Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" uzvaru sērijas turpinājuma ceļā neērtais "Slovan"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" uzvaru sērijas turpinājuma ceļā neērtais "Slovan"
Jakubs Sedlāčeks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Trešo no novembrī paredzētajām septiņām mājas spēlēm šovakar aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas pulksten 19:30 uzņems par pieciem punktiem vairāk nopelnījušo Bratislavas "Slovan", kam pirmajā tikšanās reizē ļāva gūt divus vārtus deviņās sekundēs, bet savā laukumā zaudēja ar 1:4. Tiešraide kanālā TV6 un m.lmt.lv.

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas laika posmā no 29. oktobra līdz 9. novembrim piedzīvoja piecus zaudējumus pēc kārtas, turklāt gūstot vien astoņus vārtus, atgriešanās savā laukumā pēc 22 dienu pārtraukuma izrādījusies veiksmīga: piektdien izdevās ar 4:1 otro reizi sezonā pārspēt Minskas "Dinamo", bet svētdien 3:1 un otrais panākums tikpat mačos pret vienu no līgas labākajām komandām Maskavas "Dynamo", kuru pārstāv Latvijas izlases uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, bet trenē Harijs Vītoliņš un Viktors Ignatjevs.

Abos mačos izcēlās zviedru uzbrucējs Linuss Videls, kurš joprojām kopā ar Lauri Dārziņu un Miķeli Rēdlihu veidos Rīgas "Dinamo" pirmo virknējumu, savukārt čehu vārtsargs Jakubs Sedlāčeks tika galā ar 19 un 22 metieniem, ar 91,9% atvairīto sāncenšu raidījumu atgriežoties Kontinentālās hokeja līgas labāko divdesmitniekā. Tomēr otrdienas vakarā "Dinamo" papildināja 30 gadus vecais kanādiešu vārtsargs Džefs Delorjē, kurš Edmontonas "Oilers" un Anaheimas "Ducks" rindās piedalījies 62 mačos Nacionālajā hokeja līgā, bet pagājušo sezonu pavadīja fārmklubos.

Līdz debijai Rīgas "Dinamo" rindās būs jāpagaida, jo pret Bratislavas "Slovan" sesto spēli pēc kārtas sāks Sedlāčeks, kurš komandas vārtus sargājis deviņos no pēdējiem desmit mačiem. Sagaidāms, ka Delorjē būs rezerves vārtsargs, kamēr Edgars Masaļskis maču vēros no tribīnēm, lai gan "Dinamo" noliedz plānus šķirties no vārtsarga.

Sedlāčeks sargājis Rīgas "Dinamo" vārtus abos dueļos pret Bratislavas "Slovan", kas ar 28 spēlēs sakrātajiem 37 punktiem ieņem desmito pozīciju Rietumu konferencē, rīdziniekus apsteidzot par piecu punktu tiesu. 1. oktobrī čehs izturēja tikai pirmo trešdaļu, kuras laikā ielaida četrus vārtus, tostarp ar deviņu sekunžu intervālu, bet nedēļu vēlāk Sedlāčeks kapitulēja četras reizes 60 minūšu laikā. Abās spēlēs "Dinamo" guva tikai vienus vārtus un zaudēja ar 1:5 un 1:4.

Bratislavas "Slovan", kas otrdien izbraukumā ar 2:1 pārspēja Mitišču "Atlant" un pārtrauca četru zaudējumu sēriju, uzbrukuma līderis ir Ladislavs Naģs, kurš 24 mačos sāncenšu vārtsargus pārspējis 14 reizes un sakrājis 24 punktus. Tiesa, sešos pasaules čempionātos Slovākijas izlasi pārstāvējušajam spēlētājam pēdējie pieci mači vairs nav bijuši tik veiksmīgi - tikai viens punkts -, tāpēc vēl jo iespaidīgāks ir 11 punktu pārsvars pār otrajā vietā esošo Milanu Bartoviču.

13 punkti ir arī slovēņa Žigas Jegliča, kurš pirmo ripu Kontinentālās hokeja līgas ietvaros iemeta tieši Rīgas "Dinamo" vārtos, kontā, kamēr četri vārti un 12 punkti ir Bratislavas "Slovan" rezultatīvākajam aizsargam Mihalam Sersenam. Viņš 2006. gadā Kvebekas Junioru līgā 63 spēlēs sakrāja 79 punktus, aizsargu kopvērtējumā piekāpjoties tikai kanādietim Kītam Jendlam, kurš pēdējās divas sezonas bija Arizonas "Coyotes" rezultatīvākais spēlētājs.

