Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Futbolbumbas: Nauda Latvijas futbolā un cik veci īstenībā ir Ventspils nigērieši?

Andris Liepa
Andris Liepa
24. raidījuma #FUTBOLBUMBAS epizodē Sportacentrs.com studijā pie Kriša Upenieka un Edmunda Novicka viesojās ''Ventspils'' valdes loceklis Sergejs Usačovs. Vīri apsprieda aktuālo situāciju Latvijas futbola Virslīgā, daudz runāja par naudu un transfēriem Latvijas futbolā, Usačovs salīdzināja ''Ventspils'' iespējas Eiropas līgas grupu turnīra sezonā 2009. gadā un tagad, tāpat aplūkojām iepriekšējās kārtas skaistākos vārtus un ieskatījāmies, kas futbola sakarā noticis sociālajos tīklos.

Iepriekšējos raidījuma ierakstus atradīsi šeit: Arhīvs
Vērtējums: +5

  +4 [+] [-]

, 2017-09-20 12:29, pirms 7 gadiem
Ar lielu interesi noklausījos šo raidījumu! Beidzot viens cilvēks normāli atbildēja un izskaidroja visas situācijas! Ventspils, jums ir ļoti paveicies,ka ir tāds valdes loceklis,kuram ir redzējums futbola nākotnei,nevis pirksti "vejerom",kā citā kurzemes komanda!

  +2 [+] [-]

, 2017-09-20 14:26, pirms 7 gadiem
Jauki, ka runā par Virslīgu, bet vai kādam SC žurnālistam pietiks "rieksti" papētīt, kur palika, liekas, 2M eur ko iedeva UEFA, par kuriem tika solīts apmaksāt tiesnešus 2. līgu spēlēs, bet sezonas beigās komandām tika piestādīti rēķini, LFF solīto naudu izdomāja nedot.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-20 19:50, pirms 7 gadiem
Manuprāt ļoti sakarīgs raidījums,jo Sergejs godīgi centās atbildēt uz visiem žurnālistu jautājumiem un būtībā pirmais no FK Ventspils vadības puses publiski izteicās par budžetu,kurš FK Ventspilij virslīgas līmenī ,kā jau to domāju sezonas sākumā ,ir apmēram tikai piektais.Protams ,kā Sergejs teica,ne jau visu izškir nauda,bet tomēr....Ne jau velti es jau sezonas sākumā izteicos pesimiski,redzot kluba papildinājumu jaunajai sezonai un vēl vairāk,redzot kā pastiprinās konkurenti.Vasaras pārejas periodā FK Ventspils cieta vēl ievērojamāku zaudējumu,klubu atstājot Boranijaševičam un Karlsonam.Papildinājums Aivazjana un Bulvīša personā nu galīgi to neatsver.Tātad,lai cīnītos vismaz par trijnieku,atliek tikai izmantot visas iekšējās rezerves un cerēt uz brīnumu pēdējās piecās spēlēs ar galvenajiem konkurentiem.Tomēr zaudētie punkti Mettai atkal atgriež pesimismu.Kaut gan,viss jau ir godīgi.Lai kaut ko nopelnītu ir kaut kas jāiegulda.Maz ieguldīt un kaut ko vērtīgu nopelnīt var tikai loterijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2017-09-20 22:38, pirms 7 gadiem
Labs raidiijums. Viesis no FKV arii sakariigs viirs...