Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Premjerlīgā piektais atlaistais treneris šosezon - "West Brom" atvadās no Pjulisa

Rolands Eliņš

Premjerlīgā piektais atlaistais treneris šosezon - "West Brom" atvadās no Pjulisa
Tonijs Pjuliss
Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs „West Bromwich Albion” oficiāli paziņojis par Tonija Pjulisa atlaišanu. Viņa vadītā komanda nav spējusi uzvarēt jau 11 spēlēs pēc kārtas un pēc veiksmīgā sezonas sākuma noslīdējusi pie izkrišanas zonas robežas.

„West Brom” Premjerlīgas sezonas ievadā izcīnīja septiņus punktus pirmajās trīs spēlēs, bet pēc tam sekojis liels kritiens, un nākamajās deviņās spēlēs kopā izcīnīti tikai trīs punkti. „West Brom” ar 12 punktiem ieņem 17. vietu Premjerlīgā, turklāt aizvadītajā nedēļas nogalē savā laukumā bezcerīgi zaudēja „Chelsea” ar 0:4.

Atlaistā Tonija Pjulisa vietā pagaidām par galvenā trenera vietas izpildītāju nozīmēts bijušais kluba treneris Gerijs Megsons, kurš bija Pjulisa asistents.

„Mēs esam biznesā, kur nepeiciešami rezultāti, un iepriekšējās sezonas izskaņā un šosezon, mūsu rezultāti radījuši vilšanos,” kluba paziņojumā citēts „West Brom” priekšsēdētājs Džons Viljamss. „Gribam pateikties Tonijam par viņa ieguldījumu un smago darbu kluba labā, palīdzot kluba pārbūves laikā. Vēlam viņam veiksmi nākotnes plānos.”

59 gadus vecais Pjuliss WBA vadīja kopš 2015. gada un aizveda komandu līdz desmitajai vietā Premjerlīgā pagājušajā sezonā, turklāt bija nominēts starp kandidātiem uz Premjerlīgas gada trenera balvu.

Pjuliss kļuvis par piekto treneri šosezon, kurš atbrīvots no saviem pienākumiem Premjerlīgas klubā. Ļoti ātri „Crystal Palace” atbrīvojās no Franka de Būra, Lestera pateica paldies Kreigam Šekspīram, „Everton” atlaida Ronaldu Kūmanu, bet šomēnes „West Ham” no pozīcijas atbrīvoja Slavenu Biliču. Līdz ar to jau ceturtā daļa Premjerlīga trīs sezonas mēnešos paspējusi nomainīt galvenos trenerus. Pagājušajā sezonā kopumā notika 11 galvenā trenera nomaiņas.

Izmantotie resursi:
Tony Pulis: West Brom sack head coach after...