Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņš NCAA futbola sezonu sāk ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņš NCAA futbola sezonu sāk ar uzvaru
Ralfs Rūsiņš (Nr.99)
Foto: liberty.edu/flames

Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) komanda Libertī "Flames" vakardien sāka savu sezonu un pirmajā mačā ar 30:24 pārspēja Rietumkentuki "Hilltoppers" vienību.

Lai arī pāris nedēļas vēlāk, bet NCAA futbola sezona beidzot ir sākusies un beidzot pirmo spēli ir aizvadījuši arī vienīgā Latvijas pārstāvja Ralfa Rūsiņa Libertī "Flames" komanda. Sezonas pirmajā cīņā viņiem pretī stājās Rietumkentuki "Hilltoppers" vienība.

Šajā starpsezonā Libertī vienība piedzīvoja daudzas izmaiņas, tajā skaitā komandai nomainījās saspēles vadītājs, taču Malīks Viliss, kurš šajā sezonā būs "Flames" uzbrukuma vadītājs, pierādīja, ka izmaiņas, varbūt, arī nenāks par sliktu. Jaunais saspēlnieks guva 133 jardus ar piespēlēm un 168 jardus – uzbrūkot pašam, tajā skaitā gūstot trīs piezemējumus. Vēl 100 jardus guva Džošua Maks un Libertī komanda uzstādīja savu rekordu spēles laikā "izsisto" jardu ziņā, FBS konferencē – 363.

Spēles ievadā Libertī komanda izvirzījās vadībā ar 17:3, taču "Hilltoppers" atspēlējās un panāca neizšķirtu, taču tieši tajā brīdī "Flames" atrada atslēgu uz panākumu konkrētajā mačā – uzbrukumus pa zemi un veiksmīgi noslēdza šo maču.

Vienīgais NCAA FBS divīzijā spēlējošais Latvijas pārstāvis Ralfs Rūsiņš, kurš spēlē aizsardzības līnijas iekšējā aizsarga (NG) pozīcijā, maču sāka pamatsastāvā un izcēlās ar trim tvērieniem, viens no kuriem bija tā sauktais – TFL, jeb tvēriens tika izdarīts pirms pretinieks paspēja sasniegt izspēles līniju.

Libertī "Flames" – Rietumkentuki "Hilltoppers" spēles labākie momenti

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/
https://www.liberty.edu/flames/

     [+] [-]

, 2020-09-20 12:34, pirms 4 gadiem
Kāda iespēja šim kadram tikt draftētam? 🤔

     [+] [-]

, 2020-09-20 13:43, pirms 4 gadiem
venter rakstīja: Kāda iespēja šim kadram tikt draftētam? 🤔
Viss atkarīgs no tā, ko spēs parādīt pa sezonu.
Turklāt, NFL drafts ir viena lieta, bet otra iespēja ir noslēgt līgumu ar komandu kā nedraftētajam brīvajam aģentam (tādu katru gadu ir daudz).