Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Dažreiz, ja neiet, es kļūstu negatīva, bet šobrīd Bartoli man ļoti palīdz"

Rolands Eliņš

Ostapenko: "Dažreiz, ja neiet, es kļūstu negatīva, bet šobrīd Bartoli man ļoti palīdz"
Aļona Ostapenko. Foto: imago images/Gerry Schmit/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pēc uzvaras Luksemburgas turnīra finālā citēta WTA mājaslapā, atzīmējot izmaiņas viņas ikdienā pēc sadarbības sākšanas ar Marionu Bartoli, kā arī norādīja, ka šodienas spēlē ļoti svarīgs bija pirmais breiks, kas palīdzēja tikt galā ar pretinieces Jūlijas Gērgesas servi.

„Protams, ka tas ir lieliski – pabeigt sezonu ar iegūtu titulu,” pēc uzvaras teica Aļona Ostapenko. „Ļoti izbaudīju šo nedēļu, kā arī domāju, ka šodien nospēlēju ļoti labi. Patīkami, ka izdevās pabeigt sezonu šādā veidā.”

„It īpaši pēc pēc fināla sasniegšanas iepriekšējā nedēļā Lincā es biju daudz pārliecinātāka par saviem spēkiem,” sacīja Ostapenko, kura šodien tika pie savas karjeras trešā WTA titula, pieveicot Jūliju Gērgesu.

„Zinu, ka Gērgesa ir lieliska spēlētāja, zināju, ka viņa servēs ļoti labi, tāpēc biju sagatavojusies cīņai,” stāstīja Ostapenko. „Zināju, ka šis būs sarežģīts mačs. Sākumā viņa servēja vienkārši neticami, bet tad es tiku pie breika iespējas, tas arī izdevās, un tad arī sajutu, ka varu spēlēt. It īpaši servēšanas ziņā – domāju, ka šodien man serves sanāca ļoti labi.”

Ostapenko lieliskais sniegums sezonas izskaņā sakrīt tieši ar laiku, kad viņa sākusi sadarbību ar Marionu Bartoli, bijušo Francijas tenisisti. 2013. gada Vimbldonas čempiones darbs ar Ostapenko novedis pie uzvaru bilances 9-1, un Ostapenko pēc triumfa Luksemburgā netaupīja savu atzinību Bartoli.

„Bartoli mani ļoti atbalsta un sniedz vairākas pozitīvas lietas, viņa kopumā cenšas uzturēt mani maksimāli pozitīvā noskaņojumā,” izteicās Ostapenko. „Dažreiz, ja man man lietas neiet no rokas, es kļūstu negatīva, taču šajās divās nedēļās viņa man ir ļoti palīdzējusi, un priecājos, ka viņa ir man blakus.”

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news

  +5 [+] [-]

, 2019-10-20 20:58, pirms 4 gadiem
Jau sen teicu, ka mātei ir jāpalielk atkal par māti. Ar kārtīgu treneri, kuru tā vienkārši nah.. nepasūtīsi, ir cita aršana!

  +7 [+] [-]

, 2019-10-20 22:55, pirms 4 gadiem
Bartoli pati par sevi ir personība kurai pretī runāt nemaz tā nevarētu uzdrošināties

  +8 [+] [-]

, 2019-10-21 08:21, pirms 4 gadiem
Bartoli patiešām ir izcila personība ,ja atceramies kādām nelaimēm viņa izgājusi cauri,tad patiešām ļoti jācer ka tiks galā ar Jeļenas-Aļonas rakstura negācijām.Vismaz patreizējā sadarbība ir darījusi brīnumus,nevienas dubultkļūdas,pirmās serves precizitāte virs 70%,mazāks vinneru un nepiespiesto kļūdu skaits kā pretiniecei,tādas spēles Aļonas izpildījumā vēl nebija redzētas,lai veicās abām kopējā sadarbībā.
Slēpts komentārs: Raitcha

  +1 [+] [-]

, 2019-10-21 17:46, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Un tgd kārtīgā letiņu stilā leksim gaisā un dziedāsim slavas dizesmas pēc vienas labas nedēlas ...
Cilvēki nemainās, kur nu vēl tādi EGO īpašnieki, ka profesionāla individālā sporta parstāvji !
EJ pasmirdi citur negāciju pārņemtais jaunekli

  -1 [+] [-]

, 2019-10-21 20:34, pirms 4 gadiem
fidelskastro rakstīja: Bartoli patiešām ir izcila personība ,ja atceramies kādām nelaimēm viņa izgājusi cauri,tad patiešām ļoti jācer ka tiks galā ar Jeļenas-Aļonas rakstura negācijām.
Interesanti, ka Bartoli un Aļonai ir daudz kopīga. Mariona arī spēlēja agresīvu, uzbrūkošu tenisu un arī viņas vājā vieta bija servēšana. Un Bartoli karjeras laikā izcīnīja 1 GS titulu, uzvarot Vimbldonā. Cerams, ka Aļona ar Bartoli palīdzību sasniegs vairāk. Lai izdodas!
https://en.wikipedia.org/wiki/Mario...

  -1 [+] [-]

, 2019-10-22 08:02, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Un tgd kārtīgā letiņu stilā leksim gaisā un dziedāsim slavas dizesmas pēc vienas labas nedēlas ...
Cilvēki nemainās, kur nu vēl tādi EGO īpašnieki, ka profesionāla individālā sporta parstāvji !
Jā, cilvēki nemainās, tāpēc tu vēl joprojām kakā biksēs un dzīvo pie mammas

  +1 [+] [-]

, 2019-10-22 11:24, pirms 4 gadiem
zaxx rakstīja: EJ pasmirdi citur negāciju pārņemtais jaunekli
Ej pasmirdi pats, katram ir tiesības uz savu viedokli un es piekrītu Raitcham, pāris nedēļas nav rādītājs. Protams, ka potenciāls, kā tenisa spēlētājai Aļonai ir, bet tas nemaina cilvēka personību, attieksmi, mentalitāti un audzinātību, to nevar mainīt 1-2 nedēļās. Man godīgi sakot ir vienalga par šiem viņas panākumiem, kamēr es tur nesaredzēšu normālu cilvēku, man ir vienalga, ka viņa ir no Latvijas. Protams novēlu viņai, lai viss izdodas.

  -1 [+] [-]

, 2019-10-22 12:11, pirms 4 gadiem
1vo6m1t5 rakstīja: Ej pasmirdi pats, katram ir tiesības uz savu viedokli un es piekrītu Raitcham, pāris nedēļas nav rādītājs. Protams, ka potenciāls, kā tenisa spēlētājai Aļonai ir, bet tas nemaina cilvēka personību, attieksmi, mentalitāti un audzinātību, to nevar mainīt 1-2 nedēļās. Man godīgi sakot ir vienalga par šiem viņas panākumiem, kamēr es tur nesaredzēšu normālu cilvēku, man ir vienalga, ka viņa ir no Latvijas. Protams novēlu viņai, lai viss izdodas.
Viens no retajiem normāliem komentāriem! Ja kādam ir cits viedoklis, tad dažiem bez prastas lamāšanās, rupjībām nav citi argumenti.
Ar negācijām , komleksiem ir tieši pārņemti šie agresīvie Jeļenas pielūdzēji, ķas saskata laikam viņā radniecīgu dvēseli!