Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skudras "Traktor" sausais zaudējums, "Vityaz" turpina spridzināt

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skudras "Traktor" sausais zaudējums, "Vityaz" turpina spridzināt
Čeļabinskas "Traktor" galvenais treneris Pēteris Skudra. Foto: eng.hctraktor.org

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) problēmas vārtu gūšanas ziņā piedzīvo Pētera Skudras trenētā Čeļabinskas "Traktor", kas viesos bijušajā Kazahstānas galvaspilsētā Almati ar 0:2 piekāpās Nursultanas "Barys".

Abus vārtus "Barys" komandai izdevās gūt otrās trešdaļas ievadā, kad izcēlās Romāns Starčenko un soms Īro Pakarinens. "Traktor" gan bija labas iespējas vismaz vienus vārtus atgūt, taču viesiem neizdevās sodīt "Barys" hokejistus par divu noraidījumu līdz spēles beigām nopelnīšanu.

Noslēdzošajā periodā spēles sodu saņēma arī "Traktor" aizsargs Vitālijs Meņšikovs, rezultātam atlikušajā laikā saglabājoties nemainīgam un "Traktor" astoņu spēļu izbraukuma sēriju noslēdzot ar sakāvi. Jāatzīmē, ka abas komandas kopīgi šovakar sakrāja 95 soda minūtes, "Barys" vienībai savācot 56 no tām.

"Traktor" ar desmit mačos iekrātiem 11 punktiem gan joprojām atrodas Austrumu konferences trešajā pozīcijā, tomēr visām pretinieku komandām ir spēles rezervē. Nākamajā cīņā "Traktor" 23. septembrī uzņems Ņižņekamskas "Neftekhimik".

Katastrofāli jauno sezonu turpina Habarovskas "Amur", kas ar 1:2 viesos zaudēja Novosibirskas "Sibir", piedzīvojot devīto neveiksmi aizvadītajās deviņās spēlēs. "Sibir" līdz trešā perioda ceturtajai minūtei spēja iegūt 2:0 vadību, "Amur" atbildot tikai ar Vjačeslava Ušeņina precīzu metienu (1:2) mazāk nekā piecas minūtes līdz mača beigām.

Lielisku sniegumu "Sibir" vārtos nodemonstrēja soms Hari Sateri, kurš atvairīja 33 no 34 pretinieku metieniem.

Visbeidzot jau sesto uzvaru pēc kārtas svinējusi Podoļskas "Vityaz", kas otrā perioda izskaņā un trešās trešdaļas sākumā mazāk nekā sešu minūšu intervālā spēja atspēlēties no 0:2 deficīta un viesos ar 3:2 pieveikt Jaroslavļas "Lokomotiv". Vārti un rezultatīva piespēle Miro Āltonena rēķinā. Lieliski turpina spēlēt "Vityaz" vārtsargs Aleksandrs Samonovs, kurš šoreiz atvairīja 33 no 35 pretinieku metieniem.

Ar astoņos mačos izcīnītiem 14 punktiem "Vityaz" atrodas Rietumu konferences pirmajā vietā.

KHL spēļu rezultāti, 20. septembris

KomandasRez.
Sibir - Amur2:1
Barys - Traktor2:0
Lokomotiv - Vityaz2:3

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2019-09-21 07:12, pirms 5 gadiem
Piemaskavas hokejisti ,nenoliedzami,lielākais pārsteigums KHL sezonas sākumā un labs starts viņiem nodrošinās mierīgāku ceļu uz ploviem,kur viņus diez vai kāds gaidīja.