Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Dārziņš: "Majone ir ne tikai labs hokejists, bet arī lielisks komandas biedrs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dārziņš: "Majone ir ne tikai labs hokejists, bet arī lielisks komandas biedrs"
Lauris Dārziņš. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, viesos ar 2:1 pieveicot Podoļskas "Vityaz", un uzvaras vārtus guva Lauris Dārziņš. Viņš norādīja, ka tā bijusi visas komandas uzvara.

"Ir gandarījums par šodien paveikto, par izcīnītajiem punktiem – šī bija ļoti svarīga uzvara. Gribējām turpināt uzvaru sēriju, turpināt spēlēt kā iepriekšējā mačā pret Maskavas "Spartak". Tā bija komandas uzvara – pieci pret pieci nospēlējām līmenī, vairākums strādāja un izturējām piecu minūšu mazākumu. Gudis pavilka. Katrs savu darbu padarīja godam," teica Lauris Dārziņš.

"Mums ir iestrādes, ko darām pēc uzvarēta iemetiena. Pildījām iepriekš treniņos gatavoto plānu – metiena līnijā labi nospēlēja partneri, aizsedzot skatu vārtsargam," savus vārtus komentēja Rīgas "Dinamo" kapteinis, kurš izcēlās otro reizi sezonā, pārtraucot 19 maču sauso sēriju. Dārziņam gūt vārtus ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Metjū Majone, kurš kļuvis par KHL rezultatīvāko spēlētāju.

"Ir prieks, kad komandā ir tāds spēlētājs kā Metjū. Katrs gūtais punkts ir komandas darbs, un ir labi, ka ir kāds, kurš spēj pielikt punktu uzbrukumam vai atdot tik labas piespēles. Apzināmies, ka no mums prasa rezultātu. Uz mums gulstas atbildība vairākumā, un patīkami spēlēt ar šādu partneri. Turklāt Metjū ir ne tikai labs hokejists, bet arī lielisks komandas biedrs cilvēciskā līmenī – komunikabls, izpalīdzīgs un draudzīgs," teica Dārziņš.

"Pārlidosim uz Helsinkiem un gatavosimies izbraukuma noslēdzošajai spēlei pret "Jokerit". Zinām, ka spēle būs grūta, jo pretinieks ir ļoti labs. Jau gaidām spēli – Helsinkos ir patīkama atmosfēra, un domāju, ka mačs būs interesants. Ir jāturpina šādā garā. Protams, katram pretiniekam ir savas nianses, uz kurām treneri mums norādīs, bet ceram viņus pārspēt arī izbraukumā," teica Dārziņš. Mājās "Jokerit" izdevās uzvarēt ar 2:1 pagarinājumā.

"Ļoti labi sākām, un tas ir ļoti svarīgi. Pēc tam aizgāja noraidījumi uz vienu un otru pusi. Mazākumā spēlējām labi, vairākumā iemetām un pēc tam izturējām. Spēles beigās, noslēdzošajās piecās minūtēs, tikai aizsargājāmies. Paldies spēlētājiem par pašaizliedzību un bloķētajiem metieniem," teica Ģirts Ankipāns, komandas galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://www.hcvityaz.ru/news/10096/

  +1 [+] [-]

, 2018-10-20 22:19, pirms 6 gadiem
Majone fantastisks, vienalga, kurā līgā spēlē - vidēji punkts spēlē. Diez kurā grandā nākamsezon spēlēs topošais miljonārs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-10-22 22:20, pirms 6 gadiem
Gudijs pēc manām domām labāk varēja nospēlēt divos vārtu zaudējumos...pārējie bija ļoti labi izspēlēti vai arī pasā vārtu devītniekā...sakat ko gribat, bet nu mazliet jau pārspīlēta tā Gudija nolikšana..