Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" galvenā trenera amatā oficiāli apstiprina Svetlovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Amur" galvenā trenera amatā oficiāli apstiprina Svetlovu
Sergejs Svetlovs. Foto: hcamur.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Habarovskas “Amur” paziņojis, ka galvenā trenera amatā stājies Sergejs Svetlovs. “Amur” kontā šosezon ir viena uzvara - tā tika izcīnīta šonedēļ, savā laukumā pieveicot Rīgas “Dinamo”.

Iepriekšējo pusotru sezonu Habarovskas “Amur” trenēja Aleksandrs Guļavcevs. Bija plānots, ka viņš amatā paliks arī šosezon, tomēr neilgi pirms tās sākuma tika pavēstīts, ka pēc abpusējas vienošanās sadarbība ar treneri tika pārtraukta. Kā iemesls tika minēti ģimenes apstākļi.

Habarovskas “Amur” sezonu sāka ar sešiem zaudējumiem pēc kārtas, līdz trešdien izdevās savā laukumā ar 2:1 pieveikt Rīgas “Dinamo”. Komanda ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, apsteidzot tikai Pekinas “Kunlun Red Star”, kas sezonas ievadā ieguvusi vienu punktu.

Galvenā trenera amatā apstiprinātais Svetlovs vadījis “Amur” jau iepriekš - 2010./11. gada sezonā. Tomēr viņš pie kluba stūres atradās vien neilgu laiku. Svetlovs bijis arī Mitišču “Atlant”, Toljati “Lada” un Vladivostokas “Admiral” galvenais treneris. “Admiral” viņš trenēja iepriekšējos divus gadus.

Jāpiezīmē, ka savulaik Svetlovu “Lada” galvenā trenera amatā sezonas gaitā aizstāja Artis Ābols.

Izmantotie resursi:
https://www.hcamur.ru/news/item/nov...