Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Real" uzreiz divi savainotie: Kuzmičam plēstas krusteniskās saites, Rendolfam jāizlaiž mēnesis

Andrejs Siliņš

"Real" uzreiz divi savainotie: Kuzmičam plēstas krusteniskās saites, Rendolfam jāizlaiž mēnesis
Ogņens Kuzmičs
Foto: SIPA / Scanpix

Spānijas basketbola kluba Madrides "Real" līdzjutējiem piektdiena nesusi nepatīkamas vēstis - no ierindas savainojumu dēļ izkrituši uzreiz divi spēlētāji. Ogņens Kuzmičs saplēsis ceļgala krusteniskās saites, bet Entonijam Rendolfam savainots plecs.

Vēl septembra vidū Kuzmičs un Rendolfs viens pret otru attiecīgi Serbijas un Slovēnijas izlašu sastāvos spēlēja Eiropas čempionāta finālā, bet pēc tam devās uz savu kopīgo darba vietu - Madrides "Real". Diemžēl Eirolīgas jaunās sezonas otrās kārtas mačā pret Maskavas CSKA kā viens, tā otrs guva savainojumus, kas liegs spēlēt ilgāku laika posmu.

Rendolfs uzvarā pār CSKA paspēja samest 16 punktus, taču iedzīvojās pleca savainojumā, kā rezultātā amerikānis nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi. Šī ir otrā sezona pēc kārtas, ko spēka uzbrucējs pavada Madrides superkluba rindās.

Krietni sliktāka situācija ir serbu centram Kuzmičam, kurš ar klubu parakstīja divu gadu līgumu aizvadītajā vasarā. Trešajā minūtē pēc nākšanas laukumā 214 centimetrus garais Kuzmičs saplēsa ceļgala krusteniskās saites. Līdz ar to, visticamāk, spēlētājam šī sezona ir beigusies.

20 gadu vecumā Somijas līgā spēlējušais, bet vēlāk divas sezonas pat NBA pavadījušais Kuzmičs iepriekšējā sezonā pārstāvēja "Crvena Zvezda", Eirolīgā vidēji gūstot 9,4 punktus un izcīnot 7,0 atlēkušās bumbas.

"Real" jauno Eirolīgas sezonu sākusi ar divām uzvarām un nākamnedēļ mājās tiksies ar Daira Bertāna pārstāvēto Milānas "Olimpia".

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...

  +3 [+] [-]

, 2017-10-20 18:28, pirms 7 gadiem
amerikānis nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi - Vińš tak "Slovēnis"

     [+] [-]

, 2017-10-20 19:30, pirms 7 gadiem
maaRensons rakstīja: amerikānis nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi - Vińš tak "Slovēnis"
Nejauc tautību ar pilsonību!