Par Bratislavas "Slovan" vārtu drošību gādā zviedrs Junass Beklunds, kurš 18 spēlēs izcīnījis septiņas uzvaras, atvairījis tikai 89,6% sāncenšu metienu un vidēji mača ielaidis 2,52 ripas, un slovāks Jaroslavs Januss, kurš 13 spēlēs uzrādījis labākus rādītājus: 90,9% un 2,41. 25 gadus vecais Januss pēdējās divas sezonas bija "Slovan" pārliecinošs pirmais numurs, aizvadot 47 un 41 spēli, kamēr vienu spēli Filadelfijas "Flyers" rindās aizvadījušais Beklunds uz Kontinentālo hokeja līgu pārcēlās tikai pagājušajā gadā, vienojoties ar Podoļskas "Vityaz".

Vai Rīgas "Dinamo" izdosies pirmo reizi sezonā pārspēt Bratislavas "Slovan" un otro reizi sasniegt trīs pēc kārtas uzvarēto maču atzīmi? Sākums 19:30, tiešraide kanālā TV6.

1 2 3 4 140 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-11-20 09:49, pirms 9 gadiem
на этот раз должны уложить на лопатки клован
Slēpts komentārs: Poish
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-11-20 09:58, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Nesapriecājies! Garā divu uzvaru "sērija" beigsies, brīvdienas arī, un būs atkal 3500!
Brīvdienās, ja neesi aizmirsis, spēle ir pret SKA, un tur pie jebkāda sezonas veiksmju vai neveiksmju scenārija ar garantiju arēna būs pilna vai tuvu tam, tāpat, kā tas ir pret Maskavas DInamo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-11-20 10:27, pirms 9 gadiem
Ja Slovan spēlētāji atradīs motivāciju, kad tiem nemaksā algas, tad Rižskajai Ģinamai var visādi klāties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-11-20 10:29, pirms 9 gadiem
tornberg rakstīja: на этот раз должны уложить на лопатки клован
Raksti valsts valodā, šeit nav un nebūs divvalodības

  -3 [+] [-]

, 2014-11-20 10:29, pirms 9 gadiem
Cau visiem. Nopirku 2 biletes pa 17 eur bet nav iespejas aiziet, varu atdot pa 10 eur (Sektors:310). Zvaniet 27006335

     [+] [-]

, 2014-11-20 10:30, pirms 9 gadiem
Sermulītis rakstīja: Ko Masalu marinēt !? Jāsūta uz HKL! Lai spēlē ! No KHL uz HKL !
Visi runā par Masalu, bet ja pēkšņi Sedlāčeks iet prom? Varbūt apnika spēlēt par solījumiem? Ja tā, ko tad darīs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-20 10:34, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Viņiem ir raksturs atšķirībā no ģinamas lūzeriem
Tas gan! Dinaburga ir švaka komanda, kurā nav neviena, kas varētu kaut vai izkauties. Visā līgā ir zināms, ka dinamo komandu var sist un grūstīt, var mierīgi uzbrukt viņu vārtsargam. Seku nekādu nebūs! Spēlētāji slidināsies apkārt un bezspēcīgi noskatīsies.

     [+] [-]

, 2014-11-20 10:34, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Viņiem ir raksturs atšķirībā no ģinamas lūzeriem
Skatoties kā Slovan ir klājies pēdējās 10 spēlēs, tad es to tā neapgalvotu. Arī nekas spožs tiem nav.

     [+] [-]

, 2014-11-20 10:37, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Domā kāds duraks viņas pirks?

Ā pareizi, pilsēta pilna ar pamuļķiem. Uzraksti privāti tādiem pokemoniem kā: arhivs_x vai FUNS domāju ka viņiem ir interese
Ansi, dzirdēju, ka dinamo fanu rindās esot procentuāli liels homoseksuāļu skaits! Kā tu domā, tas tā varētu būt, jeb tās ir skauģu un nelabēļu baumas?

     [+] [-]

, 2014-11-20 10:40, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Ansi, dzirdēju, ka dinamo fanu rindās esot procentuāli liels homoseksuāļu skaits! Kā tu domā, tas tā varētu būt, jeb tās ir skauģu un nelabēļu baumas?
Beidz dzīt duļķi.
Te jau pietiek ar vienu sexuāli norūpējušos ļonju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-20 10:53, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: Esmu pārliecināts ka tā varētu būt.
To var manīt gan dzīvē redzot ģinamas fanātus spriest pēc uzvedības, kā arī šajā portālā vakar ģinamas fanāts, pedagogs FUNS aizstāvēja Rinkeviču kad es apgalvoju ka viņš ir psihiski slims cilvēks jo homoseksualitāte ir slimība. To slimību var izārstēt vai nu psihenē, vai arī rajons/ielu dzīve var tādu homoseksuālu izmācīt!

