Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Yugra" uzvar "Sibir", Masaļskis un Pujacs nespēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Yugra" uzvar "Sibir", Masaļskis un Pujacs nespēlē
Edgars Masaļskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē vārtsarga Edgara Masaļska (mačā noraudzījās no rezervistu soliņa) pārstāvētā Hantimansijskas "Yugra" savā laukumā ar 4:1 pārliecinoši uzveica Novosibirskas "Sibir" bez kapteiņa Georgija Pujaca ierindā.

Novosibirskas "Sibir" sesto zaudējumu pēc kārtas, pirmo reizi trīs sezonu laikā gūstot divus vārtus spēlē, kaldināja 30 gadus vecais "Yugra" uzbrucējs Igors Magogins. Abos vārtu guvumos viņam rezultatīvi asistēja Igors Skorohodovs, kurš tikpat rezultatīvu piespēļu bija izdarījis līdzšinējos 23 mačos.

Savukārt uzvaras vārtus guva Jevgēņijs Fjodorovs, bet atlikušo ripu "Sibir" vārtos raidīja uzbrucējs Artjoms Buļanskis, tādējādi ar septiņiem rezultatīviem raidījumiem kļūstot par "Yugra" labāko snaiperi.

Savukārt "Sibir" labā vienīgos vārtus guva rezultatīvais 19 gadus vecais uzbrucējs Vladimirs Tarasenko, esot precīzs pēc individuāla reida un fortūnas palīdzības.

Pateicoties panākumam, "Yugra" apsteigusi arī divkārtējo Gagarina kausa uzvarētāju Kazaņas "Ak Bars" un ar 38 punktiem 25 spēlēs ieņem 6. vietu Austrumu konferencē. Tikmēr "Sibir" joprojām ir priekšpēdējā ar 26 punktiem azotē.

Georgijs Pujacs kopš 2. oktobra spēles pret Maskavas CSKA, kurā iedzīvojās savainojumā, laukumā devies tikai vienu reizi. Savukārt Edgars Masaļskis pēdējo reizi laukumā bija 23. oktobrī.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-11-20 16:08, pirms 12 gadiem
Zb, tas CSK, pret viniem DARZINS, guva savainojumu, un Pujacs..
Laikam vini grib, lai KHL , nespelee LATVIESI!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-20 16:10, pirms 12 gadiem
masalskis123 rakstīja: Interesanti ka Sibir vairs nevelk, sakums sezonas bija diezgan labs, tagad gan stabili pirmspēdējie Austrumos.
Tas varbuut arii taapeec, ka viens no galvenajiem balstiem aizsardziibaa(Pujacs) , un uzbrukuma liideris , Jori Lehterja, arii nespeelee!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-11-20 16:25, pirms 12 gadiem
A-burts 2 rakstīja: nesaprotu,kada jega rakstit par SIBIRJ UN JUGRA,ja nespele Masalskis un Pujacs? tad var ari uzrakstit,par JETS uzvaru,kur kadreiz speleja Harijs Vitolins jeb Maskavas Dinamo.bijuso Latvijas legendara hokeista Jura Repsa komandu
jā, var uzrakstīt par Jets uzvaru, jo tur spēlē Kulda un var uzrakstīt ar par Maskavas Dinamo, jo to vada Latvijas treneri....