Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis: "Rīgā paņēmām trīs punktus un tagad braucam tālāk"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bārtulis: "Rīgā paņēmām trīs punktus un tagad braucam tālāk"
Oskars Bārtulis
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Kazahu kluba 27 gadus veicais aizsargs Oskars Bārtulis svētdien "Arēnā Rīga" palīdzēja sarūpēt kārtējo zaudējumu vietējam "Dinamo". Latviešu leģionārs atzīst, ka ir patīkami atgriezties mājās, taču ir jau pierasts, jo pagājušajā sezonā viņš vairākas reizes viesojās Latvijas galvaspilsētā.

Astanas "Barys" otrā aizsargu pāra dalībnieks Oskars Bārtulis laukumā bija 19:37 minūtes un divreiz meta pa rīdzinieku vārtiem, astanieši uzvarēja ar 3:2. "Spēle bija laba, varēja pavērsties uz jebkuru pusi. Daudz momentu bija gan viņiem, gan mums. Pats galvenais, ka paņēmām trīs punktus un tagad braucam tālāk," saka kazahu kluba latvietis. "Patīkami spēlēt mājās - visi pazīstami, ar daudziem vasarā biju trenējies kopā. Bet kaut kā jau pierasts spēlēt vienam pret otru. Pagājušās sezonas izslēgšanas spēlēs ar "Donbass" aizvadīju septiņus mačus pret Rīgas "Dinamo" [smaida]. Pirmajās spēles bija kādas interesantas sajūtas, bet šobrīd jau viss ir normāli. Tagad pirms mača dienu pavadīju ar ģimeni. Mēnesi nebijām redzējušies, bija ļoti patīkami satikties - tas vienmēr dod spēku, tagad gaidīšu ciemos Astanā!"

Rīgas "Dinamo" piedzīvoja astoto zaudējumu pēdējos deviņos mačos, savukārt Bārtuļa vienībai sezona risinās veiksmīgāk. Rietumu konferencē rīdzinieki šobrīd atrodas 12. vietā, savukārt Astanas "Barys" ieņem 3. vietu Austrumu konferencē. Dinamiešiem nākamā spēle būs 21. oktobrī savā laukumā pret Artūra Kuldas pārstāvēto Ufas "Salavat Yulaev", savukārt astaniešus gaida eksāmens Sanktpēterburgā pret KHL līderi SKA.

Izmantotie resursi:
www.hcbarys.kz

  -2 [+] [-]

, 2014-10-20 13:54, pirms 10 gadiem
Oskaram jāsteidz aizsargāt rīdziniekus, kas var netikt pejofā!

  +6 [+] [-]

, 2014-10-20 14:16, pirms 10 gadiem
nuuuuuuuuuuuu, Rīgā jau 3 punktus ņem visi kam nav slinkums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja