Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL līderes "Capitals" uzbrucējam Hetevejam trīs spēļu diskvalifikācija par spļāvienu pretiniekam

Agris Suveizda

NHL līderes "Capitals" uzbrucējam Hetevejam trīs spēļu diskvalifikācija par spļāvienu pretiniekam
Gārnets Hetevejs pret Eriku Gudbransonu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga piespriedusi Vašingtonas "Capitals" uzbrucējam Gārnetam Hetevejam trīs spēļu diskvalifikāciju bez atalgojuma saņemšanas par spļāvienu kautiņa laikā Anaheimas "Ducks" aizsargam Erikam Gudbransonam.

Vašingtonas "Capitals" ar 5:2 apspēlēja Anaheimas "Ducks", bet otrā perioda izskaņā aiz "Ducks" vārtiem sākās asumi. Tobrīd spēle vēl turpinājās un "Capitals" pat panāca 3:0, bet pēc vārtiem asumi jau pārvērtās kautiņos. Epizodes centrālā persona bija Hetevejs, kurš iesaistījās vairākos konfliktos un pēdējā no tām, saņēmis negaidītu sitienu tiesneša aizsegā no Gudbransona, pretiniekam atbildēja ar spļāvienu.


Hetevejs un "Ducks" spēlētājs Niks Ričijs tika noraidīti līdz spēles beigām, Gudbransons saņēma 2+10 soda minūtes, Hateveja komandas biedram Brendanam Laipsikam tika 2+2 minūtes, un vēl sodu saņēma arī "Ducks" hokejisti Dereks Grānts (piecas minūtes) un Brendans Gūls (2+2). Hatevejs izlaidīs spēles pret Ņujorkas "Rangers" (viesos), Vankūveras "Canucks" un Floridas "Panthers" (abas spēles mājās) un šajā laika posmā zaudēs 24,2 tūkstošus ASV dolāru.

Amerikānis Hetevejs vasarā pameta Kalgari "Flames" un parakstīja ar "Capitals" četru gadu līgumu par sešiem miljoniem dolāru. Uzbrucējs, kuram drīzumā apritēs 28 gadi, šosezon 12 spēlēs ir sakrājis septiņus (2+5) punktus, 30 soda minūtes un pozitīvu lietderību +2. Iepriekšējā sezona "Flames" rindās Hetevejam bija pirmā, kurā viņš sezonas laikā netika sūtīts uz fārmklubu. 76 spēlēs Hetevejs tika pie 19 (11+8) punktiem, 56 soda minūtēm un pozitīvas lietderības +14.

Vašingtonas "Capitals" ar 36 punktiem 23 spēlēs ir līgas līdere, bet Anaheimas "Ducks" ar 22 punktiem 22 mačos Rietumu konferencē ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/washington...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-11-21 10:15, pirms 4 gadiem
janis_artmanis_2138158476468597 rakstīja: Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly sekretāre naudas aizdošanas firmā starp īpaši.

Jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp indivīdiem, lai tos risinātu finansiālas grūtības, lai beidzot pārtrauktu strupceļu bankās, noraidot kredītvēstures pieteikumus? Kabineta kabinets Sandrānas kundze var jums aizdot summu, kas jums ir nepieciešama un ar nosacījumiem, kas atvieglos jūsu dzīvi. Tātad sazinieties es vēlētos uzzināt vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10.000 € līdz 5.000.000 € uz atmaksas laiku 5 no 25 līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

sazinieties ar vietni whatssapp: +421 948 685 101

paldies
Sveiks, paldies un ej d