Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Riga" pirms došanās uz Kopenhāgenu Eirokausiem piesaka arī Kamešu

Agris Suveizda

"Riga" pirms došanās uz Kopenhāgenu Eirokausiem piesaka arī Kamešu
Vladimirs Kamešs. Foto: Zigismunds Zālmanis, rigafc.lv

Latvijas čempiones "Riga" Eirokausu pieteikumu papildinājis nule debitējušais Vladimirs Kamešs, kurš kā brīvais aģents klubam oficiāli pievienojās tikai pirms nedēļas.

Vladimirs Kamešs jaunajā komandā debitēja svētdien, Virslīgā nomainot kapteini Alekseju Višņakovu un aizvadot otro puslaiku uzvarā pār "Liepāju". Iepriekšējā vasarā Kamešs pievienojās tieši "Liepājai", Virslīgā septiņās spēlēs gūstot divus vārtus, bet ziemā atgriezās Krievijas Nacionālajā līgā, Habarovskas SKA rindās 13 spēles gūstot vienus vārtus. SKA palika septītajā vietā, par četriem punktiem atpaliekot no pārspēļu zonas.

Kamēr Kamešs ir iekļauts Eirokausu pieteikumā, no tā ir svītrots cits malējais pussargs Žoels Bopezī. Francūzis sezonu sāka kā kreisās malas aizsargs, bet vēlāk tika pārkvalificēts par malējo pussargu. Čempionu līgā pret "Dundalk" Bopezī abās spēlēs izgāja sākumsastāvā, bet Gļivicē devās vien uz desmit minūtēm un nākamajos trīs starptautiskajos mačos laukumā netika. Virslīgā Bopezī 15 spēlēs ir guvis divus vārtus. Jau iepriekš no Eirokausu pieteikuma tika svītrots Vladislavs Gabovs, bet tajā joprojām nav Ivana Lukjanova.

Nepilnu 31 gadu vecais Kamešs Liepājas "Metalurga" un "Liepājas" kreklā Eirokausos ir aizvadījis 12 spēles, desmit mačos izejot pamatsastāvā un gūstot divus vārtus – tostarp izbraukuma vārtus Varšavā (1:5). "Riga" pirmo spēli Eiropas līgas "play-off" kārtā aizvadīs ceturtdien, plkst. 20:45 pēc Latvijas laika viesojoties Kopenhāgenā. Spēli tiesās nīderlandietis Bass Neiheiss. Diskvalifikācijas dēļ Kopenhāgenā nedrīkstēs spēlēt Romans Debelko un Jorgoss Valerjanoss.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...