Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusas lieliskais vairākums nodrošina uzvaru pār ''Capitals''

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Kolumbusas lieliskais vairākums nodrošina uzvaru pār ''Capitals''
Niks Folinjo un Sergejs Bobrovskis
Foto: SIPA USA/Scanpix

NHL regulārās sezonas ietvaros Vašingtonas ''Capitals'' uzņēma ''Blue Jackets'' vienību no Kolumbusas. Viesiem divreiz izdevās atspēlēt vienu vārtu deficītu, kā arī minūti pirms beigām izraut uzvaru. Uzvarētāju rindās 1+1 sakrāja komandas kapteinis Niks Folinjo un uzvaras vārtu autors Aleksandrs Venbergs.

Jau no pirmajām minūtēm spēles vadības grožus savās rokās ņēma Vašingtonas ''Capitals'' hokejisti. Mājnieki vairāk uzturējās pretinieku zonā un vērpa radošas kombinācijas. Viņu centieni vainagojās panākumiem spēles ceturtajā minūtē - it kā pavisam nekaitīgā situācijā plaukstas metienu izpildīja Niklass Bekstrēms, ripa atsitās pret ''Blue Jackets'' aizsarga Džeka Džonsona slidu un atrada ceļu starp Sergeja Bobrovska kājsargiem - 1:0 Vašingtonas labā.

Perioda turpinājumā mājnieki iniciatīvu pretiniekiem neatdeva, taču viesi sāka radīt arvien bīstamākus momentus pie Breidena Holtbija sargātajiem vārtiem. Pretuzbrukumā aizskrēja Dubinskis un Atkinsons, kurš pēc partnera piespēles tika atstāts nepiesegts, taču netrāpīja.

Otrā perioda atkal pie teicamas vārtu gūšanas iespējas tika ''Capitals'' hokejisti. Viduszonā Kolumbusas vienības kapteinis Niks Folinjo nesapratās ar Brendonu Sādu, pazaudēja ripu, tomēr Viljamss radušos iespēju neizmantoja. Pirmo trešdaļu abas vienības aizvadīja salīdzinoši disciplinēti, kas jo īpaši svarīgi bija Vašingotnas hokejistiem, kuru pretinieki no Kolumbusas ir labākā NHL komanda vairākumā.

Pēc sešām nospēlētām minūtēm otrajā periodā divu minūšu noraidījumu par bloķēšanu saņēma Konolijs. ''Blue Jackets'' vienībai bija nepieciešamas tikai 15 sekundes, lai pretinieku sodītu par noraidījumu. Pēc zibenīgas saspēles pie vārtu stūra ripu dabūja Folinjo, mēģināja to piespēlēt otrā pusē esošajam Atkinsonam, taču ripa veiksmīgi atsitās pret Džonu Karlsonu un atrada ceļu ''Capitals'' vārtos - 1:1.

Tomēr disciplīna sāka pieklibot arī Kolumbusas hokejistiem. Divas minūtes atsēdēt par bloķēšanu devās Sāds. Pēc ilgstošiem centieniem nostāties pretinieku zonā, mājniekiem tas beidzot izdevās. Pirmo vārtu autors Bekstrēms pacietīgi meklēja iespēju nogādāt ripu pa metienam Ovečkinam. Viņam tas arī izdevās, un komandas kapteinis nepievīla - 2:1.

Noslēdzošo trešdaļu vareni uzsāka viesi. Pretinieku zonā ripu ieguva Atkinsons, nogādāja to Sādam un pēc viņa metiena izveicīgākais vārtu priekšā pēc Holtbija atsistās ripas bija Dubinskis, kurš izlīdzināja rezultātu - 2:2. Spēle ritēja no vieniem vārtiem uz otriem. Nevienai komandai neizdevās izveidot drošus momentus. Neilgi pirms perioda beigām aizsarga metienu prasmīgi pielaboja Džejs Bīgls, tomēr ripa slīdēja nedaudz garām vārtiem.

Taču tad ''Capitals'' hokejisti ievērojami sabojāja izredzes uz uzvaru, kad noraidījās 1+1 sakrājušais Bekstrēms. Kolumbusa atkal apliecināja savu klasi vairākumā, pilnībā izraustot pretinieku aizsardzību. Pēc Ganjē un Folinjo piespēlēm precīzi meta Aleksandrs Venbergs. Atlikušajā laikā mājniekiem neko mainīt vairs neizdevās - atzīts Kolumbusas ''Blue Jackets'' pārākums ar 3:2.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-20 23:24, pirms 7 gadiem
tomeks_kalnins_344428459252278 rakstīja: Kārtējo reizi Bobrovskis pierāda, ka ir labākais vārtsargs līgā. Praiss? Viņam jau daudz spēcīgāka komanda, nav brīnums, ka statistika laba.
Nevis Praiss ir slikts bez komandas, bet komanda ir slikta bez Praisa. Ir vairāki iemesli, kas šo apliecina, piemēram, Monreālas pagājusī sezona bez Praisa, kurā komanda pabeidza ar tik pat punktiem, cik Bufalo, vai tas, ka komandai ir 11 uzvaras, 0 zaudējumi, viens zaudējums OT (11-0-1) AR Praisu, bet 3-3-1 BEZ Praisa. Ne velti čells dabūja 4 trofejas pēc 2014.-15. gada sezonas.
Tikmēr cepuri nost Bobrovska priekšā. Pēc pavisam neveiksmīgas sezonas, kurā šķietami Korpisalo bija pat vienbrīd pārņēmis pirmā vārtsarga numuru, pa vasaru ir kārtīgi strādājis, lai būtu veiksmīgs šosezon.

     [+] [-]

, 2016-11-20 23:46, pirms 7 gadiem
blu3 rakstīja: Nevis Praiss ir slikts bez komandas, bet komanda ir slikta bez Praisa. Ir vairāki iemesli, kas šo apliecina, piemēram, Monreālas pagājusī sezona bez Praisa, kurā komanda pabeidza ar tik pat punktiem, cik Bufalo, vai tas, ka komandai ir 11 uzvaras, 0 zaudējumi, viens zaudējums OT (11-0-1) AR Praisu, bet 3-3-1 BEZ Praisa. Ne velti čells dabūja 4 trofejas pēc 2014.-15. gada sezonas.
Tikmēr cepuri nost Bobrovska priekšā. Pēc pavisam neveiksmīgas sezonas, kurā šķietami Korpisalo bija pat vienbrīd pārņēmis pirmā vārtsarga numuru, pa vasaru ir kārtīgi strādājis, lai būtu veiksmīgs šosezon.
Nu ar Bobrovski arī tads 50/50, par Praisu piekrītu , cita komanda uzreiz
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2016-11-21 01:31, pirms 7 gadiem
Paldies CBJ par vārtiem pēdējā minūtē...Apēda manu UNDER 5 likmi

     [+] [-]

, 2016-11-21 03:01, pirms 7 gadiem
Kas tas par Venbergu?

  -1 [+] [-]

, 2016-11-21 09:57, pirms 7 gadiem
Kolambusa vareni!