis ar nosacījumu, ka klubs jebkurā brīdī var atsaukt Lehtonenu atpakaļ uz klubu.

17 nospēlētājās šīs sezonas spēlēs Lehtonens kļuva par rezultatīvāko ''Jokerit'' aizsargu, izceļoties ar astoņiem gūtiem vārtiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. ''Jokerit'' sava kluba mājas lapā ziņo, ka līgums ar 26 gadus veco aizsargu ir pārtraukts un Lehtonens devies uz Toronto ''Maple Leafs'' nometni.

Tāpat, reaģējot uz Somijā noteiktajiem papildus ierobežojumiem Covid-19 pandēmijas ierobežošanā, 24. novembra un 2. decembra mājas spēles attiecīgi pret Maskavas ''Dynamo'' un Ufas ''Salavat Yulaev'' tiks aizvadītas bez skatītājiem.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Jokerit_EN
https://www.khl.ru/players/24807/

     [+] [-]

, 2020-11-21 13:41, pirms 3 gadiem
Lehtonens ir monstrs. Viņš KHL kā Aizsargs 56 punktus savāca pagājušajā spēlē, un golu sameta arī dahuja, mums uzbrucēji kopā tik daudz punktus nevāc