arhivs_x izvairīgi min savus iemeslus, kādēļ pārvācies uz dzīvi zviedrijā. Izrādās tur no 2009 gada legalizētas pediņu laulības. Tāpēc tādi arhīvi no Latvijas uz turieni vācās
Lūdzu nocitē vietu ,kur es aizstāvēju Rinkēviču jeb Tu esi kā Namejs un pārējie - uzdod vēlamo par esošo un nespēj argumentēt savu viedokli. Nevajag sagrozīt faktus.
Gaidu citātu un argumentus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2014-11-20 10:58, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Tas gan! Dinaburga ir švaka komanda, kurā nav neviena, kas varētu kaut vai izkauties. Visā līgā ir zināms, ka dinamo komandu var sist un grūstīt, var mierīgi uzbrukt viņu vārtsargam. Seku nekādu nebūs! Spēlētāji slidināsies apkārt un bezspēcīgi noskatīsies.
Ko Tu te anonīmi ņemies? Ja esi vecis, aizej šovakar pie arēnas un beidzot visu kas tev sakrājies pasaki faniem un izsaki savu nicinājumu hokejistiem. Nevari? Esi mīzals?
Sludini nez kādus principus, bet dēļ viņiem pat baidies pa muti dabūt? Tad kas būs ja Latvijai kaut kas draudēs, Tu ar saviem grabošajiem troļļiem pirmie bikses pieliksiet!
Tā tas vienmēr un visur ir bijis, tā ir sena patiesība kas sevi pierādijusi gadu desmitos, tie kas daudz muld, nav darītāji, tā ir plātīga koplkeksaina padibene.

  +2 [+] [-]

, 2014-11-20 11:01, pirms 9 gadiem
Tu taks esi nekamneserigs luzers
gudrais_totoansis rakstīja: TOTOPADOMS

Visi zinām ka Slovans ģinamai nav ērts pretinieks.
Lūzerģinama pret Maskavu un Ska prot spēlēt, tos viņi pārsteigt var.
Bet pret Slovanu ta bezspēcīgi..

Zinu ka pēdējo reiz sniedzot totopadomu, kļūdījos. Tomēr virs 80% no sniegtajiem padomiem arī piepildījās. Tā kā spriežam paši.

Liekam droši uz Slovan, nelielu handikapu varam arī likt lai koefs palielinātos.
Slēpts komentārs: Poish

  +6 [+] [-]

, 2014-11-20 11:05, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Piekrītu! Čekas komandas динамо Рига fani - tie ir īstie darītāji! Cieti!
Ko tagad izlocies? Kāds sakars tavam viedoklim ar dinamo faniem? Tev ir pozīcija, kuru Tu regulāri šeit raksti, bet kapēc nav darbu? Kapēc neej piketēt, protestēt, izlamāt fanus un hokejistus? Mīzals esi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-20 11:24, pirms 9 gadiem
visi normāli cilvēki pazuduši, palikuši vien Don Kihoti un nulles

  +3 [+] [-]

, 2014-11-20 11:29, pirms 9 gadiem
checkers rakstīja: Tev ir pozīcija, kuru Tu regulāri šeit raksti, bet kapēc nav darbu?
Šodien taisni izlasīju jauku prātulu:
Vislielākais bez vēsts pazudušo cilvēku skaits novērots pie pārejas no vārdiem uz darbiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-11-20 11:38, pirms 9 gadiem
Ir jāuzvar,lai tur lūst vai plīst,jo play-off zona vēl patālu!

     [+] [-]

, 2014-11-20 11:40, pirms 9 gadiem
gudrais_totoansis rakstīja: TOTOPADOMS

Visi zinām ka Slovans ģinamai nav ērts pretinieks.
Lūzerģinama pret Maskavu un Ska prot spēlēt, tos viņi pārsteigt var.
Bet pret Slovanu ta bezspēcīgi..

Zinu ka pēdējo reiz sniedzot totopadomu, kļūdījos. Tomēr virs 80% no sniegtajiem padomiem arī piepildījās. Tā kā spriežam paši.

Liekam droši uz Slovan, nelielu handikapu varam arī likt lai koefs palielinātos.
nu vot i vari likt uz slovan cik gribi bet iegaume ka dinamo uzvares un del tevim visi pazaudes naudu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-20 11:42, pirms 9 gadiem
Poish rakstīja: Tas gan! Dinaburga ir švaka komanda, kurā nav neviena, kas varētu kaut vai izkauties. Visā līgā ir zināms, ka dinamo komandu var sist un grūstīt, var mierīgi uzbrukt viņu vārtsargam. Seku nekādu nebūs! Spēlētāji slidināsies apkārt un bezspēcīgi noskatīsies.
ko tu te lecii mums ir jurcina kas var aiztavet galigs lobzis esi

  +3 [+] [-]

, 2014-11-20 11:45, pirms 9 gadiem
Lūdzu pievērst uzmanību TOTOANŠA komentāriem. Tie ir vērsti uz NAIDA KURINĀŠANU un ir RASISTISKI. Ceru, ka sportacentra vadība ziņos attiecīgām iestādēm. Komentāriem jau ir krimināls piesitiens.
1 2 3 4 140 komentāri