Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sofijas CSKA uzbrucējs spēlē pret "Riga" salauž atslēgas kaulu

Agris Suveizda

Sofijas CSKA uzbrucējs spēlē pret "Riga" salauž atslēgas kaulu
Enrike
Foto: cska.bg

Bulgārijas futbola klubs Sofijas CSKA savā mājaslapā paziņojis, ka brazīliešu uzbrucējam Enrikem slimnīcā veiktajās pārbaudēs atklāts atslēgas kaula lūzums.

Enrike laukumā devās 60. minūtē, nomainīdams savu tautieti Žoržinju, taču pagarinājuma pirmā puslaika izskaņā pats tika nomainīts piespiedu kārtā. Savainojumā Enrike iedzīvojās divcīņā ar Bogdanu Vaščuku, kurš nepārkāpa noteikumus, taču piezemējās virsū brazīlietim.

Enrike no laukuma tika nonests ar nestuvēm, taču līdz ģērbtuvēm viņš pēc tam tika pats uz savām kājām. Nonācis mediķu aprūpē, brazīlietis uz slimnīcu gan tika aizvests tikai labu brīdi pēc spēles beigām. Sākotnēji tika runāts, ka viņam varētu būt lauzta roka, bet pārbaudēs apstiprināts atslēgas kaula lūzums.

Sofijas CSKA raksta, ka pārbaudēs gan nav atklātas kaulu deformācijas un ka brazīlietis varēs iztikt bez operācijas. Aptuveni mēnesi Enrike pavadīs ar ieģipsētu kreiso roku un pēc tam sāks rehabilitācijas procesu. Tādējādi CSKA nākamajā kārtā pret Austrijas "Admira" būs jāiztiek gan bez savainotā Enrikes, gan arī visdrīzāk bez trim noraidītajiem spēlētājiem – uzbrūkošā pussarga Tjagu Rodrigeša, balsta pussarga Kristijana Malinova un kapteiņa, centra aizsarga Nikolaja Bodurova. Štutgartē atlabšanu turpina arī Bulgārijas izlases malējais aizsargs Stanislavs Manolevs.

Izmantotie resursi:
Контузията на Енрике е тежка ★ ЦСКА •...

  +2 [+] [-]

, 2018-07-20 11:44, pirms 6 gadiem
Forši, sezonas trešajā un reizē arī vienā no svarīgākajām spēlēm jau jāiztiek bez 5 pamatsastāva futbolistiem. Kas zina, vai vēl neiedod ilgākus dsq.

  +1 [+] [-]

, 2018-07-20 12:05, pirms 6 gadiem
Var krāmēt uz austriešiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja